προβλημα με youtube βιντεο

palalos | Δευ, 09/08/2008 - 11:12 | 1' | 30

γεια!εχω διανομη ubuntu 8.04.1 64bit και firefox 3 το προβλημα μου ειναι οτι οταν παω να ανοιξω την κεντρικη σελιδα του youtube(και ολες τις υπολοιπες)δεν μου διχνει τα βιντεο παρα μονο το περιγραμμα τους.εκτος αυτου αργει πολυ να την φορτωσει!αν παω ομως στο λευκο κουτι με το περιγραμμα και κανω κλικ ανοιγη το βιντεο και παιζει κανονικα.αυτο το προβλημα το εχω και σε ολα τα site που εχουν βιντεο. τα java ειναι ενεργα!

Δώσε αστέρια!

MO: 3.7 (ψήφοι: 3)

Σχόλια

Αυτό είναι πρόβλημα με το flash.. Για εγκατέστησε ξανά τα plugins του..

Μωρε καποιο ζορι εχει ο firefox ο 3 & κανει κατι κουφα.
Η διεγραψε τον ff, που εχεις & εγκατεστησε τον παλι η στη χειροτερη κανε κατι που εκανα, επειδη σα τεμπελης βαριομουν να ξανακανω αυτο & απλα εβαλα ενα skriptακι, μεσω του greasemonkey, στον ff & μου τα παιζει σε ξεχωριστο παραθυρο pop-up, με το xine η το totem (επιλογη σου, ποιο).

μου βγαζει αυτο
george@george-desktop:~$ sudo update-flashplugin
sudo: update-flashplugin: command not found
george@george-desktop:~$

ακολούθησε αυτόν τον οδηγό
http://ubuntu.opengr.net/viewtopic.php?p=154#p154
και αν δεν φτιάξει βλέπουμε..

επίσης δες απο το συνάπτικ αν έχεις εγκαταστήσει το
flashplugin-nonfree

Κάνε απεγκατάσταση του firefox κάνε μετά από κονσόλα

sudo apt-get autoremove

sudo apt-get autoclean ( για να σου βγάλει εντελώς το πακέτο που είχες)

κάνε reboot
και ξανα εγκατέστησε τον μήπως δεις άσπρη μέρα. Κανονικά ο ff3 έπρεπε να δουλεύει κατευθείαν και δεν ξέρω γιατί σου τα κάνει αυτά.. ( αλλά τα έχω πει .. τι τα θέλετε τα μοντέρνα πράγματα και δεν καθόσαστε στα αυγά σας με αυτά που έχετε.. αλλά ποιος με ακούει εμένα .. στο φτύσιμο με έχετε... άντε πια..)

Πέρνα τον FF2 και ξήλωσε τον 3! Θέλει δουλειά ακόμα για να στρώσει! Τα ίδια μου έκανε κι εμένα.

------------------------------------------------------------------------------------------------

"Όταν βλέπεις τον πιγκουίνο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις": ΒΑΖΕΙΣ LINUX!

για να μην κανω καμια μαμακια! οταν λες:
Κάνε απεγκατάσταση του firefox κάνε μετά από κονσόλα

sudo apt-get autoremove

sudo apt-get autoclean ( για να σου βγάλει εντελώς το πακέτο που είχες)
θελεις να πεις οτι πρεπει να παω στο συναπτικ να κανω απεγκατασταση και μετα απο κονσολα να δωσω sudo apt-get autoremove firefox και sudo apt-get autoclean τι?

τιποτα.
ακριβως οπως τα εγραψε,

απεγκατασταση απο το synaptik και τις εντολες οπως τις εχει η marlene.

====

the hamster's is out there

http://hamster.tuxhost.gr/

Βασικά σου λέω να απεγκαταστήσεις τον FF3 ( τώρα αν θες να βάλεις τον 2 βάλε τον, εγώ αυτόν έχω γιατί είναι πιο σταθερός) και να βγάλεις εντελώς το πακέτο από μέσα. Γιατί αν πας να τον εγκαταστήσεις στα καπάκια θα πάει να σου εγκαταστήσει το ίδιο πακέτο που είχες πριν αφού το έχει κρατημένο μέσα στον υπολογιστή. Δεν θα μπει καν στην διαδικασία να σου το ξανα κατεβάσει ( οπότε δεν θα πάρεις καν κάποια καινούργια έκδοση του) θα στο εγκαταστήσει πάλι από το ίδιο πακέτο.

