hp 6110

nmandoulidis | Παρ, 01/02/2009 - 17:55 | 1' | 5

εχω τον εκτυπωτη 6116 all in one (πολυμηχανημα) της hp στο laptop με ububtu 8.04 (μονο). Οταν τον βγαζω απο την θυρα usb για να λειτουργησει με ενα desktop και μετα τον επαναφερω στο laptop τοτε δεν εκτυπωνει ξανα. Εινα σαν να μην τον βλεπει το linux. Τι να κανω;

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Eννοεις, οτι... το μετακινεις, απο το ενα στο αλλο με το usb. Σωστα??
Μμμμ, για δοκιμασε Alt+Ctrl+Backspace. (συγχρονως)
Αυτο επανεκινα το γρφικο περιβαλλον, μα πολλες φορες λυνει & καποια τετοια...

το δοκιμασα αλλα τιποτα. Το προβλημα το παρουσιασα στο forum και παλαιοτερα και καποιος μου ειπε να γραψω μια εντολη στο τερματικο (την οποια δεν συγκρατησα) αλλα και τοτε δεν λυθηκε το προβλημα. Απλα καποτε .... μετα απο απειρες προσπαθειες και αφου ειχαν περασει μερικες ωρες ή και ημερες, θυμοταν το laptop οτι καπου υπαρχει και ενας εκτυπωτης και αρχιζε ξανα να εκτυπωνει.

με το alt+ctrl+backspace εκανα ολικη επανεκκινηση αλλα τιποτα .... μια απο τα ιδια

Έκανες επανεκκίνηση στον εκτυπωτή; ( όχι στο λειτουργικό.. στον εκτυπωτή).Όταν κάνεις την αλλαγή κλείνε το προηγούμενο λειτουργικό με τον εκτυπωτή πάνω, κλείνε μετά τον εκτυπωτή, βάζε τον στον άλλο υπολογιστή, άνοιγε τον και μετά ξεκίνα το λειτουργικό. Νομίζω ότι με το βάλε βγάλε το καλώδιο usb τον μπερδεύεις ειδικά αν τον εναλλάσσεις μεταξύ διαφορετικών λειτουργικών.