Ψηφοφορία για την Μακεδονία

nikolaosx1 | Κυρ, 02/14/2010 - 01:09 | 1' | 27

Στο αμερικάνικό site:

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

γίνεται ψηφοφορία για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι.
Ως τώρα το "Ναι" και το "Όχι" είναι αρκετά κοντά.
Δυστυχώς φαίνεται ότι είτε οι Έλληνες δεν ασχολούνται ή ότι η προπαγάνδα
τον Σκοπίων έχει περάσει στο εξωτερικό.

Ψηφίστε λοιπόν για την Μακεδονία μας.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Μόλις είδα το post σου σκέφτηκα τι σχέση έχει με το forum ένα τέτοιο post, ειλικρινά δεν έκανα κλικ στον σύνδεσμο διότι δεν με πολύ ενδιαφέρει τι λέει το κάθε αμερικάνικο πόρταλ.
Και ξαφνικά βλέπω ότι σε ιστολόγιο συνδεδεμένο με το Planet Gnome αρχίζουν να μας την πέφτουν και gnome developers τώρα... http://blogs.gnome.org/uraeus/2010/02/11/the-sinking-ship-that-is-greece/
Τελικά δεν ξέρω αν είμαστε για γέλια οι για κλάματα, όχι η Ελλάδα σαν χώρα κτλ αλλά οι άνθρωποι σαν κοινωνία πια και σαν μονάδες σαν νοήμονες οργανισμοί ο κάθε ένας ξεχωριστά.
Ειδικά οι υποτιθέμενες ανεπτυγμένες χώρες της Δύσης νομίζουν ότι παράγουν ανθρώπους αλλά δεν προάγουν Ανθρώπους...
Αρκετά Κυριακάτικο ασχολήθηκα, συνεχίζω να πίνω τον καφέ μου, θα "χακάρω" το autostart.sh στο open box μου και θα πάω στο Καρναβάλι.
shucks

<- http://oliveoil.homedns.org ->

Χμμμ, στο "Γενικά κι αόριστα!" έχω δει και ποιο "άσχετα" θέματα.
Για αυτό τον λόγο λέγετε και "Γενικά κι αόριστα!".

Αν πρόσβαλα κάποιον συγνώμη, ο καλός Adminος μπορεί να το σβήσει. :)

----------------------------------------------------------

My HomePage :)

Rizitis, σωστα εβαλες την παραπομπη,ομως αν διαβασεις τις απαντησεις θα δεις οτι πολοι βαζουν τα πραγματα στην σωστη τους διασταση,και ουσιαστικα εκθετουν τον developer....ομως η ιδιοτης του αριστου προγραμματιστη δεν σημαινει κατ αναγκη και ορθοτητα αποψεων επι παντος επιστητου....Οσον αφορα την δημοσιευση του nicolaosx1 ορθως μπηκε στο 'γενικα και αοριστα' τουλαχιστον για να αντιληφθουμε πως παιζεται το παιχνιδι απο τα αφανη η εμφανη κεντρα εξουσιας, πως η νεα ταξη διαχειριζεται ελεγχει και σχεδιαζει το μελλον των λαων και πως υπουλα προσπαθει να μας χρησιμοποιησει σαν αλλοθι  στα οποια της σχεδια...Αυτο που με τρομαξε δεν ειναι τοσο η ουσια του θεματος αλλα ο αριθμος των ψηφων-1.151.230-νουμερο το οποιο καποια στιγμη θα χρησιποποιηθει κατα το δοκουν στην σκακιερα του παγκοσμιου casino...

όχι δεν είπα ότι παρεξηγήθηκα, ούτε να σβήσει το τοπικ, απλά έγραψα αυθόρμητα την σκέψη μου αλλά στο ιντερνετ δεν πέρασε σωστά...
για να το εκφρασω καλύτερα, αν πίναμε το πρωί καφέ μαζί θα σου έλεγα:
-ρε νίκο κολλάει το τοπικ αυτό σε ένα linux forum? αλλά εδώ στο planet gnome μπαίνουν ιστολόγια από developers που μας κατηγορύν και μας εμφανιζουν σαν απο-ευρωπαίους ...

πιστεύω να κατάλαβες τώρα το ύφος και το τι ήθελα να πω :)

<- http://oliveoil.homedns.org ->

OK, rizitis μάλλον θα τον χρειαζόμουν τον καφέ. Αλλά με αυτά που γίνονται αυτόν τον καιρό γύρο από την χώρα μας, έβγαλα και εγώ τα νεύρα μου με λάθος τρόπο και σε λάθος μέρος.

Υπάρχεις και το facebook σωστά; :)

----------------------------------------------------------

My HomePage :)

 χωρίς να θέλω να γίνω σπαστικός ....νομίζω ότι η κανάτα με γάλα έχει ήδη χυθεί ....και τα πράγματα έχουνε δρομολογηθεί .....

 

όποιος το βλέπει το βλέπει ....

 

 

 

@nikolaosx1 το facebook το χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς λόγους, μη με ψάχνεις εκεί...μεταξύ μας το έχω γραμμένο το facebook απλά έχω την ανάγκη του...

<- http://oliveoil.homedns.org ->

Έχω βαρεθεί να διαβάζω συζητήσεις επί συζητήσεων για το Μακεδονικό, το Κυπριακό,για το μεταναστευτικό, για το αν οι Έλληνες είναι Έλληνες, ποιοι είναι Έλληνες ποιοι δεν είναι και για το αν είναι εισαγόμενοι, γηγενείς, ντόπιοι οι αποικιακοί.
Λοιπόν ας μιλήσουμε με γεγονότα τώρα:
Όποιος θεωρεί τον εαυτό του Έλληνα, είναι Έλληνας καθώς κανένας νόμος δεν απαγορεύει σε κανέναν να αυτοπροσδιορίζεται. Για τον ίδιο λόγο και κανένας νόμος δεν απαγορεύει και στους Σκοπιανούς να ονομάζουν τον εαυτό τους Μακεδόνες.. Αν γουστάρουν να λέγονται έτσι ας λέγονται.
Τώρα ...τα σύνορα της χώρας μας έχουν προσδιοριστεί επίσημα με διεθνείς συνθήκες οπότε κάθε συζήτηση επί του θέματος είναι περιττή. Ούτε τα σύνορα τους μπορούν να επεκτείνουν οι Σκοπιανοί ούτε και πρόκειται να συμβεί αυτό. Το πολύ πολύ να επεκτείνουμε εμείς τα δικά μας και να αποκτήσουμε μία διευρυμένη Μακεδονία.. ( not bad at all you know! )
Για τον ίδιο λόγο και οι Κύπριοι έχουν το δικαίωμα να ονομάζουν τους εαυτούς τους Κύπριους και όχι Έλληνες. Δεν είδα να κοπτόμαστε ιδιαίτερα γιατί δεν ενώθηκαν ποτέ με την Ελλάδα, ( και γιατί μας έχουν και γραμμένους στα @@ τους δηλαδή).