Βασικά έχει δίκιο ο Ιπποκράτης. Σούταρε τον 3 και βάλε τον 2. ( χωρίς παρεξήγηση- ξέρω δεν παρεξηγείτε εσείς τώρα.. έχουν θολώσει στην μαλακία με το καινούργιο Ubuntu. Για αυτό και εγώ Daryna που πατάει στο Gutsy για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. και ενημερώσεις από τα backports).

rizitis]marlene , την πέταξες πάλι την χολή σου ε?
μπράβο!

Γιατί;; Ψέματα λέω; Δουλεύει ή βγάζει προβλήματα ;;;

marlene το ψέμα ή η αλήθεια είναι υποκειμενικά πάντα, είναι σαν να λέμε ότι "το νόμιμο είναι και ηθικό..."
εγώ κάθομαι τρεις ώρες τώρα στο mac τις γυναίκας μου και προσπαθούμε να απεγκαταστήσουμε μια δοκιμαστική διανομή του photoshop η οποία έχει μουλαρώσει και δεν λέει να φύγει.
αυτό τι σημαίνει?
ότι είναι άχρηστο το λειτουργικό?
ποιο λειτουργικό δεν έχει προβλήματα?
αλλά μιας και εμείς ήμαστε με τον kernel, ποια διανομή linux είναι 100% σταθερή στα πάντα?
εσύ γνωρίζεις καλύτερα απο εμένα ότι ΚΑΜΙΑ δεν είναι όπως θα θέλαμε να είναι.
εγώ δεν θα μπω στο τρυπάκι να κατηγορήσω καμία διανομή , όλες είναι καλές...
και μακάρι να ήξερα κώδικα να γίνουν καλύτερες.

αυτά.

Η τελευταία έκδοση του ubuntu, παρόλο που βγήκε και ως LTS, βγήκε πολύ βιαστικά. Είχε πολλά καινοτόμα πράγματα μέσα τα οποία δεν ήταν αρκετά ώριμα για να δουλεύουν σωστά και έτσι τους έφαγαν τα bugs. Τα διορθώνουν βέβαια σταδιακά,
( αυτές όμως είναι τακτικές της ακατανόμαστης .. έτσι;;), αλλά αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει πριν κυκλοφορήσει η έκδοση αυτή, αφού μία η άλλη ήρθε τελικά το πράγμα.

Αν δεν είχαν αυτή την άτοπη, κατά την γνώμη μου, τακτική να βγάζουν μία νέα έκδοση κάθε έξι μήνες αυτή την στιγμή θα υπήρχε ακόμα περισσότερος κόσμος στην συγκεκριμένη διανομή και φυσικά θα ήταν ακόμα πιο δημοφιλής.

Μέρος του κόσμου βέβαια που απογοητεύτηκε από το τελευταίο ubuntu πήγε σε άλλες διανομές, όπως το Linux Mint, που και μόνο λόγο του γεγονότος ότι είναι μία διανομή που έρχεται από το ubuntu είχε τα χρονικά περιθώρια να διορθώσει τέτοιου είδους σφάλματα. Από αυτή την σκοπιά δεν βρίσκω κάτι κακό. Από την σκοπιά όμως ότι η Canonical είναι η εταιρία που έχει ρίξει και το πιο πολύ χρήμα για το marketing του linux θεωρώ ότι η κίνηση τους αυτή ήταν η μεγαλύτερη πατάτα που θα μπορούσαν να έχουν κάνει και την έκαναν...

Τέλεια λειτουργικά και εφαρμογές δεν υπάρχουν. Όμως το να επαφίενται και στην καλή διάθεση του κοινού είναι κάτι που δεν βοηθάει την κατάσταση καθόλου.

Και επιτέλους ας λάβουμε και έναν πολύ σημαντικό παράγοντα υπόψιν μας. Δεν δοκιμάζουν όλοι διανομές για να δούνε αν είναι όμορφες. Υπάρχει κόσμος που περνάει σε ένα λειτουργικό για να κάνει την δουλειά του, να την κάνει καλύτερα και πιο αποδοτικά και αν αυτό δεν συμβαίνει τότε απλά δεν θα την προτιμήσει.

