ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!

tom1972 | Κυρ, 12/25/2011 - 15:31 | 1' | 12

Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία αγάπη και ευτυχία σε όλους τους λινουξάδες του κόσμου. Εύχομαι η χούντα της microsoft να μας αφήσει ήσυχους...

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

    οχι μονο να μας αφησει ησυχους , παρα να μας αφησει και  χρονους , ακομα καλυτερα.  Σε οσους φτιαχνουν λειτουργικα & υπολογιστες κλουβια ,  registry & λοιπες ιστοριες , ολα στον αγυριστο.Στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.Τιποτα αλλο εκτος απο λινουξ στoυς δισκους  ( HDDs & SSDs ) & στα mobiles !

Μακάρι να τα άκουγε και το δημόσιο, που ενώ μπορούν να βάλουν linux (π.χ. στα σχολεία), προτιμούν να κάνουν τάματα στη microsoft, λες και τρέχουν τα χρήματα του κράτους από τα μπατζάκια... σε περιόδους κρίσης....!!!!
Μη μαθευτεί βλέπεις οτι κρατικός υπολογιστής δεν έχει windows, γιατί θα μας κρατήσει μούτρα ο Gatres....!!!
Σκέψου πόσα θα γλυτώναμε, αν προοθούσαμε το linux, στο δημόσιο.... Με εκτίμηση tomkat

Διόρθωση : Gates και όχι Gatres όπως μου ξέφυγε στο παραπάνω κείμενο....

Χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα σε ολους, με υγεια, χαρα και ευτυχια!

        Οι  μαθητες του σχολειου   οφειλουν  απο μονοι τους  να  μαθουν   το λινουξ  &  οχι  να  περιμενουν  απο  το  συστημα  της   παιδειας  να  τους  το  μαθει. Το  συστημα  δεν  θελει  να  τους  ανοιξει  τα  ματια.  Οσα  λιγοτερα  ξερουν  τοσο  καλυτερα. Ειναι  καθαρα  υποθεση  προσωπικη  του  καθενος  να  μην  μεινει  αναλφαβητος  στην  πληροφορικη  ,  δουλευοντας  μονο  με  λειτουργικα  σχεδιασμενα  για  ανθρωπους  που  δεν  θελουν  να  ξερουν  τιποτα  απο  τερματικο. Γιατι  τερματικο &  command line  σημαινει  αμφισβητηση  της  πρωτοκαθεδριας  τους  σε  τεχνολογιες  αιχμης.

Είσαι με τα καλά σου τώρα, zenwalk05 ?  Τώρα μαθαίνουμε στη Β' Γυμνασίου πως να χρησιμοποιούμε Word!
Και η πλάκα είναι ότι οι H/Y έχουν εγκατεστημένα και Open Office (τα οποία αμφιβάλλω αν έχουν ανοιχτεί έχτω μία φορά)! Και ξέρεις τι κείμενα μας δίνουν για να εξασκηθούμε? Διαλέξεις για Microsoft, Windows και MS Office! Και μου 'βαλε ο καθηγητής 19 (εγώ που ξέρω Linux, terminals, μαθαίνω Python και φτιάχνω βιντεάκια που δημοσιεύονται στο blog του σχολείου για την πλάκα μου...) ενώ σε δύο άλλους που τους ρωτάς τι είναι το τερματικό και αρχίζουν να σου μιλάνε για τρένα τους έβαλε 20! 
Α, και Καλά Χριστούγεννα!
 

Πάντως τα χρόνια πολλά φέρνουν και ευκαιρίες συζήτησης!
Έχετε υπ'οψιν ότι ο φίλος που πίνουμε μαζί τσίπουρα, είναι διορισμένος και αναγκάζονται στο σχολείο που δουλεύει να κάνουν κάθε εβδομάδα format, διότι λόγω ιών δεν εκκινούν καν τα μηχανήματα...
Σίγουρα σε κάποιους από αυτούς έβαλαν linux, για να βρουν και λίγη ησυχία (έστω μόνο για internet).
Ας ελπίσουμε ότι θα ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι...!!!
Και πάλι χρόνια πολλά παίχτες!! tomkat

    Πρεπει να το χεις &  λιγο μεσα σου , να ασχοληθεις με κατι το διαφορετικο , να  καταλαβεις  πως δουλευουν οι υπολογιστες. Ευτυχως , τα ιδια τα παραθυρα σε οποια εκδοση & αν δουλευεις , εχουν κατι που σε κανει να μην εισαι ευχαριστημενος , γιατι δεν δινουν καμια δυνατοτητα  αλλαγης στην εμπειρια χρησης που προσφερουν.
    Ενω στο λινουξ  ειναι πολλα τα περιβαλλοντα , KDE 4 , GNOME 3 , LXDE , XFce4 , E 17 , openbox , Icewm & πολλα αλλα ακομα  , με δυνατες εφαρμογες. Το να τρεχεις Linux ειναι θεμα χαρακτηρα του καθενος που δεν μπορει να συμβιβαστει με μετριοτητες & κυρίως με προκατασκευασμενες ευκολες λυσεις για ολα. Θελεις να γραψεις ενα κειμενο? Ανοιξε το Microsoft office... θες να μπεις ιντερνετ? ανοιξε τον...Internet explorer 6 ή 7 ! !
Θες να αγορασεις λαπτοπ? Τα παραθυρα θα ειναι inside...
    Επιλεγεις λινουξ , οποιαδηποτε διανομη , γιατι σου δινει αμεσως την αισθηση πως ακομα & αν ειχες ΟΛΕΣ τις γνωσεις να φτιαξεις ενα λειτουργικο οπως ακριβως θα το ηθελες , δεν θα εφτιαχνες κατι διαφορετικο απο το ιδιο το Linux ! ! !  

     μια ελαχιστη ιδεα να παρεις απο το λινουξ , δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισεις την πλατη & να επιστρεψεις σε παραθυρα , εκτος & αν τα κυβικα του IQ δεν βοηθανε & πολυ ! !

Καλά εμάς οι δάσκαλοι ................ Ούτε τα Windows καταλαβαίνουν ούτε από Mac και συνεχίζουν με Windows 

Χρόνια πολλά, καλή, δημιουργική και γεμάτη υγεία χρονιά σε όλους!