ένα χαζό προβληματάκι

cortlinux | Πέμ, 06/05/2008 - 10:42 | 2' | 6

Βασικά αντιμετωπίζω ένα χαζό πρόβλημα. Είχα προσθέσει στην κάτω μπάρα το εικονίδιο του κάδου ανακύκλωσης. Σε κάποια στιγμή όπου απλά είχα προσθέσει και αφαιρεσει την δυνατότητά του να υπάρχουν στην μπάρα βελάκια για την εξαφάνιση και επανεμβάνισης της μπάρας , το εικονίδιο απλά εξαφανίστηκε. Κάνοντας δεξί κλικ στο σημείο που υπήρχε μου έδειχνε ότι υπάρχει αλλά εικόνιδιο γιοκ. Το αφαίρεσα και προσπάθησα να το ξαναπεράσω. Γιοκ. Να το περάσω σε άλλο σημείο. Γιοκ. Να το περάσω στην πάνω μπάρα. Γιοκ. Να το περάσω σύρωντας το εικονίδιο του κάδου ανακύκλωσης πάνω στην μπαρα. Γιοκ(-οτσόκο).

Δεν αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα. Όμως το ερώτημα πάει στο εξής: Το να χάνεται ξαφνικά μια πρόσθετη ιδιότητας της μπάρας και να μην μπορούμε να την επαναπροσθέσουμε είναι γενικά πρόβλημα. Πώς μπορούμε να το διορθώσουμε; Κανείς μια ιδέα;

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Εμένα μου δουλεύει μια χαρά πάντως , έχεις τον κάδο ανακύκλωσης στην επιφάνεια εργασίας;
Εάν δεν μπορείς να το βάλεις κάνε εγκατάσταση το "Ubuntu Tweak" , μόλις το περάσεις θα το βρεις στο μενού Εφαρμογές--> Εργαλεία Συστύματος.
Μετά τρέξε το Tweak και πήγαινε Επιφάνεια Εργασίας--> Εικονίδιο Επιφάνεια Εργασίας και επέλεξε ποια θες να εμφανίσεις.
Μόλις εμφανίσεις στην επιφάνεια τον κάδο σύρτον όπου θες!!!

Δεν ξέρω αμα σε πηγαίνω μέσω Λαμίας ή αμα είναι και τόσο έγκυρη λύση , αλλά το Tweak είναι πολύ χρήσιμο έτσι και αλλίως(αμα δεν το έχεις είδη δλδ).

==============================
Use The Source!

Έχεις κάνει -- > Δεξί κλικ πάνω στην μπάρα --> Προσθήκη στον πίνκα εφαρμογών --> Απορρίματα --> Προσθήκη;

==============================
Use The Source!

Χμ... Τότε ας περιμένουμε κάποιον άλλο από το φορουμ που κατέχει το θέμα καλύτερα απο μένα!

==============================
Use The Source!