Καλά η δοκιμαστική του photoshop πως σας σφήνωσε στον υπολογιστή;;; ( μη χειρότερα! )

Και κάτι ακόμα για το θέμα του firefox που κόλλαγε στο youtube και που μου το είπε ο theBAFH. Palalos μήπως είχες εγκαταστήσει στον firefox το plugin που λέγεται noscript;; Αυτό εμποδίζει να τρέξουν κάθε είδους scripts συμπεριλαμβανομένου και του java οπότε υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό ( αν και δεν κολλάει πολύ στην περίπτωση αφού αυτό σου βγάζει κάποιο προειδοποιητικό μήνυμα και εσύ δεν μας είπες για κάτι τέτοιο αλλά... παίζει και αυτό).

marlene

Καλά η δοκιμαστική του photoshop πως σας σφήνωσε στον υπολογιστή;;; ( μη χειρότερα! )

αυτό είναι μια άλλη ιστορία....
βλέπεις στο καινούριο λειτουργικό της apple , ορισμένες εφαρμογές δεν αρκεί να τις πετάξεις στα σκουπίδια, όπως παλαιότερα , για να γίνουν unistall, διότι έτσι παραμένουν κάποιες βιβλιοθήκες και κάποιοι drivers μέσα όπότε όταν πας να εγκαταστήσεις το κανονικό πρόγραμμα γίνετε το έλα να δεις...

οπότε πρέπει να βρεις όλα τα υπόλοιπα που έχουν παραμείνει να τα διαγράψει και τρέχα γύρευε ...

Σχετικά με τον ff, να πω πως αντιμετωπίζω εδώ και 4-5 ημέρες το ίδιο πρόβλημα, οπότε δεν είναι τυχαίο γεγονός ( με ubuntu 8.04 & mint 5.0). Δεν μπορεί μέχρι τώρα να έπαιζε μια χαρά και ξαφνικά τρελλάθηκε και σε μένα και στον φίλο palalos.
Κάτι τρέχει, ή μάλλον κάτι δεν τρέχει σωστά με τον 3.
Στην αρχή νόμισα πως φταίει το δίκτυο και τα χωνα στην Τελλάς, αλλά μπήκα με vista και τον ff 3 και όλα ήτανε μια χαρά.
Άρα το πρόβλημα είναι στον 3 μεν , αλλά για το λίνουξ και όχι για την MS. Προφανώς δεν έχουν ρίξει το σωστό βάρος που θα έπρεπε στο λίνουξ μιας και τα δύο είναι open και δη στο λίνουξ το 95% είναι με τον ff.

Ε τότε ρε παιδιά να κάνετε μία αναφορά για το πρόβλημα στην σελίδα του FF. Μπορεί να κατέβηκε και καμία καινούργια ενημέρωση και να τα έκανε όλα μπάχαλο. ( αλλά ψάξε βρες τώρα τι μπορεί να ήταν αυτό..)

χαλαρώστε, δεν είναι πρόβλημα ούτε του ff ούτε του ubuntu εγώ δεν μπαίνω ούτε με opera ούτε με konqueror ούτε με το imac της γυναίκας μου.
το πρόβλημα το παρουσιάζει το site του youtube.com και έχει να κάνει με εργασίες τις οποίες κάνουν εκεί οι αρμόδιοι.
κατά διαστήματα φτιάχνει και χαλάει...οπότε παρουσιάζει τα εικονίδια ως broken.
με λίγο google θα δείτε ότι υπάρχει το ίδιο πρόβλημα παγκοσμίως...

σθνφονο με την marlene.αυτο εχω διαπιστωσει και γω.καλα τα ubuntu αλλα λιγο μπελαλιδικα

marleneeeeeee!!

με... έφτιαξες. καί γιά να μην αρχίσω τα... quote, πάμε έτσι:

Διαφωνώ διαφωνώ διαφωνώ.

κατά αρχάς το απλό. δεν υποχρεώνει κανείς κανέναν να αλλάζει κάθε 6 μήνες διανομή. ας κάτσει όποιος θέλει στο 6.04 -καθόλου τυχαία η αναφορά, ήταν κορυφαίο.

Δουλεύει καί βγάζει τόσα προβλήματα όσα -ίσως- οποιαδήποτε άλλη διανομή.

Δεν επαφίονται στην καλή διάθεση τού κοινού, γιατί έχουν να κάνουν με σκεπτόμενο κοινό, το οποίο μάλιστα -ευτυχώς- έχει κι άλλες πολλές επιλογές.

Πες μου σε παρακαλώ ένα bug το οποίο να είναι τού ubuntu καί όχι τού kernel, τού firefox, τού...

