Προβλημα με το φορουμ

apmount | Παρ, 09/12/2008 - 11:33 | 2' | 11

Παιδια καλημερα, sorry που ανοιγω εδω το τοπικ αυτο αλλα υπαρχει καποιο προβλημα με το φορουμ, 2 για την ακριβεια.

Στην ενοτητα "Βοηθεια!!!" που θελω να ανοιξω ενα τοπικ για ενα προβλημα μου βγαζει "Συνδεθειτε για να ανοιξετε τοπικ" ενω ειμαι ηδη συνδεδεμενος. Και οταν το παταω τοτε σαν να crashαρει το site.

 

Μπαινω με internet explorer (απο το pc του γραφειου) και η οθονη σα να ψιλομαυριζει, μου θυμιζει οταν crashαρει κανα προτσες στο ubuntu του σπιτιου.

 

Τελος παντων, το προβλημα που ηθελα να αναφερω σχετιζεται με το πως εμφανιζει τα τοπικς ο εξπλορερ. Οταν μπαινω με Internet explorer σε καποιο τοπικ (σε οποιοδηποτε) τοτε φαινεται οτι τα σχολια δεν γινονται wrap. Με συνεπεια μια παραγραφος που ο χρηστης δεν εχει πατησει enter να εμφανιζεται σε μια γραμμη μονο!!! Αυτο δυσκολευει πολυ την αναγνωση.   

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Τωρα, που το λες....
Στο διαστημα, που περιμενα (ακομα περιμενω, δηλαδη), τη συνδεση, εμπαινα απο ενα kafe στη γειτιονια μου, το οποιο στα pc του, εχει μονο το ΙΕ(κτρωμα) σαν browser.
Μια δυο φορες, μεχρι να κατεβασω & εγκαταστησω τον ff, επειδη σερνοταν η συνδεση τους, μεχρι να γινει αυτο, ειχα ανοιξει το εδω φορουμ, να xαζεψω, μεχρι να φορωθει ο ff & στα posts, εβλεπα κενο. Δεν εβλεπα δηλαδη τι ηταν γραμμενο...
Δε ξερω αν εχει καποια σημασια, μα μια που το θυμηθηκα.....

Τι περιμένατε δηλαδή;; Ότι θα μπαίνατε σε linux site με Ιnternet Explorer και θα έπαιζε;; Ανακοίνωση..
Η σελίδα δεν παίζει με Internet Explorer.. (μπουχα χα χα χα χα - κακό μαγισιακό γέλιο! )
To Drupal ΔΕΝ παίζει με Internet Explorer. Δοκιμάστε με Firefox.

ρε παιδια δεν ειναι τοσο ευκολο να γινει αυτο μιας και προσωπικα δεν ειμαι admin στο pc του γραφειου οποτε δεν μπορω να εγκαταστησω τον ff. Τι ειναι το Drupal? Δεν υπαρχει κανενα fixaki για ΙΕ?

ok problem solved!!! Τελικα κατεβασα τον chrome και η εγκατασταση εγινε χωρις προβληματα...

Ε όχι και fixάκι στον IE.. ( να σου πω... μη με συγχύζεις μεσημεριάτικα και πεινάω η γυναίκα..) Το Drupal είναι η εφαρμογή που τρέχει το πόρταλ και το φόρουμ. Είναι open source και με open source δουλεύει. Καλά δεν μπορούσες να εγκαταστήσεις τον FF και εγκατέστησες το chrome;

Τελικα marlene εχεις δικιο. Απλα δεν μπορουσα να γραψω στο Program Files (not administrator), αλλα μολις αλλαξα το directory εγκαταστασης δεν υπηρξε προβλημα και με τον firefox. Οποτε το θεμα θεωρειται ληξαν. Και τα δυο προβληματα βασικα μιας και τωρα στο τοπικ "Βοηθεια!" δεν αντιμετωπιζω το προβλημα που εγραφα πιο πανω.

Τα έχουμε ξαναπει. Μπορεί να σας φαίνεται κάπως κουλό (εμένα πάλι καθόλου), αλλά αυτό το site δουλεύει μια χαρά με όλους τους browsers πλην του Internet Explorer... }:)

--
Where is the ripcord, the trap door, the key?
Where is the cartoon escape-hatch for me?

να γίνω κακός, δικηγόρος τού διαβόλου, ή ότι άλλο θέλετε

η πρώτη σκέψη ήταν να γράψω ένα σατανικό χεχεχεχεχεχεχε!!

η δεύτερη : μετά μην παραπονιέστε πού κάποια sites ζητάνε IE. πάλι: χεχεχεχεχεχεχεχεχε!!!!

====

the hamster's is out there

http://hamster.tuxhost.gr/

Το πρόβλημα θα ήταν πρόβλημα, αν το έκανε και σε κάποιον άλλο browser πλην του IE. Δεν υπάρχει όμως κάτι αντίστοιχο oύτε σε FF 2/3, ουτε σε Opera, ούτε σε Konqueror, ούτε σε Webkit, ούτε σε Chrome. Άρα στραβός ο ...γυαλός παιδιά :P

--
Where is the ripcord, the trap door, the key?
Where is the cartoon escape-hatch for me?

& η αληθεια ειναι οτι σε ενα φορουμ, που εχουμε σε Drupal & ετοιμαζομαστε να μεταφερουμε εκει τα δεδομενα απο το SMF, που ειχαμε, παιζει με ολους, μα ολους τους browsers & οταν λεμε ολους, μπορω να σας βαλω εδω ενα κατεβατο απο browsers που υπαρχουν & δοκιμασαμε, που ισως καποιοι δεν ειχατε ιδεα οτι υπαρχουν εκτος απο τον ΙΕ.
Αρα επιβεβαιωνεται: Στραβος ειναι ο γιαλος!!

E, τεμπέλης και ο developer ενίοτε :P

--
Where is the ripcord, the trap door, the key?
Where is the cartoon escape-hatch for me?