Tα τρυκ των εταιρειών!

balsam | Κυρ, 01/13/2008 - 23:22 | 0' | 3

 


Θέλω να σας αναφέρω μια απάτη «τρυκ» που κάνουν τα πολυκαταστήματα πολυεθνικές εταιρείες. Το ίδιο θέμα το είχα βάλει και στο CGO Forum.


 


Πριν από τέσσερις  μήνες πήγα σε ένα κατάστημα γνωστής αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ με έδρα το εξωτερικό και αγόρασα ο αφελής ένα ζευγάρι ακουστικά με μικρόφωνο μαζί, (Headset) τα οποία έχουν και κάρτα ήχου. Ψάχνοντας τι συσκευασία για να δω εάν  μπορούν  να λειτουργήσουν  στα Windows XP δεν βλέπω να γράφει το παραμικρό. Τέλος πάντων λέω δε βαριέσαι για να τα βγάλανε τώρα στη πιάτσα θα είναι για Windows XP. Τα αγοράζω λοιπόν και σε κάποια φάση κάνω την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης  και μου βγάζει το εξής πρόβλημα : Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα κατά την εγκατάσταση αυτού του υλικού C-Media USB Headphone Set Λείπει μια απαραίτητη καταχώρηση του προγράμματος οδήγησης για αυτήν τη συσκευή. Αυτό ίσως να οφείλεται στο ότι η εγγραφή του αρχείου INF έγινε για Windows 95 η νεότερα !!!!!! Επικοινωνήστε με τον πωλητή του υλικού σας. ??


Λέω από μέσα μου καλά να πάθεις .Επικοινωνώ κι εγώ λοιπόν με τον υπεύθυνο τεχνικό υποθέτω, στο 00800-…….. και του αναφέρω το πρόβλημα μου. Μετά από κάποιες ερωτήσεις που μου έκανε, του λέω: εάν κατάλαβα καλά τα συγκεκριμένα ακουστικά δεν μπορούν να λειτουργήσουν στα Windows XP ; μου λέει Ακριβώς.!!!!  Του λέω δηλαδή την φα….με ; και χωρίς να μου απαντήσει σκάει στα γέλια. 


 


Θέλω να σας αναφέρω ότι ο τύπος του συγκεκριμένου Headphone είναι ο εξής : Silvercrest USB Vibration Headset MHS 5100 USB !!! Και ο νοών νοείτω.


 


 


Υ.Γ.  Εκ των υστέρων βρήκα και  κατέβασα τους drivers που είναι για τα windows vista από την κατασκευάστρια εταιρεία Targa  http://www.service.targa.co.uk/  τους εγκατέστησα και δούλεψαν και στα XP! με αποτέλεσμα τα ακουστικά να δουλεύουν ρολόι.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

 Μόνο που θα πρέπει να είναι για τον χειμώνα.Ελπίζω να κατάλαβες για ποιο πράγμα μιλάω.

thanos] Μόνο που θα πρέπει να είναι για τον χειμώνα.Ελπίζω να κατάλαβες για ποιο πράγμα μιλάω.

Τι παιδί είσαι εσύ, δεν παίζεσαι.  Ναι κατάλαβα.<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Η λιμνούπολη που είναι ; ?

 

 Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω που ε΄ναι,την βρήκα εδώ και το έβαλα.Πάντως αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτήσει.........