Για τον ίδιο λόγο δέχομαι και οποιονδήποτε μετανάστη από το Αυγοτηγανιστάν π.χ γουστάρει να δηλώσει τον εαυτό του Έλληνα. Θες κύριος (ή κυρία). Πέρνα πάρε υπηκοότητα, πλήρωσε, ( αφού είσαι μαλάκας ) τα κερατιάτικα του εξωτερικού και εσωτερικού μας χρέους, φορολογήσου ΕΔΩ αφού γουστάρεις, ( αντί να στέλνεις τα λεφτά που βγάζεις εδώ στην χώρα σου και μετά να σηκωθείς και να φύγεις κυριλέ) και κάτσε εδώ.

Και επιτέλους πρέπει να ξεπεράσουμε τις ανασφάλειες που έχουμε ως λαός για το ποιοι είμαστε και ποια είναι η εθνική μας ταυτότητα και ο δικός μας εθνικός αυτοπροσδιορισμός. Γιατί αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όσο εμείς πιστεύουμε στον εαυτό μας, ( και σε αυτό που είμαστε), δεν πρόκειται να αλλάξει όσο δεν βρίζουμε και δεν γαμάμε τον τόπο μας, και αντιλαμβανόμαστε ότι κάποια πράγματα ΕΙΝΑΙ δεδομένα πλέον. Και ιστορικά είναι αποδεδειγμένο ότι εμείς οι Έλληνες είχαμε την ικανότητα να αφομοιώνουμε τους άλλους. Τώρα το ξεχάσαμε αυτό ή μήπως δεν το θέλουμε και τώρα μας χαλάει..

Δεν έχω δει άλλο τόσο ανασφαλή λαό σαν τον Ελληνικό.. Πως έχουμε γίνει έτσι δεν το καταλαβαίνω..

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

 επειδή δεν είμαι και δάσκαλος για να διδάσκω και να γράφω σεντόνια κατεβατά θα το πω με όσες πιο λίγες λέξεις γίνεται .....

 

 

νομίζαμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου ....και τώρα σιγά σιγά βλέπουμε ότι αυτό δεν ισχυεί .....

 

αλλά επειδή είμαστε κολλημένοι με αυτήν την εικόνα δεν το παραδεχόμαστε ....

 

που θα πάει όμως ....

 

α, και κάτι ακόμα ....

 

όποιος  , μετά τα τελευταία γεγονότα νομίζει ότι η ελλάδα κυβερνιέται από εδώ μέσα και ότι μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε (π.χ μακεδονικό , μετανάστες κλπ)

πλανάται .....

 

αυτό τουλάχιστον ΕΛΠΙΖΩ να το έχουμε καταλάβει ....

Kαλά.. κόψε κάτι και μην απελπίζεσαι και τόσο πολύ.. :)

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

marlene]Kαλά.. κόψε κάτι και μην απελπίζεσαι και τόσο πολύ.. :)

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

 

ότι πείτε μαντάμ ....

 

πάντως έτσι αν μου επιτρέπεται μια άποψη :

πριν από λίγα χρόνια αν μίλαγες για το μακεδονικό ή τους μετανάστες 

θα κουνιότανε το σύμπαν ...

σήμερα ...?

 

άιντε τώρα να ξαναγυρίσω στο metal gear solid που έχω κολλήσει τελευταίως ...

 

και όταν καταλήξετε κάπου ξυπνήστε και εμένα τον αδαή ....

Τι ειναι αυτο το site που κανει τη ψηφοφορια ( & φυσικα εχει & σιγουρα κερδος απο τις διαφημισεις,κλπ). Για ποιο λογο τη κανει??

Ερωτησεις, μαλλον απλα αναρωτιεμαι & φυσικα δε μιλαω για θεωριες συνωμοσιας, κλπ....

Αρεσει δεν αρεσει την αληθεια την ειπε ο g.b. Δειτε τις διεκδικησεις γειτονων & μη το τελευταιο διαστημα προς την Ελλαδα...

Τα Σκοπια, Fyrom η οπως αλλιως, οοολοι τα ξερουν σα Μακεδονια. Ελατε τωρα στη καθημερινοτητα μας το βλεπουμε. Ακομα & εκει στις ρυθμισεις ωρας κλπ, στο χαρτη, οταν εγκαθιστουμε/δοκιμαζουμε καποια διανομη. Απλα τα πραγματα....

Π.Σ.Π.Α

 

 

 α, και κάτι ακόμα ...

 

είχε πάρει το μάτι μου μια κοινή συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού μας  κ.Καραμανλή

και του πρώην καγκελάριου κ.Σρέντερ

 

δεν θυμάμαι το θέμα ακριβώς (όποιος καιγεται μπορεί να το ψάξει ) , αλλά εκεί που θέλω να σταθώ είναι στο εξής :

 

σε ένα κομμάτι της  συνέντευξης  5-6 λεπτών  ο κ. Σρέντερ , παρώντος του δικού μας κ .Καραμανλή εννοείται

 

είπε την λέξη <<Ματσεντόνιεν>> τρείς φορές ....(για αυτούς που τάχα μου τάχα μου δεν καταλάβανε  ματσεντόνιεν είναι η μακεδονία στα γερμανικά ....

 

μιλάμε ότι ο πρωθυπουργός μας ήταν μπροστά ....

 

αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι όποιος και να ήταν εκεί πάλι θα το έλεγε ο Σρεντερ ....

 

έτσι για να μην ξεχνιόμαστε .....διότι ο Σρέντερ δεν έκανε κάτι κακό ...σε μια χώρα αναφερότανε με το όνομά της .....

 

άιντε να πάω τώρα για την συνέχεια του metal gear solid ..... 

marlene]Δεν έχω δει άλλο τόσο ανασφαλή λαό σαν τον Ελληνικό.. Πως έχουμε γίνει έτσι δεν το καταλαβαίνω..

