Πρόβλημα με ελαχιστοποίηση στο tray [Λύθηκε]

thanos | Παρ, 08/29/2008 - 14:21 | 1' | 8

Βρε παιδιά έχω από χ8ες ένα πρόβλημα,όταν κάνω ελαχιστοποίηση μερικές εφαρμογές και κανονικά είναι να εμφανιστεί το εικονίδιο τους (πχ pidgin,screenlets) αυτά δεν ελαχιστοποιούνται αλλά κλείνουν :( . Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει,δεν έχω ιδέα τι γίνετε :P .Όποια εφαρμογή και αν έχει επιλογή για ελαχιστοποίηση στο tray δεν γίνεταιι,μόνο κλείνει.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα.Οποιαδήποτε εφαρμογή και να κάνω ελαχιστοποίηση στο tray, απλά κλείνει.Έχω το Debian Etch με το Gnome και το Xfce και μου το κάνει μόνο στο Gnome,στο Xfce όλα δουλεύουν κανονικά.Καμμιά ιδέα ???

Το tray υπάρχει στη μπάρα σας; Μήπως κάπως αφαιρέθηκε κ πρέπει απλά να το ξαναβάλετε;
Συγγνώμη αν ακούγεται χαζό, αλλά δε μου έρχεται κάτι άλλο.

Για να είναι πάνω τα tray icons πρέπει η μπάρα να έχει το applet "notification area". Το προσθέτετε πάνω στην μπάρα και εκεί πάνω πάνε και ανοίγουν τα tray icons των εφαρμογών. Αν το έχετε μετακινήσει ή βγάλει δεν έχει εικονάκια. Τώρα για το ότι κλείνουν οι εφαρμογές, σας πληροφορώ ότι δεν κλείνουν και μπορείτε να το δείτε από το system monitor αυτό. Απλά δεν βλέπετε το εικονίδιο που όταν το πατήσετε θα ανοίξει τα παράθυρα της εκάστοτε εφαρμογής στο desktop.

Πιθανολογώ ότι και στις δύο περιπτώσεις, σε κάποια δόση σας χτύπησε το applet notification area.

Λοιπόν αυτό ήταν.Είχες δίκιο.Δεξί κλικ πάνω στην μπάρα > προσθήκη στον πίνακα εργασιών > προσθήκη της Λίστας Παραθύρων.Ένα μεγάλο thanks στην marlene.

Ωραίος που έβαλες και τα των ελληνικών. Δεν έχω ελληνικό interface στους υπολογιστές μου και για αυτό δεν ξέρω πως έχουν γίνει η μεταφράσεις στις εκάστοτε διανομές σε αυτό, για αυτό και δεν δίνω τις οδηγίες έτσι. :)

marlene]Τhanos ??? Έβγαλες άκρη;

γιατί αν δουλεύεις από τον Αύγουστο έτσι.....

:)

====

the hamster's is out there

http://hamster.tuxhost.gr/

Εχμ να πω την αλήθεια λύθηκε αλλά όχι έτσι αλλά με την αναβάθμιση στο νέο gnome 2.24.Τώρα τι παίχτηκε δεν ξέρω :?

Τώρα η λύση από τον Αύγουστο ήταν ο awn,και το plugin για να φαίνεται το tray,πλέον το έχω συνηθίσει και μου φαίνεται παράξενο που έγινε όπως πριν :P :P :P

--------------------
happy_linux_downloads