Κάποιο LUG στον Έβρο;

stavreas | Τρί, 03/08/2011 - 17:11 | 1' | 2

Καλησπέρα θα ήθελα απλα να αναφέρω την τοποθεσία μου Φέρες Ευρου και να μου πείτε άν υπάρχει κάποιος,κάτι οτιδήποτε σε σχέση με το Linux ευχαριστώ!(Κοντά στην περιοχή μου εννοω) 

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Για ρίξε μια ματιά σε αυτό, όλο κ κάτι είδα να υπάρχει, θα σε γελάσω πόσο κοντά βέβαια:
http://www.linuxinsider.gr/map/user

Επίσης, καλό θα ήταν οι τίτλοι των θεμάτων που ανοίγουμε στο φόρουμ να είναι αντιπροσωπευτικοί κ περιγραφικοί γιατί αλλιώς ο επισκέπτης δεν έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται. Ένα σκέτο "Έβρος", η αλήθεια είναι ότι δεν αρκεί (ή τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου άποψη). Όταν το πρωτοείδα, νόμιζα ότι θα ήταν κάτι σχετικό με κάποια άγνωστη διανομή linux με αυτό το όνομα (αλήθεια!).

Κ μιας κ το είπα αυτό, να πω κ ότι τα κεφαλαία, είτε στους τίτλους ή στο κείμενο μας μέσα, δείχνουν "άσχημα" μιας κ φαίνεται ΛΕΣ Κ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ αντί να μιλάμε.

Σε τάραξα όμως στις παρατηρήσεις κ ελπίζω να μη το πάρεις προσωπικά, γιατί τα λέω σαν πρακτικές συμβουλές/παρακλήσεις για τη καλύτερη λειτουργία του φόρουμ, κ χωρίς καμία απολύτως εμπάθεια :)

Καλή τύχη στο ψάξιμο!

Ο τίτλος διορθώθηκε!
Στο παρακάτω link, αναφέρονται κοινότητες σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή (οι πιο κοντινές), αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν links.

http://www.hellug.gr/go/koinotites-kai-syndeseis/topikes-koinotites