AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!! (ή πως μπορεί να σου στρίψει αν ζεις στην Ελλάδα)

marlene | Τρί, 07/22/2008 - 11:54 | 5' | 31

Θα τα πω όλα εδώ γιατί θα σκάσω.. Μη μου πει κανείς ότι είναι oftopic το thread είναι και παραείναι αλλά ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Μου λέτε για την ελληνική γραφειοκρατία και τυπολατρεία;; Λοιπόν δεν έχετε δει τίποτα. Ακούστε τι έπαθα. Είναι κωμικό αλλά κυρίως είναι Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο.

Όπως κάποιοι γνωρίζουν εδώ μέσα προσπαθώ εδώ και καιρό να πάρω διαζύγιο. Συναινετικό, όλα καλά, εμείς τα ' παμε και τα συμφωνήσαμε και θέλουμε διαζύγιο. Anyway αφού όλα πήγαν καλά, βάλαμε τις πρώτες υπογραφές, βάλαμε και τις δεύτερες, εκδικάστηκε και μετά από 9 μήνες η υπόθεση, ( γιατί θέλει και απόφαση προέδρου) οκ μας λένε βγήκε. Πάμε χθες να δούμε γιατί δεν μας έχουν κοινοποιήσει το διαζευκτήριο και τι μας λένε.

Δεν γίνεται να πάρετε το διαζύγιο ούτε να εκδοθεί η απόφαση από τον Πρόεδρο γιατί ... δεν είχατε ανοίξει οικογενειακή μερίδα, και άμα δεν έχεις οικογενειακή μερίδα δεν μπορείς να πάρεις διαζύγιο ( !!!! δεν υπάρχει... σας το ορκίζομαι δεν μπορεί να υπάρχει αυτό). Οπότε τώρα εγώ πρέπει να πάω, με τον ήδη εν διαστάσει και τυπικά, νομικά κτλ πρώην σύζυγο μου και να ανοίξουμε οικογενειακή μερίδα, λες και παντρευτήκαμε χθες... ένα βήμα πριν πάρουμε το χαρτί, το τυπικό κωλόχαρτο ότι έχουμε χωρίσει. Λάβετε υπόψιν σας εδώ ότι η δημιουργία οικογενειακής μερίδας δεν είναι υποχρεωτική για τα ζευγάρια που δεν έχουν παιδιά καθώς ο καθένας μπορεί να διατηρήσει το όνομα του στην οικογενειακή μερίδα των γονιών του. Την οικογενειακή μερίδα την ανοίγουν τα ζευγάρια που έχουν παιδιά για να διευκολύνουν τα των ληξιαρχείων.

Ακόμα και οι υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων που το άκουσαν κουφάθηκαν. Ρωτάει η κακομοίρα η υπάλληλος:" Πότε παντευτήκατε"

Απάντηση, ( το κωμικό της υποθέσεως): " Καλά άστο.. Τώρα έχουμε χωρίσει ήδη!! "

Το τραγικό της υποθέσεως. Θα πρέπει να πάμε στον Δήμο να βγάλουμε όλη την χαρτούρα για την οικογενειακή μερίδα, να βγάλουμε πιστοποιητικά γέννησης, γνήσιο υπογραφής, κτλ κτλ κτλ να πάμε μες στην ζέστη στο Δημαρχείο Αθηναίων για να το δηλώσουμε και αφού το κάνουμε αυτό να βγει το διαζύγιο και μετά να κάνουμε το ίδιο, χαρτούρα τρέξιμο ζέστη, για να την κλείσουμε. Αν δε, δεν το κάνουμε τότε μπορεί ο πρόεδρος να ακυρώσει την απόφαση, είτε να ζητήσει εκ νέου τα παράβολα για την έκδοση του *%$&μένου του διαζυγίου τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 700 ευρακίων. Περί των αμοιβών δικηγόρου και συμβολαιογράφων δεν θα ήθελα να το συζητήσω.