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

Προφανώς γιατί η Ελλάδα συνορεύει με Αλβανία, Σκόρπια, Βουλγαρία και Τουρκία. Αν συνορεύαμε με την Ελβετία θα είμαστε σαν τα ανέμελα παιδιά.

Και ο αυτοπροσδιορισμός έχει τα όρια του. Μπορεί εγώ να λέω ότι είμαι Κινέζος, το θέμα είναι ποιος θα με πιστέψει και αν αυτό είναι η αλήθεια. Άλλο Κινέζος πολίτης, άλλο Κινέζος στην καταγωγή. Μι τα μπερδεύουμε.

----------------------------------------------------------

My HomePage :)

marlene]Τώρα ...τα σύνορα της χώρας μας έχουν προσδιοριστεί επίσημα με διεθνείς συνθήκες οπότε κάθε συζήτηση επί του θέματος είναι περιττή. Ούτε τα σύνορα τους μπορούν να επεκτείνουν οι Σκοπιανοί ούτε και πρόκειται να συμβεί αυτό.

Είμαι σίγουρος οτι οι Σέρβοι και οι Μαυροβούνιοι θα συμφωνήσουν μαζί σου.

Οπως επίσης και ο Ιρλανδοί, ο Βάσκοι, οι Καταλανοί, οι Αμπορίτζινις, οι αυτόχθονες του Αμαζονίου και πολλοί πολλοί άλλοι.

marlene]Το πολύ πολύ να επεκτείνουμε εμείς τα δικά μας και να αποκτήσουμε μία διευρυμένη Μακεδονία.. ( not bad at all you know! )

Πως αφήσαμε και μας ξεφύγανε τέτοια παραδεισένια εδάφη...

marlene]Και επιτέλους πρέπει να ξεπεράσουμε τις ανασφάλειες που έχουμε ως λαός για το ποιοι είμαστε και ποια είναι η εθνική μας ταυτότητα και ο δικός μας εθνικός αυτοπροσδιορισμός.

Ισως να πάρουμε σαν παράδειγμα τους Αγγλο-Αμερικανούς που ακόμα τσακώνονται για την πατρότητα του rock 'n' roll.

Θα μου πείς αυτά είναι σοβαρά ζητήματα και έχουν κάθε λόγο να τσιτώνονται για την εθνική τους ταυτότητα.

Η δικιά μας κουλτούρα (ιστορία, λογοτεχνία, ποίηση, μουσική) που τίθονται υπο αμφισβήτηση είναι πολύ μπάς κλάς.

Και φυσικά ο (νυν υπερ πάντων) αγώνας screw Gates long live Solaris είναι μια πολύ καλή αιτία για να τσακωνόμαστε. Τα υπόλοιπα θέματα μπορούν να περιμένουν.

Α! να μην ξεχάσουμε κιόλας. Αν είναι να μας την πέσει κάποιος να το κάνει μετά τις 25/4. Το Μάρτη έχουμε το ντέρμπι και δεν θα μπορέσουμε.

marlene]Γιατί αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όσο εμείς πιστεύουμε στον εαυτό μας, ( και σε αυτό που είμαστε),

Το να ξέραμε τι είμαστε θα βοηθούσε αρκετά. Είναι κρίμα όμως που κάθε φορά που μας το θυμίζει κάποιος ή κάτι τον εξοστρακίζουμε στο όνομα της προοδευτικής αντίληψης.

Φυσικά έχουμε και την εναλλακτική του στρουθοκαμιλισμού. Οχι τυχαία η τακτική αυτή ακολουθείται σε καταταστάσεις κινδύνου.

marlene]Και ιστορικά είναι αποδεδειγμένο ότι εμείς οι Έλληνες είχαμε την ικανότητα να αφομοιώνουμε τους άλλους.

Με τους λίγους καλά τα πάμε, είναι αλήθεια αυτό. Οταν έρχονται μπουλούκι αρχίζουν τα δύσκολα...

Το ίδιο και χώρες όπως η Αμερική, η Γερμανία κ.λ.π. κ.λ.π.

marlene] Δεν έχω δει άλλο τόσο ανασφαλή λαό σαν τον Ελληνικό.. Πως έχουμε γίνει έτσι δεν το καταλαβαίνω..

Εγώ από την άλλη δεν θυμάμαι ποτέ να μην είμασταν έτσι.

Ισως να φταίει και αυτός ο φακαμημένος ο περίγυρος μας.

Οι lads τσακώνονται εδώ και 2 αιώνες έχοντας την ίδια ουσιαστικά θρησκεία, οι Αραφάτηδες και οι Μπαράκηδες σκοτώνονται για χιλιετίες για 4 χιλιόμετρα γής.

Οι μεμέτηδες έχουν κρατήσει από το Κοράνι τα κεφάλαια για την εξωτερική πολιτική και έχουν σκίσει όλο το υπόλοιπο βιβλίο.

Τι να πούμε κι εμείς που είμαστε στη μέση όλων αυτών κι ο κάθε μουρλός περνάει απο την πόρτα μας.

 

 

Προσωπικά βγάζω καντήλες με οποιαδήποτε απόχρωση του πολιτικού φάσματος και ούτε έχω κάτι μαζί σου ή με κάποιον άλλον απο εδώ μέσα.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα ΔΕΝ είναι τόσο απλά.

φίλε αποστόλη , φοβερή η τοποθέτησή σου ...

πράγματι πολύ καλή ...

εγώ όμως με το φτωχό μου το μυαλό θα ήθελά να ρωτήσω κάτι , και μπορεί και να φανεί και άσχετο σε πολλούς αλλά νομίζω ότι θα το <<πιάσεις>>

 

σίγουρα το πολιτικό σύστημα (όλοι τους εννοώ) έχει κάνει κάποια πράγματα που εύκολα μπορούνε να θεωρηθούνε <<λάθη>> ...

ποια είναι η γνώμη σου ?

είναι τόσο χαζοί και τα κάνανε?

είναι τόσο βλάκες που θέλουνε έναν λαό να τους βρίζει?

