LinuxOS βιβλος

DimitrisV Channel | Κυρ, 01/22/2012 - 18:50 | 1' | 9

Θέλω να γράψω 1 pdf με οδηγίες για αρχάριους και πιο προχορημένους!Όποιος θέλει να με βοηθήσει ας γράψει 1 θέμα απο κάτω:

Ευχαριστώ εκ τον προκτέρων:
 

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Γεια σου φιλε. καλο ειναι αυτο που θες να δημιουργησεις. Δε ξερω πως να σε βοηθησω, μιας και γω αρχαριος ειμαι. Μονο αυτο, οταν τα Ubuntu  9.04 κυκλοφορισαν, ενα μεγαλο περιοδικο του  χωρου των PC εβγαλε αντιστοιχο  ενθετο. Αλλα το βασιζε εκει στα ubuntu. Θα σε παρακαλουσα να ασχοληθεις σφαιρικα και οχι σε μια διανομη.

  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΤΙΤΑΝΑΣ , ΑΤΛΑΝΤΑΣ , ΓΙΓΑΝΤΑΣ , ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΛΙΝΟΥΞ. ΠΑΡΕ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ.

Για εμένα πολύ ενδιαφέρον θα ήταν αν έγραφες αναλυτικές λεπτομέρειες για το πως μπορούν να λάβουν πληροφορίες κ πως μπορούν να λύσουν διαφορά προβλήματα οι χρήστες . Παραδείγματος χάριν μέσα απ'το dmesg .

Μήπως τον έχεις κρατήσει στον δίσκο σου ; ή κάποιος που τον κατέβασε να τον ανεβάσει πάλι ; η εν γένει να μου προτείνετε κάποιον οδηγό ;  soz αν σε πρήζω με τις ερωτήσεις και ευχαριστώ για την απάντηση σου!

Όχι !Είχα 1 προβληματάκι (τότε) με τα XP & δεν μπορουσα να μπω στον δίσκο  με κάποιο ive cd!Γράφω στο www.ubuntu-el.blogspot.com tips για Ubuntu & γενικά χρήσιμες οδηγίες