Μπουρδέλο Ελλαδάρα με το τυπολατρικό, άχρηστο, γραφειοκρατικό σου Δημόσιο. Που αντί να κάνουμε ένα βήμα μπροστά κάνουμε πεντακόσια πίσω. Που αντί να μας κάνεις την ζωή μας εύκολη φροντίζεις να μας κάνεις την ζωή μας κάθε μέρα και πιο δύσκολη, λες και σου χρωστάμε...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ να τις βάλω τις φωνές;; Ε;;; να τις βάλω;;;

Δώσε αστέρια!

MO: 5 (ψήφοι: 1)

Σχόλια

παλια παρολιγο αν φυγω για παρισι με μια εταιρια και να μεινω εκει...ωρες ωρες σκεφτομαι οτι μαλακια εκανα και δεν εφυγα...φακελακι,ρουσφετι και γραφειοκρατια!Αυτη ειναι η χωρα μας!κουραγιο marlene...

I'm never gonna work another day in my life
The gods told me to relax

Παλι καλα που δεν ζητησαν πιστοποιητικο απο τον παπα τις ενοριας σου οτι... εισαι εν ζωη :) μμμμμ θυμαμαι οτι το ειχα πει αυτο... :):)

[oprime@dexter]$uname -r|awk '{print $1}'

Σε πληροφορώ ότι έχει συμβεί και αυτό σε μία φίλη μου. Πέθανε ο πατέρας και έπρεπε να πάρει πιστοποιητικό για να τακτοποιήσει τα κληρονομικά της. Το έβγαλε λοιπόν το πιστοποιητικό θανάτου αλλά λόγω καλοκαιριού έκλεισαν οι υπηρεσίες και έτσι δεν πρόλαβε να πάει να κάνει την δουλειά της. Και τον Σεπτέμβρη που πήγε της είπανε να βγάλει άλλο γιατί λέει αυτό που είχε ήταν άκυρο γιατί είχε περάσει ένα δίμηνο.
Και εκείνη τους ρώτησε τι μπορεί να είχε αλλάξει μέσα σε αυτό το δίμηνο για να ακυρωθεί το πιστοποιητικό θανάτου.. "Μήπως νομίζετε ότι τον πατέρα μου τον λέγανε Λαζαρο;;" έτσι τους είπε το άτομο ... χα χα χα χα χα χα γελάω αλλά είναι τραγικό... είναι γελοίοι ρε παιδιά ... τέλος είναι γελοίοι...

Σας αφήνω παιδιά. Πάω να βγάλω πιστοποιητικό γέννησης, πιστοποιητικό θανάτου, δήλωση του νόμου 1056, ληξιαρχική πράξη γάμου, ληξιαρχική πράξη διαζυγίου, βεβαίωση ότι είμαι εγγεγραμένη στους εκλογικούς καταλόγους, βεβαίωση ότι έχω ολοκληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, ότι είμαι νόμιμο τέκνο του πατέρα μου, ΠΑΩ ΝΑ ΔΗΛΩΘΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΘΩΝ γιατί σε τέτοιο μπουρδέλο που ζω... δεν ξέρεις ποτέ .. μπορεί να χρειαστώ και τέτοιου είδους δήλωση για να μην με συλλάβουν.

Χαίρετε.. :O

Το κράτος μας σκέφτεται: σου λέει τόσο τρέξιμο για ένα διαζύγιο , στο τέλος θα το μετανιώσουν!

φτανει πια με τους δηθεν καλλιτεχνες. περιμενα μεγαλυτερη ευαισθησια στα καλλιτεχνικα θεματα απο μερους σου marlene.
παραθετω το σωστο βιντεακι:
http://www.youtube.com/watch?v=sAT0mXWT0mM

marlene]Non!
Rien de rien...
Non!
Je ne regrette rien

http://www.youtube.com/watch?v=kFRuLFR91e4

Πάρε ένα τηλέφωνο στο συνήγορο του Πολίτη!!!

Για να διαμαρτυρηθώ για ποιο πράγμα από όλα;;; Πήγα σήμερα σε ένα ΚΕΠ που έχει μία τεράααααααααστια τζαμαρία τέσσερα μέτρα ψηλή και που αυτή την τζαμαρία την βάραγε ο ήλιος στις δύο το μεσημέρι ... είχε και κανένα σαραντάρι βαθμούς σήμερα..

