Προσοχή! το τσιγάρο βλάπτει σοβαρά.

alfisti | Σάβ, 11/28/2009 - 01:00 | 2' | 20

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλοι συμφωνούν ότι το κάπνισμα είναι μια εξαιρετικά βλαπτική συνήθεια που σχετίζεται με καρδιαγγειακά και αναπνευστικά προβλήματα, ουδείς όμως φανταζόταν ότι το τσιγάρο μπορεί να έχει επιπτώσεις στην αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σύμφωνα με αναφορές που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, η Apple αρνήθηκε σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις να επισκευάσει MacBooks, επικαλούμενη την παρουσία πίσσας.

 

Δύο αμερικανοί, ένας άνδρας και μια γυναίκα, αντιμετώπισαν το ίδιο αρκιβώς πρόβλημα όταν πήγαν να επισκευάσουν τους υπολογιστές τους σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα. Οι τεχνικοί ενημέρωσαν τους εμβρόντητους καταναλωτές ότι ανιχνεύτηκαν ίχνη πίσσας στο εσωτερικό των MacBooks και αρνήθηκαν να επισκευάσουν συσκευές που συνιστούν βιο-απειλή. Έτσι, τερματίστηκε η εγγύηση που παρείχε η Apple στα συγκεκριμένα προϊόντα.

Οι καταναλωτές απευθύνθηκαν στο γραφείο του Steve Jobs διαμαρτυρόμενοι για τα περιστατικά, ωστόσο η απόφαση για ανάκληση της εγγύησης παρέμεινε ως είχε. Σημειωτέον ότι πουθενά στους όρους της εγγύησης που παρέχει η Apple δεν αναφέρεται ότι ο καπνός του τσιγάρου ακυρώνει την κάλυψη.

πηγή

σας κούφανα εντελώς τώρα?

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Καλά, η apple εξελίσσεται πολύ χειρότερη από την Microsoft... Η αυθεραισία στο έπακρο. Αλλά είναι ωραία τα Macbooks (δεν έχω, αλλά το σκεφτόμουνα)

Aχ, χαχααααχχ!!!  Τι άκρον άωτον γελοιότητας είναι αυτό!!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------

"Όταν βλέπεις τον πιγκουίνο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις": ΒΑΖΕΙΣ LINUX!

Όταν πας να αγοράσεις Macbook σε ρωτάνε αν είσαι καπνιστής ???

www.monomaxos.gr

Apple=Apple shop=Steve Jobs=Δε μας νοιαζουν οι πολλοι, θελουμε την ελτ.....

Αυτη ακριβως ειναι η εξισωση......

Π.Σ.Π.Α

 

 

mitsaras77]

...Αλλά είναι ωραία τα Macbooks (δεν έχω, αλλά το σκεφτόμουνα)

Νταξει, πια δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα. Αλλωστε ηδη κυκλοφορουν μηχανηματα στην αυτη λογικη των Mac, με ιδιες δυνατοτητες & πανεμορφα.

Ε, δε βαζω link, μα αν ψαξεις θα βρεις. Νομιζω πως καποιο απο τα τελευταια τευχη του ELF, αναφερει κατι....

Π.Σ.Π.Α

 

 

πράγματι είναι όμορφα. δουλεύω με ένα power book αλλά ισχύει το παραπάνω. ήδη ετοιμάζομαι να περάσω πιγκουίνο μέσα. fedora θα είναι; ubuntu θα είναι; linux  θα είναι σίγουρα πάντως :-)

Η apple είναι όντος χειρότερη από την microsoft! Εκτός από κλειστό λογισμικό έχει και κλειστά μηχανήματα. Τα πουλάει πανάκριβα, έχει ακριβό service και όπως φαίνεται λειτουργεί ρατσιστικά στους πελάτες της.

Εδώ γίνεται χαμός με το iphone και δεν υπάρχει service στην Ελλάδα!!!  Φίλος μου, που είχε την ατυχία να του χαλάσει το τηλέφωνο, ταλαιπωρείται ακόμα!

------------------------------------------------------------------------------------------------

"Όταν βλέπεις τον πιγκουίνο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις": ΒΑΖΕΙΣ LINUX!

