ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ?

dimitra | Πέμ, 12/31/2009 - 06:25 | 1' | 4

Ηλπιζα εδώ να έχω κάποια βοήθεια για την εγκατάσταση του monomaxos 4, αλλά όπως φαίνεται εάν δέν είσαι εξπέρ στους υπολογιστές...

Κρίμα. Οπότε θα προσπαθήσω να βάλω ubuntu.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Μιας κ σου απάντησα κ στο προηγούμενο, να σου απαντήσω κ σε αυτό:

Σαν λίγο βιαστικούλα δεν είσαι βρε Δήμητρα; :)

Σύμφωνα με τα "ρολόγια" του linuxformat, το πρώτο μήνυμα το έγραψες στις 2 το βράδυ, κ το δεύτερο στις 6 το πρωί.

Καταρχήν ο κόσμος κοιμάται, κ κατά δεύτερον έχει κ μια ζωή κ υποχρεώσεις πέρα των υπολογιστών (ναι, ναι, είναι αλήθεια!). Τρίτο κ κυριότερο, κανείς εδώ δεν πληρώνεται για να προσφέρει support σε χρήστες Linux, για το κέφι μας το κάνουμε σαν παρέα, κ ο καθένας απαντάει όπου νομίζει ότι ξέρει την απάντηση, κ όταν έχει όρεξη κ χρόνο. Μπορεί να τύχει να πάρεις απάντηση μέσα σε 2-3 λεπτά, αλλά έχω δει κ απαντήσεις μετά από βδομάδες ή κ παραπάνω.

Πάντως, Ubuntu-Monomaxos είναι πάνω-κάτω το ίδιο πράγμα, απλά μιας κ είσαι νέα στο άθλημα θα σου πρότεινα το Μονομάχο σαν πιο εύκολη κ ολοκληρωμένη λύση.

-- gnu_labis

Το Linux ΔΕΝ είναι Windows!!!

Εχεις δίκαιο. Εκέινη την ώρα ειχα φτάσει στο αμήν. Αλλα μία ολόκληρη μέρα μάζευα πληροφορίες και τελικά πάλι δέν μπόρεσα  να το εκγαταστήσω. Ναι για το κέφι κ την παρέα δεκτό. Πώς να μπώ στην παρέα αυτή λοιπόν? Δέν κατέχω τα τεχνικά. Ε, δέν μπορούμε όλοι να μιλάμε αυτήν την γλώσσα. Ξέρω να δουλεύω άψογα τον υπολογιστή μου  (στα windows παντα) αλλά τεχνικά δέν κατέχω.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια λιγο αναλυτική (πως να το πω βλάχικη) οδηγία για να βάλω τον monomaxo? Τα windows είναι πλέον απαγορευτικά για μένα

Ευχαριστώ

 

dimitra]Πώς να μπώ στην παρέα αυτή λοιπόν? Δέν κατέχω τα τεχνικά. Ε, δέν μπορούμε όλοι να μιλάμε αυτήν την γλώσσα.

Μια ματιά σε παλαιότερες συζητήσεις, διάσπαρτες στο φόρουμ, θα σε πείσει ότι το επίπεδο σου είναι υπεραρκετό, κ ότι πολύ λιγότερο καταρτισμένοι άνθρωποι συμμετέχουν μια χαρά.

Αν με τα λόγια μου σου έδωσα την εντύπωση ότι είναι κλειστή η παρέα, χίλια συγγνώμη. Ούτε μυστικές χειραψίες έχουμε, ούτε περνάμε τα νέα μέλη από συνέντευξη! Αρκεί απλά να φτιάξεις ένα λογαριασμό, το οποίο κ ήδη έκανες βέβαια ;)

dimitra]Τα windows είναι πλέον απαγορευτικά για μένα

Κάτι μου λέει ότι θα πας μπροστά :D

edit: μιας κ τα προβλήματα σου με το Μονομάχο τα συζητάς σε άλλο thread, αποφάσισα να μεταφέρω αυτό εδώ στα "γενικά κ αόριστα", αφού δεν εμπεριέχει κάποια ερώτηση/πρόβλημα με το Μονομάχο. Αν διαφωνείς (εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος) μου το λες.

-- gnu_labis

Το Linux ΔΕΝ είναι Windows!!!