Λοιπόν, σε αυτό το ΚΕΠ που είχε μέσα περί τα 100 άτομα που προσπαθούσαν να τα εξυπηρετήσουν 3 υπάλληλοι, για να μην μπαίνει δε ο ήλιος μέσα, ( και καλά τώρα ), είχαν βάλει κάτι ωραία μουράτα ημιδιαφανή πάνελ για κουρτίνες.. Α για τέντα ούτε λόγος.
Και σε αυτό το KΕΠ των 100 + 3 ατόμων είχαν και μία μονάδα κλιματισμού μια σταλίτσα, έτσι για να γίνεται η αίσθηση φούρνος μικροκυμμάτων λίγο πιο έντονη ή ίσως λίγο πιο ενοχλητική.

Ρώτησα λοιπόν την υπάλληλο γιατί δεν έχουν βάλει μία τέντα, κάτι ρε αδελφέ να κόψουν αυτό το λιοπύρι σε αυτό το πράγμα με τα τζάμια.. " Α μου κάνει .. να πάτε να τα πείτε αυτά στο Υπουργείο Εσωτερικών.. γιατί μέχρι πριν από μία βδομάδα δεν είχαμε ούτε κλιματισμό" (!)

Όπως καταλαβαίνεις Χρήστο μου, δεν χρειαζόμαστε τον συνήγορο του πολίτη εδώ αλλά την Φιλοζωική Εταιρία... γιατί έτσι όπως συμπεριφέρεται το κράτος σε όλους μας ανεξαιρέτως, σαν ζώα, μόνο αυτή φαίνεται ότι μπορεί να μας σώσει..

Άντε τι να πω..
Περαστικά μας ...

δεν ξερω ποσο κολλαει με τα παραπανω (και γιατι να μην κολλαει? ) αλλα πριν μερικες μερες εμαθα απο συναδελφο οτι στο αγιο ορος εχουν Τ3 συνδεσεις (για να διακτινιζονται μεσω ιντερνετ οι καλογεροι και να πανε να παιρνουν διαταγες κατ ευθειαν απ το θεο τους??????? ΕΛΕΟΣ δηλαδη)

Αυτο ως απαντηση στο "σε τι μπουρδελω ζω"

χμμμ θα κολλαγε να πουμε και για την εκκλησιαστικη περιουσια η θα βγαλεις το περιστροφο απο το συρταρι?

Γιατί ...δεν το ήξερες ότι τα μοναστήρια στο Άγιον Όρος κατατάσσονται στις πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένες περιοχές της Ελλάδας; Και ότι έχουν dsl από το πάλαι ποτέ ;; :D

Θα έπρεπε να δεις τι εξοπλισμό έχει μέσα η βιβλιοθήκη στην μονή του Αγίου Ιωάννη στην Πάτμο για συντήρηση χειρογράφων ( έτσι για να πέσεις λιπόθυμος- δεν πήγα ειδικά εκεί, έχω όμως ένα φίλο που δούλεψε εκεί και μου έδειξε φωτογραφίες).. Θα σε πάρουν τα κλάμματα ...

οχι ειλικρινα δεν το ηξερα, και μολις το μαθα κοντεψα οντως να βαλω τα κλαμματα.
Καποιος συναδελφος πριν μια βδομαδα μου ειπε για καποιον αλλο οτι πηγε στο αγιο ορος, και κουφαθηκα... ρωτησα πως και του εστριψε, και μου ειπε οτι δεν εγινε καλογερος αλλα πηγε κανονικα ως τεχνικος δικτυου.
Εκει ρωτησα -ο μαλακας... τι το θελα- σαρκαστικα και τι σκατα δικτυα εχουν οι καλογεροι και τι τα θελουν, και -ο π......ς ουτε καν μου ειπε να καθισω - μολις μου αμολησε ενα Τ3 κοντεψα να λιποθυμησω...
Κατι τετοια βλεπω και ειλικρινα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να φυγω μεταναστης .....ακομα καλυτερα σε αλλο πλανητη

