Help με torrent και transmission.

Kaltsinho | Πέμ, 01/22/2009 - 08:57 | 1' | 2

Να ρωτήσω πάλι παιδιά κατι που δεν καταλαβαίνω.Οταν πχ κατεβάζεις ενα παιχνιδι  με torrent,βλέπω της λεπτομέρειες όταν κατεβαίνει και τωρα βλεω οτι έχει "αποτυχημένη μεταφόρτωση" 3 MB και το torrent ειναι ακομα 17%,"Σφάλμα" γράφει 0.Το παιχνίδι είναι .iso.Τι λέτε;Το στέλνω στον κάδο η τζάμπα θα περιμένω τοσες μέρες να κατεβουν 9 GB και να μου πεταξει κανενα σφαλμα στο τέλος.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Όταν κατεβάζεις αρχεία με torrent αυτά τα αρχεία χωρίζονται σε πολλά μικρά κομμάτια. Το transmission και γενικά όλα τα torrent client προγράμματα αυτά τα κομμάτια βλέπουν και κατεβάζουν. Δεν ενδιαφέρονται αν αυτά είναι μέρος ενός αρχείου ή πολλών ή τι είδους αρχείο είναι αυτό.
Όταν κατέβει κάθε κομμάτι το torrent client πρόγραμμα ελέγχει αν αυτό έχει κατέβει σωστά. Αν ναι τότε το αποθηκεύει και συνεχίζει αν όχι τότε το μαρκάρει ως λάθος και προσπαθεί να το ξανακατεβάσει κάποια στιγμή αργότερα.
Το σφάλμα που βλέπεις μάλλον αυτό σου λέει. Ότι από τα κομμάτια που έχουν κατέβει 3ΜΒ δεν βρέθηκαν σωστά. Αυτό δε σημαίνει ότι το τελικό αρχείο θα είναι με σφάλματα. Το τελικό αρχείο θα είναι εντάξει. Απλώς το transmission θα πρέπει να ξανακατεβάσει τα κομμάτια που έχουν σφάλματα.