Windows 7 = KDE 4.x

Salih Emin | Πέμ, 01/01/2009 - 14:31 | 1' | 9

Ειναι εμφανείς η παραβίαση "πατέντων" που κάνει η M$ στο Windows 7... Τώρα αντιγράφει το KDE 4 !!!!

(Part 1)

(Part 2)

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Είχα βγει για μια μπύρα θυμάμαι με τον "πολύ" Σταμάτη Βασιλειάδη, τότε καθηγητή μου, ο οποίος δυστυχώς έχασε το 2007 τη μάχη με τον καρκίνο.

Είχαμε βγει λοιπόν, ο προφέσορας κ οι φοιτητές του κ τα πίναμε. Κάποιος κατέβασε μια ιδέα για κάτι (δε θυμάμαι τι) κ αμέσως όλοι -πιστοί στο πνεύμα της εποχής μας- βαλθήκαμε να συζητάμε όχι πώς θα το φτιάξουμε, αλλά πώς θα προστατέψουμε την ιδέα μας από επίδοξους αντιγραφείς.

Κ είπε τότε ο Σταμάτης (επέμενε φανατικά να τον αποκαλούμε με το μικρό του) ότι αυτά είναι ανοησίες. Ιδέες -λέει- έχουμε με το τσουβάλι, καλά να είμαστε. Δε μπα να σου κλέψουν μια κ δύο, πρώτον είναι "τιμή σου", κ δεύτερον, η ανωτερότητα σου φαίνεται στην ικανότητα να παράγεις συνέχεια καινοτομίες, κ όχι στη μία αρπαχτή. Περίπου όπως με ένα καλλιτέχνη που παράγει ένα σουξέ, κ έναν άλλο που μια ζωή βγάζει δισκάρες.

Έτσι κ εδώ, το KDE είναι μια συνεχόμενη πηγή προτότυπων ιδεών. Δε μπα να κλέψουν ό,τι θέλουν, τιμή για το KDE είναι, κ σίγουρα δεν αναστέλει την επιτυχή πορεία του.

oσο και να αντιγραψουν/κλεψουν τα restart, οι blue screen of death και τα ρεστα, θα πανε συννεφο...να δουμε τοτε ποσο excited θα νοιωθουν οι δυο μανατζερς του βιντεο αλλα και οι χρηστες γενικα.

Καλά, ναι, αυτό το "we are veeeeery veeeeeeeeery excited", έχω βαρεθεί να το ακούω από εκπρόσωπους εταιριών, μικρών κ μεγάλων. Όποτε αρχίζουν να σου παρουσιάζουν κάτι, η καραμελίτσα αυτή δίνει κ παίρνει. Κ συνήθως, όπως κ σε αυτά τα video, η φράση αυτή δε ταιριάζει με τίποτα με την έκφραση στα πρόσωπα τους.

Κ για μένα, δε ξέρω, λειτουργεί ανάποδα. Με το που τ'ακούω, το πρώτο πράγμα που μου περνάει από το μυαλό είναι "πάλι αηδίες δημοσίων σχέσεων θ'ακούσω" από κάποιον που ελπίζει τ'αφεντικά του να του δώσουν κάνα μπόνους άμα πει το παραμυθάκι τους.

Κατ' αρχας να πουμε οτι KDE, υπαρχει εδω & καποια χρονια ΚΑΙ για windows.
Ας ειναι. Γνωστα τα clopy-right της Microsoft, απο τις εποχες του Dos.
Τι δεν εχουν κλεψει? Απο που?
Aπο Mac OS? Απο Linux? Απο Solaris? Απο που???
Κατα τ' αλλα ολα τα ειπε & με το παραπανω, ο Labis....

Ότι και να κάνουν,ότι και να κλέψουν πάλι windows θα λέγονται :P :P

--------------------
happy_linux_downloads

Το κακό είναι ότι ο άσχετος κόσμος θα λέει "Πόπο! Μπράβο στη M$! Τι φοβερά πράματα που φτιάχνει!":jawdrop:. Δε πρόκειται να μάθει ότι όλα αυτά υπήρχαν χρόνια τώρα στο λίνουξ. Αλλά δεν πειράζει. Εμείς είμαστε προηγμένοι!8)

Τέσπα. Για να είμαστε δίκαιοι όμως, τα window$ 7 από την δοκιμαστική που έχει "διαρεύσει" φαίνονται πολύ καλά. Η M$ επιτέλους θα βγάλει ένα λειτουργικό επαρκώς σταθερό και "λειτουργικό" για βασικές δουλειές.:D Μάλλον θα το αντικαταστήσω με τα XP για να παίζω King of the Road και να τρέχω το Sansa Media Converter:P

Δήλωσε το Linux σου τώρα! Εντυπωσιακές συσκευές με λίνουξ!

Με νέες απαιτήσεις σε ραμ,κάρτες γραφικών,επεξεργαστές και τέτοια άλλα άχρηστα για να παίζει "σταθερά" και "λειτουργικά" το "νέο" λειτουργικό με τον ίδιο kernel κάτι χρόνια....άσε μας βρε MS.Και το ReadyBoost ως νέα,πολλά υποσχόμενα λειτουργία πλασάρονταν αλλά άχρηστη βγήκε γιατί κανείς δεν την χρησιμοποιεί :P

--------------------
happy_linux_downloads

Τελικα, ευκολα ξεχνανε οι περισσοτεροι.(δε λεω για σενα gestavro)..
Μα δε θυμαστε το σαλο, με τα Vista?? Θαυμα το αποκαλουσαν!!! :D
Τα αποτελεσματα, τα βλεπετε...
Ναι, αυτο που λεει ο Θανος, ειναι ολοσωστο... Σε κανα-δυο version των windows, ακομα ο μεσος χρηστης θα χρειαζεται υπερυπολογιστη, για να μπορει να τα τρεξει!!
Το εχουμε γραψει πολλες φορες θυμαμαι & εδω.....
οσο υπαρχει αυτος ο πυρηνας που εχουν τα win, οτι, μα οτι & να κανουν......
Η Apple (MacOS), τα καταφερε & μετετρεψε τον ΝΤ πυρηνα. Αν & οταν το κανουν & οι της MS (8 με 10 χρονια απο τωρα :P )
τοτε ισως κατι να γινει & να μπορουν να σταθουν.
Μα οπως & να εχει 8 με 10 χρονια ειναι πααααρα πολλα, ιδιαιτερα στη τεχνολογια....

constantinos]

Αν & οταν το κανουν & οι της MS (8 με 10 χρονια απο τωρα :P )
τοτε ισως κατι να γινει & να μπορουν να σταθουν.
Μα οπως & να εχει 8 με 10 χρονια ειναι πααααρα πολλα, ιδιαιτερα στη τεχνολογια....

Πισυεύεις ότι θα υπάρχει αυτή η εταιρεία σε 10 χρόνια ;

Και κάτι άλλο περί κλεψίματος. Η ιστορία ξεκινάει από παλιά όταν ο Μπιλάκος έκλεψε από το cp/m για να φτιάξει το DOS.