CNR: online εγκατάσταση εφαρμογών

Constantinos | Κυρ, 01/13/2008 - 23:19 | 2' | 1

προκειται για μια δικτυακη υπηρεσια που σα σκοπό εχει την ευκολότερη εγκατάσταση (& απεγκατάσταση ), ενημέρωση σε προγραμμάτα-βιβλιοθηκες-πακέτα διανομων Linux, χωρίς ο χρήστης να χρειαστει να κάνει κάτι παραπανω από ένα 'κλικ' με το mouse!

Πολυ συντομα (ισως & εντος του Μαιου)Θα αρχισει να λειτουργει & θα είναι δωρεάν. Εδω & καιρο χρησιμοποιείται μεπιτυχως στο Linspire. (δικο τους δημιουργημα, γαρ!) Αυτο θα συμβαλλει στο να μειωθεί η ανάγκη για χρήση πολλών εφαρμογών (rpm, deb, YaST, Synaptic, Apt, yum, κλπ...) για εγκατάσταση πακετων (εφαρμογων)

Θα 'παιζει'με εγκαταστάσεις Debian και RPM & για αρχη υποστηρίζει τις παρακάτω διανομές:{σιγα-σιγα θα προστεθούν & άλλες διανομες }:

- Debian

- Fedora

- Freespire

- Linspire

- OpenSUSE

- Ubuntu

- Μint

Aκομα θα παρέχει & τη δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών για υποστήριξη mp3, Windows Media, Quick Time, Java, Flash, ATI drivers, nVidia drivers, κλπ.

Για ολα αυτα θα υπαρχει μια εφαρμογή (cnr plugin) που θα κανει την ολη διαδικασία γρηγοροτερη &ευκολότερη.Εν αναμονη λοιπον & με την ελπιδα οτι κατι τετοιο- που απλουστευει πολυ τα πραγματα να κανει το linux ακομα πιο προσιτο & να το γνωρισουν ακομα περισοτεροι!!

Περισσοτερα δειτε εδω!

   constantinos2007-4-24 16:44:46

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια