Cedega (!@#$%%^^ δεν το αντεχω αλλο)

Slaughter123 | Παρ, 05/30/2008 - 14:58 | 1' | 4

Για σας παιδιά αποφάσισα να βάλω το linux συγκεκριμενα το UBuntu ως κυριο συστημα, όλα πηγαιναν καλά ωσότου μου ειπανε να βαλω Kubuntu κατι που σιχαιθικα και ξαναγυρισα στο παλιο καλο Ubuntu μόλις φόρτωσα το Cedega όμως μου έκανε κατι που δεν συνεβαινε προηγουμενος όταν πάω να φορτώσω το Warcraft III δεν μου κανει detect από το database εε λεω δεν πιράζει θα το κάνω manually το κανω όλα καλα στο installation μόνο που μετά δεν ανοιγε. Τι μπορω να κανω? Ξερει κανένας άλλος?

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Warcraft σε linux wtf ??? Μήπως φταίνε η ρυθμίσεις για την κάρτα γραφικών,μήπως φταίει το ίδιο το παιχνίδι,μώπως το cedega ??? Άμα το τρέξεις από κονσόλα βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους ???

Κατεβάστε το Happy Linux

Για πιο λόγο όχι λέω ότι δούλευε μια χαρά αρχικα τη συνεύει ? για ποιο λόγο? το Cedega μου τα δίχνει όλα σωστά το πρόβλιμα είναι με το "Detect Game Disc" η transent υποστηρίζει ότι είναι full compatible. Παιδιά help είδη βλέπω τα συμτώματα στέρησεις :sick::jawdrop::P

Πάντως σε εμένα το Warcraft III παίζει μια χαρά σε σκέτο wine, χωρίς την παραμικρή ρύθμιση... δοκίμασέ το, δε χάνεις τίποτα.