HOL :/

linuxgr | Κυρ, 01/13/2008 - 23:23 | 1' | 8

θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνετε να έχω 1024 (με την hol ) και να κατεβάζω με 40 !!!! και στο γραφείο όπου έχω 768 ('οτενετ') να κατεβάζει το ίδιο αρχείο από τον ίδιο server με 80 !!!! μήπως αντιμετωπίζει 'κιαλος' τέτοιο πρόβλημα με την hol ?

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

To 40kb/s είναι ...384Κbps.

Στο τεχνικό τμήμα της HOL έχεις πάρει τηλέφωνο; 

δεν έχω πάρει μονο 1 τηλέφωνο αλλα ο πρώτος τεχνικός είπε φταίει το υλικό μου όπου αυτό δεν ισχύεει γιατί έχω κάνει τα update του "λογιμικου" του modem-router όπου μου το είχε προτείνει το ίδιο helpdeck τις hol ο δεύτερος τεχνικός τις hol έδωσε μια εύκολη  απάντηση φταίει ο ΟΤΕ. πήρα ένα modem-router ενός φίλου το έβαλα και τα ίδια πράγματα ekane.h λύση είναι μια ποτε ξανά hol και θα προσπαθήσω  μήπως μπορέσω να χρησιμοποιήσω τον νέο νομο όπου λέει ότι καμια εταιρία δεν μπορεί να σε δεσμεύει
 να έχεις συμβόλεο για ένα χρόνο σύνδεση (αυτό ο νομος είναι για σύνεσης κινητών και internet).ελπίζω να ισχύει και για παλιούς συνδρομητές και όχι μονο για νέους

Απλά πληροφοριακά να σου πω ότι η ταχύτητα που κατεβάζεις εξαρτάται και από την απόστασή σου από τον κόμβο.  Φυσικά δεν είναι δυνατόν να πάμε όλοι να κατοικήσουμε δίπλα σε κομβο του ΟΤΕ.  ¶ρα δεν βλεπω λύση εκτός κι αν ανεβάσεις ταχύτητα (πληρώσεις περισσότερα).  Χωρίς να θεωρείται διαφήμηση, εγώ έχω OTENET OnDSL kit 768, και παίζει πολύ κοντά στην ταχύτητα που υπόσχεται.

ΥΓ:  Ελπίζω η ταχύτητα που αναφέρεις να μην έχει σχέση με torrent.

Παίζει ρόλο και το φόρτο δικτύου... Εάν προσπαθούνε κι αλλοι την ίδια ώρα να κατεβάσουν το αρχείο ή αν είναι πολύς κόσμος μέσα στην DSLam σου (αν κάνω λάθος διορθώστε με)

philip έχεις δίκιο σε αυτό "οτενετ" και πάλι "οτενετ" όχι δεν το δοκιμάζω σε torrent. φίλε Scrat κοίτα σε αυτό που λες έχεις δίκιο αλλα δεν μπορεί να γίνετε  όπου και να πάω να κατεβάσω να περνώ τέτοια ταχύτητα!!!

Χμμμμμμμ μήπως να έκανες ένα check τη γραμμή μην έχει πρόβλημα(καθαρισμό).. παίρνεις τηλέφωνο στον ΟΤΕ και λες να σου καθαρίσουν τη γραμμή.. μπορεί να φταίει και αυτό... Μπορεί να φταίει και η περιοχή σου αν είναι πολλοί χρήστες και είναι γεμάτη η dslam να τραβάει ζόρια... 

το πρόβλημα είναι αλλου...πιστεύω είναι στις υπηρεσίες που δίνη οτε με συνεργασία τις hol !!! γιατί δεν μπορεί μονο η "οτενετ" να πηγαίνει καλά στην επαρχεία!!

Δοκιμασε να αλλαξεις φιλτρο ή splitter.Εχει τυχει να ειναι προβληματικο και με το που το αλλαζεις να ανεβαινει η ταχυτητα κατακορυφα.

Πριν το αλλαξεις βαλε την γραμμη απευθειας στο ρουτερ χωρις το φιλτρο/splitter να δεις αν θα ανεβει η ταχυτητα.

Και κανε και επανεκκινηση στο ρουτερ οταν το κανεις αυτο.