Κλείνει το χαμόγελο του παιδιού

SmaTheGreek | Παρ, 05/06/2011 - 16:05 | 1' | 3

«Βρισκόμαστε στο κόκκινο. Τα νούμερα δεν επιδέχονται παρερμηνείας. Τα χρήματα που έχουμε μάς επιτρέπουν να επιζήσουμε για ενάμιση ακόμα μήνα. Μετά κινδυνεύουμε να βάλουμε λουκέτο». Μιλώντας στο «Βήμα» ο πρόεδρος της ΜΚΟ «Το χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος, παρουσιάζει τη δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σημαντικότερος οργανισμός για την παιδική προστασία στην Ελλάδα.

Η συνέχεια του άρθρου του βήματος εδώ:
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=398964&wordsinarticle=%CF%87%…

Όποιος έχει καλή διάθεση μπορεί να βοηθήσει από εδώ:
http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=50&newid=746&la=1

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Η "Αγία" Μαριάννα τι κάνει; Μόνο για να φωτογραφίζεται και να εισπράτει διθυράμβους είναι πρόεδρος;
Αλλά έτσι είναι οι λεφτάδες και η συγγεκριμένη οικογένεια περισσότερο, τσάμπα διαφήμηση και λιβανιστήρι από τα κανάλια και ο λογαριασμός στον απλό κοσμάκη. Βόηθα με φτωχέ μη γίνω σαν εσέ δηλαδή. Ούτε φράγκο στο χαμόγελου του Βαρδή, όποιος θέλει να βοηθήσει παιδάκια, ας το κάνει απευθείας, όχι διαμέσου κυφήνων που τα λεφτά θα πάνε σε δεξιώσεις και σαμπάνιες για τη διαφήμηση της οικογένειας των "Αγίων".

και ελεγα και εγω ποιος θα σχολιάσει,, ακριβως   ετσι είναι bakouli.  Τόσο καιρό απο εράνους και φιλανθρωπίες λειτουργουσε.  τσονταρε ο κοσμάκης,  και  καπιοι διαχειρίζονταν το το χρήμα. τώρα ο κόσμος δεν εχει χρημα, κλεινει και το χαμογελο. Υπαρχουν και αλλα, όπως η κιβωτος , αλλα δεν εγινε και πολυς ντόρος για αυτό, αλλα μόνο για το χαμόγελο...   να τσονταρει η εν λογω κυρία. εξ'αλλου  φοροαπαλλαγη θα παρει η εταιρεία της,. 
Σαν κατι αθλητικους  συλλογους.  που λεννε εχουν δυσκολίες στα οιονομικα τους , και λενε ο /η ,,,,  ομαδα σου δεν εχει χρήμα στεικε μυνημα στο  5χχχχ  για ενισχυση...
τι λες καλε...

Εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό! Όπου γυρίσει κανείς το κεφάλι του, "Χαμόγελο του Παιδιού" βλέπει! Είναι ο πιο προβεβλημένος Σύλλογος από κάθε έναν στην Ελλάδα. Τού κάνουν του κόσμου τις δωρεές. Και δεν έχει λεφτά; Ύποπτα μού φαίνονται όλα αυτά.