Και όλα εξαρτώνται φυσικά από την ποιότητα της νομοθεσίας η οποία εξαρτάται από την ποιότητα όχι τόσο των πολιτικών αυτών καθεαυτών αλλά των προσώπων που διορίζουν τα κόμματα στις καίριες θέσεις και επιτροπές που ελέγχουν τι τελικά θα γίνει νόμος του κράτους με βασικό κριτήριο τι θα μπει στα ταμία του κόμματος και στις τσέπες τους. Άμα δεις τι γελοία και ανεφάρμοστα νομοθετήματα φτάνουν στις υπηρεσίες θα φρίξεις. Άσε που η εφαρμογή του νόμου και σωστός να είναι εξαρτάται και από την πολιτική τοποθέτηση του δ/ντή, προϊσταμένου κλπ. Καλά θα ήταν να απαγορευθεί η οποιαδήποτε σχέση με κόμματα για τους κρατικούς υπαλλήλους. Αδερφέ θέλεις μονιμότητα και σταθερό μισθό; Μάλιστα αλλά δεν μπορείς να έχεις κομματικές εξαρτήσεις κλπ. Άμα σου αρέσει αλλιώς αλλού για δουλειά. Τώρα θα μου πεις και τα κόμματα τι θα κάνουν; Κλέφτες θα γίνουν; (χμμμμμ..... λες;)

-------

alea jacta est!

brave]οχι ειλικρινα δεν το ηξερα, και μολις το μαθα κοντεψα οντως να βαλω τα κλαμματα.
Καποιος συναδελφος πριν μια βδομαδα μου ειπε για καποιον αλλο οτι πηγε στο αγιο ορος, και κουφαθηκα... ρωτησα πως και του εστριψε, και μου ειπε οτι δεν εγινε καλογερος αλλα πηγε κανονικα ως τεχνικος δικτυου.
Εκει ρωτησα -ο μαλακας... τι το θελα- σαρκαστικα και τι σκατα δικτυα εχουν οι καλογεροι και τι τα θελουν, και -ο π......ς ουτε καν μου ειπε να καθισω - μολις μου αμολησε ενα Τ3 κοντεψα να λιποθυμησω...
Κατι τετοια βλεπω και ειλικρινα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να φυγω μεταναστης .....ακομα καλυτερα σε αλλο πλανητη

Γιατί να μην έχουνε;;; Ίδια χώρα είναι;; Αφού στο Άγιο Όρος ισχύει διαφορετικό νομικό καθεστώς. Και άσυλο είναι, ούτε η αντιτρομοκρατική δεν μπαίνει μέσα χωρίς άδεια από τον αρχιεπίσκοπο, ( ή μήπως υπάγονται στον Οικουμενικό Πατριάρχη- ακόμα πιο σικ!) και άβατο είναι, και ειδική φορολογική νομοθεσία έχουν, και δεν μπορεί να πάει και η αστυνομία να κάνει έλεγχο... ε εντάξει απλά οι δικοί μας δεν σου ζητάνε διαβατήριο για να μπεις εκεί όπως κάνουν στο Βατικανό, αλλά δεν έχουν και πολύ κόσμο που να μπορεί να μπει στο Αγιον Όρος αφού τον μισό, τον γυναικείο, τον έχουν διώξει..

Στην Τ3 κόλλησες τώρα;;

( εμένα πάντως μου θα μου μείνει αξέχαστη εκείνη η φάση με τον παπά - αρχιμανδρίτης ... τι ήταν... που έφαγε 5 δισεκατομμύρια δραχμές από γυναικεία μονή με δεκαπέντε μοναχές. Όλοι είπαν τι κακός και αμαρτωλός ήταν αυτός, αλλά κανείς δεν αναρωτήθηκε που βρήκε το γυναικείο μοναστήρι με τις δεκαπέντε καλόγριες πέντε δις δραχμές για να περισσέψουν κιόλας για να τα φάει ο τύπος! έλα ντε .. που τα βρήκε;; Ούτε ο Εσκομπάρ δεν θα είχε τόσα μαζεμένα...)