 

 

 

 

π.χ δεν είχανε να δώσουνε στους αγρότες αλλά κάτι διαβάζουμε για κάτι 10 δις για κάτι , λέει , φήμες ....για κάτι πλοία από γαλλία μεριά 

το παράδειγμα είναι μόνο ως παράδειγμα και δεν θέλω να επισκιάσει το θέμα ....και δεν βρείς περισσότερο αχρωμάτιστο πολιτικά από εμένα στο εγγυώμαι ....

 

 

 

 

 

πες μου την άποψή σου , θέλω να την διαβάσω ειλικρινά .... 

Αποστόλης][...]

Τι να πούμε κι εμείς που είμαστε στη μέση όλων αυτών κι ο κάθε μουρλός περνάει απο την πόρτα μας.

[...]

Κρατάω αυτή μόνο την φράση σου και απαντάω και στα παραπάνω.
Ακριβώς επειδή η Ελλάδα είναι το σύνορο με το μουσουλμανικό μπλοκ είναι πλέον ασφαλής.
Στους Ευρωπαίους εταίρους μας πήρε κάμποσο χρόνο για να το καταλάβουν αυτό και όταν το κατάλαβαν συνέβαλαν στην δημιουργία του Ελληνικού κράτους, δηλαδή ενός φανατικά χριστιανικού κράτους που δημιουργήθηκε με εντατική εθνική προπαγάνδα ώστε να αποτελεί το σύνορο ουσιαστικά της Ευρώπης με την μουσουλμανική Ανατολή.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο δεν μας άφησαν ποτέ ξεκρέμαστους, γιατί θα ήταν σαν να έριχναν τον "φράχτη" τους. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο πάντα τα δικά μας συμφέροντα υποστηρίζονταν, είτε οικονομικά, είτε πολιτικά, με συνθήκες και ενώσεις.

Οι Ευρώπη μάλιστα δεν ήθελε με κανένα τρόπο να είναι η Ελλάδα και αμερικανικό προτεκτοράτο. Αφού έκαναν την μαλακία οι Άγγλοι να παραδώσουν τα συμφέροντα τους στους Αμερικανούς, αμέσως μετά την λήξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, καθώς δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα με τον εδώ εμφύλιο, έγινε αμέσως αντιληπτό ότι η Ελλάδα έπρεπε με κάποιον τρόπο να ενωθεί με την υπόλοιπη Ευρώπη, ( δια μέσου της Ευρωπαικής ένωσης) και μάλιστα οι διαδικασίες ένωσης της άρχισαν την δεκαετία του πενήντα. Ήταν τυχαίο αυτό; Όχι.. Γιατί δεν προτίμησαν κάποια άλλη από τις υπόλοιπες μεσογειακές χώρες;, ( π.χ Ισπανία, Πορτογαλία κτλ), που ήταν το ίδιο φτωχές, ή και περισσότερο ( Πορτογαλία).

Γιατί πάντα το παιχνίδι παιζόταν εδώ.
Και κανείς δεν θα άφηνε την χώρα εδώ να ναυαγήσει, ή να αλλάξει δημογραφική ταυτότητα, θρήσκευμα.. Για αυτό είναι ανεκτικοί μαζί μας, για αυτό τους έχουμε μαδήσει κανονικά και ακόμα πληρώνουν, για αυτό και δεν έχουν μπουκάρει ακόμα οι Τούρκοι, για αυτό και μας κάνουν τα χατίρια μας και προστατεύουν και τους Κύπριους, για αυτό δεν αναγνωρίστηκε και το ψευδοκράτος του Ντεκτάς, για αυτό και έπεσε το χρήμα της αρκούδας για ανάπτυξη εδώ και γίναμε το πιο ανεπτυγμένο κράτος των Βαλκανίων..

Γιατί δεν έγιναν αλλού αυτά; Γιατί η Ελλάδα αποτελεί την μακροχρόνια επένδυση όλων των νυν και τέως μεγάλων δυνάμεων απέναντι στο μουσουλμανικό λόμπι.
Και όποιος πιστεύει οτι η Ευρωπαική Ένωση δεν είναι χριστιανικό κλαμπ.. είναι ανιστόρητος και μακρυά νυχτωμένος.

Τώρα το ότι εμείς νιώθουμε και καλά ότι απειλούμαστε από τους γείτονες, είναι και αυτό μία αυταπάτη. Γιατί αυτή η "απειλή" είναι που συντηρεί το εθνικόφρων αίσθημα μας, που συντηρεί και την καχυποψία απέναντι στους "ξένους", που διατηρεί τον πληθυσμό αμιγή και πεισματικά αντίθετο σε οτιδήποτε "μπαίνει" στην χώρα.. Ότι δηλαδή χρειάζεται η περιοχή για να μην αλλάξει μόντα.. Και φυσικά όλη η κουλτούρα η εκπαίδευση οτιδήποτε γίνεται στην χώρα υποστηρίζει αυτήν την κατάσταση.
Σκεφτείτε είμαστε ακόμα η μοναδική χώρα στην Ευρώπη, που κάνει στρατιωτικές παρελάσεις, στο στυλ που καθιερώθηκε κατά τον Μεσοπόλεμο και κανείς δεν μας το έχει κόψει αυτό και κανείς δεν ενδιαφέρεται να το κάνει.

Πιστεύετε στα αλήθεια ότι ο νόμος του ΓΑΠ για το μεταναστευτικό θα περάσει; Δεν θα περάσει και ο ΓΑΠ θα το φάει το κεφάλι του. Πιο πολύ μοιάζει με εκβιασμό προς την ΕΕ για να εισπράξει τα λεφτά που του λείπουν παρά σαν κάτι που στα αλήθεια θα ήθελε κάποιος για την χώρα.
Με τον νόμο αυτό στην ουσία τους λέει.. "Φέρτε τα φράγκα αλλιώς θα ανοίξω την πόρτα για να μπουκάρουν όλοι νόμιμα στην Ευρώπη με Ευρωπαϊκά ( Ελληνικά) διαβατήρια." Αν το κάνει αυτό θα αρχίσουν τα εγκεφαλικά στις Βρυξέλες.

