Ποσο αξιόπιστο είναι το brasero???

mitsaras77 | Δευ, 02/01/2010 - 21:48 | 2' | 11

Λοιπόν, δεν πάει άλλο με το συγκεκριμένο πρόγραμμα! Σήμερα και χθες έγραψα όγκο δεδομένων που χρειάστηκε 10 dvd δισκάκια των 4,7 GB αλλά στην πραγματικότητα χρησιμοποίησα 15 DVD δισκάκια, γιατί τα 5 δισκάκια το πρόγραμμα μου τα κατέστρεψε, αν και μου έλεγε ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Ομως, αυτά τα 5 δισκάκια περιείχαν καταστραμμένα αρχεία, ή καλύτερα κατεστραμμένο σύστημα αρχείων! Πως είναι δυνατόν? Να φανταστείτε ότι το ένα από αυτά τα δισκάκια βγήκε κατεστραμμένο ενώ έκανα την εγγραφή στη μικρότερη δυνατή ταχύτητα που μου δίνει το πρόγραμμα! Μόνο αν κάνω πρώτα προσωμοίωση και μετά ακολουθήσει εγγραφή, στη χαμηλότερη δυνατή ταχύτητα, παίρνω σωστά dvd δισκάκια. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου το κάνει αυτό, έχω καταστρέψει πολλά dvd δισκάκια έτσι. Εσείς τι λέτε για όλα αυτά??

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Φίλε μου καλέ, ένα είναι το πρόγραμμα για αυτές του είδους τις δουλειές ,  k3b και μόνον.  'Ολα τα υπόλοιπα είναι για να έχουμε να λέμε.  Πέρασέ το και άς σου φορτώσει βιβλιοθήκες του kde, αξίζει τον κόπο για να κάνεις σωστά την δουλειά σου.

 

 

~~~~~~~~~~~~~~


για κάντε κλικ στην

υπογραφή

Συμφωνώ αλλά πολύ βαρύ για τον υπολογιστή μου (northwood, φαντάσου)...

Με το brasero , είχα πολλά θέματα στο παρελθόν όταν είχα ubuntu, μετά που πέρασα σε kubuntu , έμαθα τι εστί βερύκοκο και υσήχασα.  Μέχρι και ενσωματομένο έλεγχο md5 είχε από τότε.

 

~~~~~~


για κάντε κλικ στην

υπογραφή

Πράγματι από την 9.04 το brasero έχει πάρει την κατιούσα... Και εμένα μου έχει καταστρέψει πολλά δισκάκια...

--------------------------------------------------------------------

LawyersVoice.grLawyersVoice.gr - To forum των νέων δικηγόρων

Αρκετα αξιοπιστο. Δωσε μας και το log μετα το cd/dvd που δεν τελειωσε με επιτυχεια!

Επισης μπορεις να δοκιμασεις και τα GnomeBreaker, CD/DVD Creator.

vagrale13] Δωσε μας και το log μετα το cd/dvd που δεν τελειωσε με επιτυχεια!

Μα με επιτυχία τελείωσαν όλα, ή τουλάχιστον έτσι μου έλεγε το brasero! Αυριο θα ανεβάσω και τα log.

To brasero είναι για τα μπάζα. Σήμερα μας χάλασε και εμάς 4 δίσκους στους οποίους αφού τους έκαψε έβγαλε error. Και να καίγαμε και τίποτα παράξενο; 5 αρχεία audio θέλαμε και τα έκανε πουτάνα..
Γυρίσαμε στις παλιές δοκιμασμένες λύσεις. Serpentine.. Κάνει πέντε πράγματα εκεί και τα κάνει καλά.. Τέλος δεν θες κάτι άλλο.. :)

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

Εμένα πάλι μου κάνει το αντίθετο!  Μου βγάζει μήνυμα ότι κάτι δεν πήγε καλά και όταν βάζω το DVD ανοίγει και παίζει κανονικά!!

------------------------------------------------------------------------------------------------

"Όταν βλέπεις τον πιγκουίνο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις": ΒΑΖΕΙΣ LINUX!

Μια φορά το χρησιμοποίησα και το παράτησα :P.Αλλά και από τα παραπάνω που διάβασα (λειτουργεί,δε λειτουργεί κλπ) δεν το πολυ-βλέπω για αξιόπιστο...k3b νομίζω είναι το καλύτερο που υπάρχει μέχρι στιγμής !

Hamsters !

Με τη νεοτερη εκδοση παντως brasero (2.29.6) δειχνει οτι εχουν φτιαξει πολλα απο τα bug του brasero.

Για οποιον εχει προβληματα, μπορει να ριξει και μια ματια εδω https://answers.launchpad.net/ubuntu/+source/brasero/+questions?field.status=OPEN

οπου εχουν λυθει πολλα απο τα προβληματα που υπηρξαν!