Το mint? το αγαπάω, μού αρέσει, ναί -ίσως- έτσι έπρεπε να είναι το ubuntu, αλλά ... γιά ποιούς λόγους? Mόνο καί μόνο επειδή έχει έτοιμα τα καλούδια πού όλοι βάζουμε στο ubuntu. αλλά μέχρι εκεί.
Γιατί εγώ δεν βλέπω "διορθώσεις"? όπως τρέχει το ubuntu, τρέχει καί το mint. ούτε πιό γρήγορο είναι, ούτε πιό σταθερό, ούτε πιό αργό, ούτε πιό ασταθές. γιατί είναι ubuntu με άλλο desktop συν τρία τέσσερα "βοηθήματα".

καλό, κάλιστο το mint (αυτό βάζω σε όλους τούς κολητούς πού θέλουν να περάσουν στο linux), αλλά μην το παρακάνουμε κι όλας.

(Παρεπιμπτόντως:

http://ubuntu-gr.org/story/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-ubuntu-904-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9

όταν έχεις τέτοιες βλέψεις, έχεις καί μεγάλες πιθανότητες κάτι να πάει στραβά. το προσπαθείς όμως.

====

the hamster's is out there

http://hamster.tuxhost.gr/

alfisti]

marleneeeeeee!!

με... έφτιαξες. καί γιά να μην αρχίσω τα... quote, πάμε έτσι:

Διαφωνώ διαφωνώ διαφωνώ.

κατά αρχάς το απλό. δεν υποχρεώνει κανείς κανέναν να αλλάζει κάθε 6 μήνες διανομή. ας κάτσει όποιος θέλει στο 6.04 -καθόλου τυχαία η αναφορά, ήταν κορυφαίο.

Δουλεύει καί βγάζει τόσα προβλήματα όσα -ίσως- οποιαδήποτε άλλη διανομή.

Δεν επαφίονται στην καλή διάθεση τού κοινού, γιατί έχουν να κάνουν με σκεπτόμενο κοινό, το οποίο μάλιστα -ευτυχώς- έχει κι άλλες πολλές επιλογές.

Πες μου σε παρακαλώ ένα bug το οποίο να είναι τού ubuntu καί όχι τού kernel, τού firefox, τού...

Το mint? το αγαπάω, μού αρέσει, ναί -ίσως- έτσι έπρεπε να είναι το ubuntu, αλλά ... γιά ποιούς λόγους? Mόνο καί μόνο επειδή έχει έτοιμα τα καλούδια πού όλοι βάζουμε στο ubuntu. αλλά μέχρι εκεί.
Γιατί εγώ δεν βλέπω "διορθώσεις"? όπως τρέχει το ubuntu, τρέχει καί το mint. ούτε πιό γρήγορο είναι, ούτε πιό σταθερό, ούτε πιό αργό, ούτε πιό ασταθές. γιατί είναι ubuntu με άλλο desktop συν τρία τέσσερα "βοηθήματα".

καλό, κάλιστο το mint (αυτό βάζω σε όλους τούς κολητούς πού θέλουν να περάσουν στο linux), αλλά μην το παρακάνουμε κι όλας.

(Παρεπιμπτόντως:

http://ubuntu-gr.org/story/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-ubuntu-904-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9

όταν έχεις τέτοιες βλέψεις, έχεις καί μεγάλες πιθανότητες κάτι να πάει στραβά. το προσπαθείς όμως.

====

the hamster's is out there

http://hamster.tuxhost.gr/

Λαγός με κέρατα.. Άι ... καλά.. ή έχει ξεσκίσει όλες τις ζωολογίες ο Marc ή ήθελε να ασχοληθεί με γονιδιακή ιατρική και δεν του έκατσε και τώρα βγάζει τα απωθημένα του αλλού με μπόλικη φαντασία φυσικά.. Ζω για την μέρα που θα βγάλουν διανομή με το όνομα Tyranogamosavrous Amofagous...

marlene]Ζω για την μέρα που θα βγάλουν διανομή με το όνομα Tyranogamosavrous Amofagous...

:D :D :D Γαμ@το!!! Φοβερό.. Ξεράθηκα στα γέλια... :)

Πώς μου ξέφυγε αυτή η διανομή; Την θέλω αμέσως!

------------------------------------------------------------------------------------------------

"Όταν βλέπεις τον πιγκουίνο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις": ΒΑΖΕΙΣ LINUX!