Πιστεύετε ότι θα μας αφήσουν να βγούμε έξω την ευροζώνη; Ξεχάστε το.. Το ευρώ στέκεται στον αντίποδα του δολαρίου. Αν βγούμε εμείς θα βγούνε και οι άλλοι τρεις του Μεσογειακού κλάμπ ( Πορτογάλοι, Ισπανοί και Ιταλοί) που τραβάνε ίδια ζόρια. Αν βγουν αυτοί δεν θα μπουν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι, Λιθουανοί, Πολωνοί, Βούλγαροι και δεν συμμαζεύεται. Και αυτούς τους θέλουν μέσα, γιατί στην ουσία πάνε να φτιάξουν τις Ηνωμένες πολιτείες της Ευρώπης.. Βέβαια πάνε να το κάνουν με λάθος τρόπο και το θέμα σηκώνει συζήτηση, αλλά αυτό θέλουν και αυτό συμφέρει τις μεγάλες εταιρίες που αυτές έχουν κυρίως συμφέρον από τις ενοποιημένες αγορές.

Όσο για το Μακεδονικό. Χεστήκανε οι υπόλοιποι για το όνομα. Με τα ονόματα, ( και τέτοιες λεπτομέρειες) ασχολούμαστε εμείς, για να έχουμε θέματα προς συζήτηση και να μην βλέπουμε άλλα πράγματα που παίζουν κάτω από την μύτη μας..

Εν κατακλείδι.. εθνική κυριαρχία δεν είχαμε ποτέ.. Αυταπάτες εθνικής κυριαρχίας έχουμε ακόμα μπόλικες. Είμαστε εδώ γιατί συμφέρει την Ευρωπαική σκηνή και θα παραμείνουμε εδώ σαν τα πουλέν τους γιατί προφανώς για πάρα πολλά χρόνια ακόμα θα τους συμφέρουμε..

Θα πληρώσουν και τα χρέη μας, θα μας κάνουνε και σκόντο, θα τους διώξουν και τους κακούς που μας φοβίζουν και γενικότερα θα φροντίζουν να διατηρήσουμε την Ελληνικότητα μας με κάθε τρόπο, γιατί δεν κάνει να αποκτήσει η Ευρώπη μουσουλμανικό κράτος..

Για περισσότερες αναλύσεις περί του γιατί υπάρχει αυτή η ίντριγκα ανάμεσα στον μουσουλμανικό κόσμο και την Δύση, ανοίξτε καινούργιο thread..

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

@marlene: Βασικά δεν διαφωνούμε. Εχω όμως τρείς ενστάσεις.

1) Δεν δημιούργησαν οι "φίλοι" μας ένα φανατισμένο χριστιανικό κράτος αλλά το βρήκαν έτοιμο. Ηταν άλλωστε και ο λόγος που επιβίωσε τα 400 χρόνια. Ούτε ήταν το μοναδικό (βλέπε Σερβία, Αρμενία). Ούτε ήταν τυχαίο οτι η καθοριστική πρώτη βοήθεια ήρθε απο τους "αδελφούς" χριστιανούς Ρώσσους. Για δικούς τους βέβαια λόγους (μην ξεχνάμε οτι για πάρα πολλά χρόνια δεν είχαν -δεν έχουν -και τις καλύτερες σχέχεις με τους Τούρκους).

2) Δυστυχώς η ιστορία έχει δείξει οτι υπήρξαν στιγμές που μας άφησαν ξεκρέμαστους (σύμφωνα με τα δικά μας μέτρα και σταθμά και συμφέροντα, αλλά στο κάτω κάτω αυτά είναι που μας ενδιαφέρουν). Και δυστυχώς τίποτα δεν μας εγγυάται οτι δεν θα το ξανακάνουν.

3) Δεν ήθελα να φανώ πολεμοφοβής ή κινδυνολόγος ή οτιδήποτε άλλο. Δυστυχώς όμως ο κίνδυνος είναι υπαρκτός και δεν είναι απαραίτητα υπό την μορφή του πολέμου.

Μάλλον το αντίθετο. Το παιχνίδι που παίζεται εδώ και μερικές δεκαετίες είναι πρωτίστως οικονομικό. Μην ξεχνάμε οτι απο τον Β' Παγκόσμιο και μετά οι πολεμικές επεμβάσεις αφορούσαν περιπτώσεις που οι αδύναμοι δεν πείθονταν "με τα λόγια". Βλέπε Βιετνάμ, Τσεχία, Κούβα, Ιράκ πρόσφατα.

Αυτό όμως είναι μάλλον χειρότερο. Χώρες που έχασαν πολέμους κατάφεραν και στηρίχτηκαν πάλι στα πόδια τους (Γερμανία, Ιαπωνία, Ιράκ μετά τον πόλεμο με το Ιράν).

Αντίθετα για τους οικονομικά ηττημένους (Κενρική & Λατινική Αμερική, Κορέα, Βόρειο & Νότιο Βιετνάμ) δεν προβλέπετε κάτι τέτοιο.

 

 

 

@g.b: Φίλε μου, αν κατάλαβα καλά αυτό που θέλεις να πεις είναι οτι λίγο πολύ όλα είναι "στημένα" και γίνονται για το θεαθήναι. Και οτι στο τέλος θα βρεθεί η λύση ώστε να μην έχουμε προβλήματα.

Αυτό είναι που με φοβίζει κατά βάθος.

Εντάξει, όλοι μας ξέρουμε οτι στην ουσία δεν κυβερνάνε οι κυβερνώντες. Ομως η σύγχρονη ιστορία μας έχει δείξει οτι οι καπετάνιοι μας είναι οι πρώτοι που εγκαταλείπουν το καράβι. Φαίνεται πως όλοι τους έχουν τον μύχιο πόθο οτι μετά από 1-2 δεκαετίες θα τους φέρουμε πίσω σαν σωτήρες. Είναι δοκιμασμένο άλλωστε.

Για τους υπόλοιπους η πραγματικότητα παραμένει η ίδια.

Ο λαός αυτός έχει καταφέρει ένα μικρό θαύμα. Οσο στριμένοι και γκρινιάρηδες και μουρτζούφληδες και τεμπέληδες και και και κι αν είμαστε έχουμε καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό. Είμαστε ανάμεσα στις χώρες που "περνάνε καλά" και "έχουν μια δεκάρα στην τσέπη". Αυτό για μία χώρα που μόλις 2 αιώνες πρίν δεν υπήρχε καν σαν κράτος (και έχασε τον τρίτο θεμέλιο λίθο του Δυτικού πολιτισμού - την βιομηχανική επανάσταση) είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα. With a little "help" from our friends φυσικά αλλά παραμένει σημαντικό επίτευγμα.