Δε διαφωνω σε τιποτα & με λιγο ψαξιμο θα δειτε ποια χωρα εχει ενα το χειροτερα εξουσιοδοτημενα σερβις, μα θα παρακαλουσα, επειδη οποιαδηποτε αναφορα συγκεκριμενων ονοματων, μπορει να μας οδηγησει σε περιπετειες, ν' αποφυγετε λοιπον ονοματα εταιρειων.

Παντως για την ιστορια θ' αναφερω, ενα συμβαν πριν καμποσα χρονια, οπου ηθελα ν' αγορασω νεο μηχανημα & αναμεσα τους επαιζε & καποιο mac.

Ο λογος που δε το πηρα -οπως & ν' ακουστει- ηταν η υπεροψια & το υφος των 2 υπαλληλων (ενος... χαρωπου νεαρου & μιας εξωτικης πωλητριας), που με τρομερο σνομπισμο & υφος καναν τη τιμη να μας ενημερωσουνε σχετικα με τα προιοντα τους.

Παραλληλα λιγο καιρο αργοτερα ενημερωθηκα απο εμπειρο στο θεμα για ολη αυτη την ιστορια που λεγεται AppleShop & εισαι εξαρτημενος (=πληρωνεις συνεχως), αν θες να εχεις καποια παραπανω ( & αναγκαια ενιοτε), η ακομα-ακομα & ενα συγχρονο ενημερωμενο συστημα!!!

Τελος παντων... λιγο πολυ, αρκετοι εχετε αποψη...

Π.Σ.Π.Α

 

 

Βασικά και θα διάφωνησω και θα συμφωνήσω. Από την μια ακόμη δεν έχω καταφέρει να περάσω πιγκουίνο μέσα. Αλλά από την άλλη δεν έχω μετανιώσει για το μηχάνημα, το οποίο πράγματι σε προκαλεί να το αγγίξεις. Η οθόνη είναι πολύ καλή και δεν ξέρω και πολλους υπολογιστές που να έχουν εννιαία επένδυση και να μην είναι πλαστικούρα (για τον powerbook μιλάω πάντα).  Από την άλλη ισχύουν τα παραπάνω που αναφέρθηκαν. Κλειστό σύστημα αλλά καλά να χουν τα  opensource προγράμματα openoffice, firefox και songbird που βοηθάνε κατά πολύ την κατάσταση.

 

Φεδορα ή Κουμπούντιο; Εσείς τι προτείνετε;

cortlinux]

Φεδορα ή Κουμπούντιο; Εσείς τι προτείνετε;

Τη Φεδόρα δεν θα στην συνιστούσα αν δεν έχεις κάποια εμπειρία με το Λάιονουξ. Οπότε μάλλον τον Κουμπούντιο. Σκέψου και τον Σoύσιο τον ανοιχτό αφού δεν αποκλείεις το KDE4.

Οτι πρέπει να βγαίνω στο μπαλκόνι μεσα στο κρύο και την παγωνιά μπας και μου επισκευάσουν το laptop δεν το είχα σκεφτεί. Δεν την είχα κάνει την σύνδεση ρε παιδί μου.

Λές να βοηθήσει την κατάσταση του πολύπαθου laptop μου?

 

 

 καλημέρα....

 

μην τα κοροιδεύτε αυτά με το τσιγάρο.....

 

είναι πολύ πιο κοντά από ότι φανταζόμαστε .....

 

πριν από μερικά χρόνια είχε τεθεί το θέμα ξανά , για το τσιγάρο εννοείται ,  και τότε η άποψη των ελληναράδων  ήταν ότι ο υπουργός (πολιτικός) που θα 

 

τολμήσει να σκεφτεί απλώς και μόνο να φέρει τον νόμο στην βουλή θα τον κρεμάσουν στο σύνταγμα.... (το κάνω λίγο τραγικό για να δώσω έμφαση)....

 

λίγα χρόνια μετά όχι μόνο δεν τον κρέμασαν (τον όποιο πολιτικό) , αλλά πέρασε και ο νόμος και εφαρμόζεται , όπου είναι δυνατό να εφαρμοστεί ....

 

τώρα για την aple ...εντάξει είναι λιγάκι υπερβολικό ....αλλά πολλά πράγματα δεν είναι λιγάκι υπερβολικά από την άλλη πλευρά του ατλαντικού?

