Πρόταση για το φόρουμ

rpil | Σάβ, 10/24/2009 - 11:15 | 2' | 4

Επειδή πολλά παιδιά ασχολούνται με μικρές διανομές που δεν έχουν ξεχωριστή ενότητα μέσα στο φόρουμ (και αυτό είναι λογικό, εφ' όσον οι διανομές αυτές δεν έχουν μεγάλη απήχηση στο ευρύ φάσμα των χρηστών του Linux), θα ήθελα να προτείνω να δημιουργηθεί μια νέα ενότητα με τίτλο "Άλλες Διανομές" και να μεταφερθούν σε αυτή τα σχετικά posts.  Αυτό εξυπηρετεί το "συμμάζεμα" των θεμάτων που αφορούν τις διανομές αυτές, ώστε να μην είναι σκόρπια τα θέματα μέσα στο φόρουμ. Άλλη μια λύση, είναι να μπουν sticky υποενότητες μέσα σ' αυτές των μεγάλων διανομών, ανάλογα με την προέλευση των μικροτέρων διανομών.

Φυσικά, θεωρώ απαραίτητο να μπει κάποια ενότητα για Slackware (παρ' όλο που δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά είναι ιστορική διανομή με αρκετούς χρήστες), καθώς και για Gentoo/Sabayon, αφού είμαστε αρκετοί που ασχολούμαστε με την "σχολή" αυτή...

 

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

...Gentoo/Sabayon, αφού είμαστε αρκετοί που ασχολούμαστε με την "σχολή" αυτή...

Το φόρουμ του Gentoo είναι έτοιμο και περιμένει την υποστίριξη σας ;)

ΕΥΓΕ!  Άψογος!

Ας γίνει το ίδιο και με τις άλλες διανομές.  Υπάρχουν πολλά posts που αναφέρονται σε μικρότερες διανομές και είναι σκόρπια σε όλο το φόρουμ!  Κάποιος να τα "νοικοκυρέψει"!

------------------------------------------------------------------------------------------------

"Όταν βλέπεις τον πιγκουίνο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις": ΒΑΖΕΙΣ LINUX!