Δεν είναι κρίμα που συνεχώς υπάρχει αυτή η αίσθηση οτι όλα αυτά μπορεί να χαθούν "σε μία νύχτα";

Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ποιοί φταίνε γι' αυτή την αίσθηση. Συνδύασέ το με αυτό που σου είπα πιο πάνω, για το ποιός θα πληρώσει τον λογαριασμό και έχεις την πλήρη εικόνα της σημερινής Ελλάδας.

 

Υ.Γ. επειδή έχουμε καταπιαστεί με ευαίσθητα (με η χωρίς εισαγωγικά) ζητήματα ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κάποιος.

Κουβέντα κάνουμε.

Αποστόλης]

@marlene: Βασικά δεν διαφωνούμε. Εχω όμως τρείς ενστάσεις.

1) Δεν δημιούργησαν οι "φίλοι" μας ένα φανατισμένο χριστιανικό κράτος αλλά το βρήκαν έτοιμο. Ηταν άλλωστε και ο λόγος που επιβίωσε τα 400 χρόνια. Ούτε ήταν το μοναδικό (βλέπε Σερβία, Αρμενία). Ούτε ήταν τυχαίο οτι η καθοριστική πρώτη βοήθεια ήρθε απο τους "αδελφούς" χριστιανούς Ρώσσους. Για δικούς τους βέβαια λόγους (μην ξεχνάμε οτι για πάρα πολλά χρόνια δεν είχαν -δεν έχουν -και τις καλύτερες σχέχεις με τους Τούρκους).

Δεν το δημιούργησαν εκείνοι αλλά το χρησιμοποίησαν δεόντως. Δημιούργησαν όμως το εθνικό μας κράτος με μπόλικη προπαγάνδα ας μη ξεχνάμε άλλωστε και το κύμα φιλελληνισμού που είχε κυριεύσει τις χώρες τους στα τέλη του 18ου και αρχές του 19ου αιώνα. Δεν ήταν τυχαίο αυτό.. Ήταν μέχρι ένα βαθμό κατευθυνόμενο αφού βόλευε φοβερά για την λύση του Ανατολικού ζητήματος.. Ξένοι φιλέλληνες που προσπαθούν να ανασυστήσουν το εθνικό συναίσθημα σε έναν λαό που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν το είχε ήταν κατακερματισμένος και εδαφικά και φυλετικά.

Anyway.. Το θέμα μας δεν είναι τι έκαναν οι άλλοι, αλλά τι και σε ποιο βαθμό δεν κάναμε εμείς. Και εμείς δεν καταφέραμε, όλα αυτά τα χρόνια, να απαλλαγούμε από την πολιτική εξουσία της Εκκλησίας και έτσι εξυπηρετούμε μια χαρά, και εν αγνοία μας τα οικονομικά συμφέροντα των άλλων.
Τίποτα δεν είναι ξεκάρφωτο καλέ μου και όλα είναι αλληλένδετα.. :)

2) Δυστυχώς η ιστορία έχει δείξει οτι υπήρξαν στιγμές που μας άφησαν ξεκρέμαστους (σύμφωνα με τα δικά μας μέτρα και σταθμά και συμφέροντα, αλλά στο κάτω κάτω αυτά είναι που μας ενδιαφέρουν). Και δυστυχώς τίποτα δεν μας εγγυάται οτι δεν θα το ξανακάνουν.

Τα δικά μας μέτρα και σταθμά δεν είναι αντικειμενικά. Αν ήταν τότε θα επιλέγαμε να μην εξαρτόμαστε από τις πολιτικές και οικονομικές θελήσεις των άλλων ενώ θα παραμερίζαμε "παραδοσιακά" κέντρα εξουσίας ούτως ώστε να εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη μας. Αντιθέτως εμείς κάναμε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω σε κάθε περίπτωση..

3) Δεν ήθελα να φανώ πολεμοφοβής ή κινδυνολόγος ή οτιδήποτε άλλο. Δυστυχώς όμως ο κίνδυνος είναι υπαρκτός και δεν είναι απαραίτητα υπό την μορφή του πολέμου.

Μάλλον το αντίθετο. Το παιχνίδι που παίζεται εδώ και μερικές δεκαετίες είναι πρωτίστως οικονομικό. Μην ξεχνάμε οτι απο τον Β' Παγκόσμιο και μετά οι πολεμικές επεμβάσεις αφορούσαν περιπτώσεις που οι αδύναμοι δεν πείθονταν "με τα λόγια". Βλέπε Βιετνάμ, Τσεχία, Κούβα, Ιράκ πρόσφατα.

Αυτό όμως είναι μάλλον χειρότερο. Χώρες που έχασαν πολέμους κατάφεραν και στηρίχτηκαν πάλι στα πόδια τους (Γερμανία, Ιαπωνία, Ιράκ μετά τον πόλεμο με το Ιράν).

Αντίθετα για τους οικονομικά ηττημένους (Κενρική & Λατινική Αμερική, Κορέα, Βόρειο & Νότιο Βιετνάμ) δεν προβλέπετε κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει αυτό το σενάριο. Ακόμα και χειρότερα να τα κάνουμε στον οικονομικό τομέα δεν θα αφήσουν να ναυαγήσει η υπόθεση γιατί είπαμε.. Αν ναυαγήσουμε εμείς θα ναυαγήσουν και εκείνοι. Αν γίνουμε εμείς Μπανανία, θα γίνει και όλη η Μεσόγειος. Και η Μεσόγειος είναι στρατηγικό σημείο. Δεν το αφήνουν να χαθεί προς όφελος είτε τον Αμερικανών είτε των Μουσουλμάνων γιατί μετά δεν θα έχουν πόρτα να διαβούν και σοκάκι να περάσουν!

Τους Μουσουλμάνους δεν τους θέλουν και τους έχουν δαιμονοποιήσει ακριβώς γιατί και οι Μουσουλμάνοι τους έχουν γραμμένους.
Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία.. είναι κυρίως τρόπος ζωής. Και ο τρόπος ζωής των κοινωνιών αυτών αντιτίθεται στα σχέδια για παγκοσμιοποίηση των αγορών.
Ο Ισλαμιστής χέστηκε πατόκορφα να κάνει δουλειές με έναν "άπιστο" και κυρίως σύμφωνα με το δικό του, ( του "άπιστου" ) μοντέλο ζωής.
Έχει συγκεκριμένες αρχές ακόμα και στις συναλλαγές του και δεν πουλιέται.
Για αυτό και δεν θα δεις και καμία πολυεθνική εταιρία να είναι Ισλαμικών συμφερόντων. Μπορεί να λένε ότι θέλουν για τους Ισλαμιστές, αλλά εκείνοι έχουν λιγότερες πιθανότητες να αλλοτριωθούν από τις αξίες της Δύσης, ουσιαστικά είναι αλώβητοι σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από όσους ανήκουν στο "Δυτικό μπλοκ".