 

ένα πρόχειρο παράδειγμα: ήταν ποτέ δυνατόν να βάζεις ένα χαρτί μέσα σε ένα μηχάνημα στην Αθήνα και να το παίρνει , το χαρτί , ο άλλος στην  Θεασσαλονίκη?

γίνεται αυτό? κάποτε όχι , τώρα ναι ....

 

 

Μμμμ, μη & ν' ανοιξουμε καμια επιχειρηση του στυλ:

Κλινικη Απεξαρτησης Τσιγαροβιων Μηχανηματων??? (ειμαι ο Μακμπουκις & ειμαι καλα)

Παντως οτι θα ειχα εξαρτημενο pc δε το ειχα σκεφτει...

 

cortlinux, βαλε τον Σουσιο, που λεει ο δρ. ΚDEολογος Τεδδυ :P

Δε θα το μετανοιωσεις  σε τετοιο μηχανημα....  ;)

 

 

Π.Σ.Π.Α

 

 

Να φανταστείς ότι με σούσιο είχα ξεκινήσει (εποχές mandrake). τον είχα αγοράσει από τον παπασωτηρίου με όλα τα βιβλιαράκια. :-) το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν θέλω να γυρίσω στην εποχή των εξαρτήσεων rpm που μου έσπαγαν τα νεύρα αλλά ... αυτό άλλο θέμα κι όχι αυτής της ανάρτησης.

 

η apple είναι τόσο εκνευριστική που η microsoft σου φαίνεται το καλύτερο κορίτσι... αλλά όπως και να το κάνεις... πιγκουίνοι δεν είναι... ;-)

cortlinux]

δεν θέλω να γυρίσω στην εποχή των εξαρτήσεων rpm που μου έσπαγαν τα νεύρα αλλά ... αυτό άλλο θέμα κι όχι αυτής της ανάρτησης.

 

ίσως πάλι, δεν είναι καν θέμα άλλης ανάρτησης, αλλά θέμα... άλλης εποχής  :)

====

the hamster's is out there

http://alfistigr.blogspot.com/

Αααα.. για αυτό τέλειωνε ο καπνός και δεν ήξερα ποιος τον κάπνιζε ε.. Τον πούστη τον Πέπε.. θα τον σκίσω τον τρακατζή που μου καπνίζει τον καπνό και κάνει και το παπί μετά..

Αλλά έτσι είναιαιαι.. Στο service φαίνεται ποιος κάνει τράκα και ποιος όχι.. Τι νόμιζε; ότι θα ξεφύγει; έλαμψε η αλήθεια τώρα!!! Αλιιιιήτη υπολογιστή! Ρεμάλι που καπνίζεις κιόλας! :P

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

marlene , φαντάζεσαι να σου έμπηγε και τις φωνές για την μάρκα που κάπνίζεις ....

 

σαν να το ακούω:

 

ρεεεεεεε όχι από αυτά τα τζούφια , τά άλλα φέρε τα σέρτικααααααα

 

 

 

.......

g.b]

marlene , φαντάζεσαι να σου έμπηγε και τις φωνές για την μάρκα που κάπνίζεις ....

 

σαν να το ακούω:

 

ρεεεεεεε όχι από αυτά τα τζούφια , τά άλλα φέρε τα σέρτικααααααα

 

 

 

.......

Χα χα χα.. Φαντάζεσαι πόσο πληγωμένος μπορεί να νιώσεις αν πας τον υπολογιστή για service και σου πουν ότι έπινε μπάφους..

Με ύφος λυπημένου γονέα: "Pc μου... γιατί το έκανες αυτόοο.. Εμένα δεν με σκέφτηκες;;; ".

Άστε το .. Η Αpple είναι ένα βήμα μπροστά.. Βρήκε τον τρόπο να εντοπίζει πότε ο υπολογιστής μας έχει πάρει ηθικά τον κατήφορο..

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

Ναι και σε λίγο αντί για τέστ ναρκωτικών ή άν καπνίζει το παιδί σου , θα το πηγαίνουμε στο Μήλο το δαγκωμένο από την Χιονάτη.

 

Θυμάστε τι έπαθε αφού το δάγκωσε έτσι?

 

Στο Παράθυρο άμα κάτσεις θα κρυώσεις...

 

Οπότε μία είναι η λύση .... η γνωστή μας σοκολάτα με τον πιγκουΐνο

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~


για κάντε κλικ στην

υπογραφή