Οι Ιάπωνες για να σου φέρω μερικά παραδείγματα άλλων λαών, την φάγανε κανονικά, για αυτό και η κοινωνία τους έχει περάσει ένα τεράστιο πολιτισμικό σοκ.. Οι μισοί Ιάπωνες είναι high teck και οι υπόλοιποι είναι ακόμα Σαμουράι..( και η αυτοκτονίες πάνε σύννεφο).
Οι Κινέζοι την φάγανε και αυτοί. Έχουν κομμουνιστικό καπιταλισμό.. Από την μία κομμουνισμός αλλά από την άλλη διαθέτουν το φθηνό τους εργατικό δυναμικό για να κάνουν business οι ξένες εταιρίες όσο πιο οικονομικά γίνεται ( και τι ωραία που βολεύει αυτό τις πολυεθνικές!! )

Άκουσες καμία Ισλαμική χώρα, εκτός από τους πετρελαιάδες, να υιοθέτησε το Δυτικό πρότυπο ζωής με τους όρους του και την δική του αναπτυξιακή πολιτική; Όχι.. Και δεν πρόκειται να ακούσεις για τα επόμενα 100 χρόνια.. ( εκτός αν γίνει κάτι συγκλονιστικό.. που δεν πρόκειται γιατί τους φοβούνται κιόλας).

Εγώ τους παραδέχομαι πάντως.. Δεν αποδέχομαι το μοντέλο ζωής τους αλλά παραδέχομαι ότι με την ισχυρή παράδοση που έχουν, έχουν καταφέρει να μην χάσουν την ταυτότητα τους.. κάτι που δεν συνέβη εδώ, όπου η θρησκεία δεν είναι τρόπος ζωής αλλά κέντρο σκιώδους εξουσίας που κινείται και επιχειρεί ( κάνει business δηλαδή) όπου φυσάει ο άνεμος, φανατίζοντας έναν κόσμο που ζει μέσα στην εθνική του ανασφάλεια.
Δηλαδή, Πατρίς, Θρηκεία, Οικογένεια και ξερό ψωμί.. ( κυριολεκτικά! )

Αναρωτιέμαι πότε θα πάψουμε να παριστάνουμε τον Κολοσσό της Ρόδου.. :) Η αντιδράσεις μας είναι εντελώς υποκριτικές ξέρεις..

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

Χρονος: Καλοκαιρι 2022.

Τοποθεσια: Ενωμενη Ευρωπη, εναεριος χωρος κοντα στην Ισπανια

Μια μοιρα του Ευρωπαικου στολου Eurofighters, κανει τη συνηθισμενη της περιπολια ρουτινας. Μια ξαφνικη λαμψη, που ηταν λες & βγηκε απο τον ωκεανο & 2 αεροσκαφη συντριβονται, διχως κανενα ιχνος το πως εγινε αυτο.

 Σεπτεμβριος 2023. Ελλαδα

Ενα συνηθισμενο πρωινο γεματο ηλιο & ρουτινα.

Κανεις δε καταλαβε τι ακριβως συνεβη απο τη στιγμη που διεκποησαν οι επικοινωνιες & επειτα.

Ολα συνεβησαν αστραπιαια & χωρις να πεσει ουτε ενας πυροβολισμος.

Ολα τα νευραλγικα σημεια του στρατου εχουν παραλυσει. Ολη η τεχνολογια οπως τη ξεραμε δεν υπαρχει. Η χωρα εχει γυρισει στον Μεσαιωνα.

 ΓΙΑΤΙ???

Ενα μαθημα" των Αμερικανων προς την Ευρωπη (δε πρεπει ΠΟΤΕ να ξεχναμε την ιστορια & τη βαρβαρη φυση της Αμερικης)

Με τα νεα οπλικα συστηματα χωρις καν να χρειαζεται στρατος.

Οι λογοι: οικονομικοι πρωτιστα.

Για να μη γελιομαστε με στρατηγικα σημεια & τετοιες μπουρδες, ενα ειναι το μερος, που οποια χωρα το εχει υπο ελεγχο θα ειναι & η κυριαρχος του κοσμου.

 & αυτο φυσικα δεν ειναι αλλο απ' ολη αυτη τη περιοχη που γεωγραφικα οριζεται ως: Ευρασια

 

Σας φαινεται εφιαλτικο το παραπανω σεναριο???

Για ψαξτετο λιγο πιο πολυ. Παρτε ας π[ουμε μια ιδεα απο το 3ο σεναριο του καθηγητη: Κωνσταντινου Γριβα μεσα απο το βιβλιο του:

2020 ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

(αποσπαμα):

Περιγραφή:
Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από τη γέννηση του 21 ου αιώνα...
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει συγχωνευθεί με την απέραντη ρωσική επικράτεια και για πρώτη φορά στην ανθρωπινή ιστορία, η καρδιά του κόσμου, η Ευρα-σία, φαίνεται πως Θα αποτελέσει μια γεωπολιτική ενότητα...
Οι Ευρωπαίοι, χαμένοι μέσα στο νεόκοπο ενθουσιασμό για την ενοποίηση τους, άργησαν να δουν τα ανησυχητικά σημάδια της επερχόμενης καται-
Άλλωατε είχαν ξεχάσει πια να πολεμούν. Πίστευαν πως η προσφυγή στα όπλα ανήκε στο ιστορικό παρελθόν...
Αυτή όμως η άποψη δεν έβρισκε σύμφωνους και τους Αμερικανούς...
Στις 17 Μαΐου του σωτήριου έτους 2020 η αμερικανική πολεμική ισχύς εξαπέλυσε μια τεράστια κυβερνοεττϊθεση εναντίον της Ευρώπης, επιδιώκοντας να συντρίψει τις δικτυωμένες, τεχνολογικά προηγμένες ευρωπαϊκές κοινωνίες. Το αποτέλεσμα ήταν κατακλυσμιαίο...
Όταν όμως οι Ευρωπαίοι δεν υποκύπτουν, η αμερικανική πολεμική μηχανή βγάζει το βελούδινο γάνη που κάλυπτε την ατσάλινη γροθιά της και αποφασίζει να τους «παραδειγματίαει» χτυπώντας μια μικρή ευρωπαϊκή χώρα,την Ελλάδα...
Ο ελληνικός λαός λυγίζει κάτω από το βάρος των απωλειών...
Το μήνυμα είναι πια ευανάγνωστο. Κανένας οεν είναι ασφαλής) κάθε αντίσταση θα συντριβεί.
..

 

Υ.Γ:  Το... οικοπεδο μετραει μονο. Τα υπολοιπα εινα αναλλωσιμα... Aλλωστε υπαρχει ηδη τοσο πληθυσμος, οσο & οι υποδομες για να επανακατοικηθει το οικοπεδο απο τους απεναντι.... ;)

Π.Σ.Π.Α

 

 

Ααα Κωνσταντίνε.. Δεν διαβάζεις τι γράφω και θα σε μαλώσω.. Το έργο Ευρασία δεν πρόκειται να το δεις και εξήγησα πιο πάνω το γιατί..

Όσο για το παρόν οικόπεδο:
Κανείς δεν παίρνει οικόπεδο που δεν αποφέρει κέρδη γιατί θα πληρώνει μετά στην "εφορία" τον "φόρο ακίνητης περιουσίας" ( κοστίζουν οι συντηρήσεις οικοπέδων)!!!
Ως εκ τούτου, το παρόν οικόπεδο, που φέρνει προς τροπικό νησί και παράγει μόνο ...μαντολάτα, δεν ενδιαφέρει κανέναν ως οικόπεδο από μόνο του. Το ενδιαφέρον το έχουν οι οικοπεδούχοι, οι οποίοι όταν δεν ισχυρίζονται ότι έχουν κατέβει από τον Σείριο, ( ή τον Ωρίωνα κατά περίσταση), είναι επαρκώς χαζοχαρούμενοι και τσαμπουκαλεμένοι ώστε να πηγαίνουν κατά κει που τους λένε οι άλλοι και μάλιστα ιδιαίτερα αποτελεσματικά.

Τώρα οι "πέραν του Ατλαντικού" που έχουν στείλει όλη την παραγωγή τους στους "πέραν των Ινδιών", ( :D ) πιο πολύ ενδιαφέρονται για τα οικόπεδα αυτών που παράγουν τα φυσικά αέρια και τα πετρέλαια παρά για τα υπόλοιπα οικόπεδα.

Και κάτι ακόμα.. Και οι "πέραν του Ατλαντικού" και οι "πέραν των Ινδιών" και οι υπόλοιποι οι Ενωμένοι έχουν όλοι τον ίδιο ενεργειακό προμηθευτή..

Οι επιχειρήσεις λοιπόν προβλέπεται να μεταφερθούν προς Μόσχα to Βλαδιβοστόκ μεριά.

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

Δεν θέλω να σας προσβάλλω αλλά λέτε μπούρδες

 

Οπως έχει προβλέψει ο αρχηγός το 2012 θα καταστραφεί ο κόσμος οπότε ο Οργουελ δεν θα βγει ποτέ αληθινός.

Εξ ου και η βιάση του Πατέρα να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Δεύτερη ευκαιρία δεν θα υπάρξει...

 

marlene: έχω (πάλι) κάποιες ενστάσεις αλλά όπως είπες είναι αλλουνού topic ευαγγέλιο.

 

 

Υ.Γ. και μην γράψει κανείς "ποιός είναι ο αρχηγός;"...

@marlene: Αν αρχίσουμε να μιλάμε για τον εμφύλιο δεν πρόκειται να τελειώσουμε ποτέ.
Ούτε εκεί είναι τα πράγματα όπως τα νομίζεις ούτε όπως τα μάθαμε στο σχολείο.

Φιλέλληνες οι Ευρωπαίοι; Από πότε; Σου θυμίζω ότι ούτε τα ευρωπαϊκά βασίλεια ούτε η τσαρική Ρωσία είδανε με καλό μάτι την Ελληνική Επανάσταση. Ας είναι καλά ο Καποδίστριας και οι Ευρωπαίοι διανοούμενοι και οι καλλιτέχνες ορμώμενοι από της ιδέες του Διαφωτισμού που ρομαντικά στάθηκαν στο πλευρό μιας Ελλάδας πού, στα μάτια τους, έδινε την μάχη με το παλιό και στενόμυαλο παρελθόν.

Όσο για το "οικόπεδο", το παρόν αγροτεμάχιο δύναται να πωληθεί εις τιμήν τρέλας. Ουράνιο, πετρέλαια, διαμάντια, Όσμιο...

Και στο Καφριστάν η ζωή συνεχίζετε κανονικά. Έχω παίξει και στοίχημα ρε Αποστόλη, θα πάμε ταμείο;

----------------------------------------------------------

My HomePage :)

Ποιον εμφυλιο?? Που το ειδες???

Ναι αληθεια πως στο υπεδαφος της Ελλαδας υπαρχουν ορυκτα που δεν υπαρχουν αλλου στην Ευρωπη & σαφως υπαρχουν πολλα σεναρια, ενα εκ των οποιων & η εξαφανιση λαων.Το οικοπεδο μετραει, αλλωστε πειραματα πετυχημενα υπαρχουν διασπαρτα στο πλανητη (Κυπροσ, Κατεχομενα, κλπ)

Οσο για την Ευρασια σαφως & υφισταται σα γεωλογικη, πρωτα-πρωτα υποσταση & αυτο ειναι ειναι το ζητουμενο.

Το πολιτικη & τα υπολοιπα ειναι αναλλωσιμα (εξυπνοι βομβαρδισμοι, εξυπνες πτωχευσεις, κλπ)

Χα-χα οχι ρε συ Αποστολη, για το 2022 εχει πει το ατομο!!

Π.Σ.Π.Α

 

 

Ποιος είναι ο αρχηγός ;;; ( και δεν κάνω πλάκα .. δεν κατάλαβα).

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

Ααα .. καλά.. ( είναι αυτός που νόμιζα ότι είναι συγγραφέας και τελικά είναι τηλεπερσόνα.. ).. Εντάξει..κατάλαβα.. την χέσαμε την συζήτηση..

Over and out..

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.