Πάντως για να μην λέμε μόνο τα κακά τους, στο Άγιον Όρος χρησιμοποιούν ανοιχτό κώδικα και μάλιστα για τις περισσότερες περιπτώσεις.. Έυγε...:)

τον χρησιμοποιουν γιατι ειναι τζαμπα

ας μη το συνεχισουμε αλλο γιατι ψηνομαι να παω κι εγω εκει... ...αλλα ζωσμενος με εκρηκτικα :P

(να τα πουν με το θεο τους και χωρις Τ3)

Μπορεί να μαζεύονται μετά τον εσπερινό για κανά online-lan παιχνιδάκι να ξεσκάσουν λίγο :P .Όλα τα μοναστήρια θα κανονίζουν τι θα παίζουν κανένα counter,call of duty να περνάει η ώρα,και μετά πάλι στα ίδια chat,youtube κ.λπ :D :P .

--------------------
happy_linux_downloads

ποσο κανει μια οπτικη ινα απο δω μεχρι το πλησιεστερο μοναστηρι? :P :) :D

brave]

τον χρησιμοποιουν γιατι ειναι τζαμπα

ας μη το συνεχισουμε αλλο γιατι ψηνομαι να παω κι εγω εκει... ...αλλα ζωσμενος με εκρηκτικα :P

(να τα πουν με το θεο τους και χωρις Τ3)

Μπα.. δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα..

Αμαρτωλοίοοιοι ... Θα σας κάψουν για μάγους..

Πάρτε να διαβάσετε και ένα ενδιαφέρον αρθράκι για την εκκλησιαστική περιουσία.. Έτσι για να ενημερωνόμαστε και να μην στενοχωριόμαστε που η Τ3 δεν πέρασε και δεν θα περάσει τον επόμενο περίπου αιώνα από το κατώφλι μας... !

http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14396&m=D06&aa=1

Πιστεύω να φτάνει :P .Παίζει να έχουν και WiMAX και να μην το ξέρουμε,area 51 θα καταντήσουν στο τέλος.

--------------------
happy_linux_downloads

ειχες δεν ειχες μου το σκασες αυτο για την εκκλησιαστικη περιουσια...
οταν το πρωτοδιαβασα εμεινα εντελως μαλακας και με ποιασαν τασεις φυγης... οντως ηθελα να φυγω μεταναστης.
Στις "παλιες καλες εποχες" ειναι σιγουρο οτι θα με ειχαν καψει για μαγο, τωρα απλα μου ρουφανε το αιμα εφ οσον παρασσιτικοτατα πληρωνονται απο τα δημοσια ταμεια χωρις καν να με ρωτησουν αν με ενδιαφερει να χρηματοδοτω θρησκειες αιρεσεις και μεντιουμ.
Ειναι εντελως ελεηνη φαση και το ηλιθιοτερο πραγμα που συμβαινει στην Ελλαδα και ισως οχι μονο.
Αλλα το γ.....νο, μια απορρια εχω... ΤΗΝ Τ3 ΤΙ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ? ας επικοινωνουν με θαυματα και με μαγικα, η ας μην επικοινωνουν καθολου (σε τι χρειαζεται η επικοινωνια σε ενα καλογερο που υποτειθεται πως πηγε να σαπισει εκει επειδη του τη βαρεσε με τον εξω κοσμο?????? ελεος δηλαδη στο τετραγωνο)
Δηλαδη μεσα στους φορους και τα φου που α πληρωνω την Τ3 για να την εχουν οι καλογεροι????????????????????
(και το ελεηνο... εγω δε μπορω καν να εχω ουτε στον υπνο μου τετοια συνδεση)

στη μονή εσφιγμένων αποκλίεται να έχουν Τ3 γιατι δεν έχουν να φάνε εκεί

===================

http://sidux-gr.blogspot.com/

http://sidux-gr.forumc.biz/portal.htm

===================

η εχουν πορωθει τοσο με το wow που ξεχνανε και να φανε (το παθε ενας γνωστος μου)

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

===================

http://sidux-gr.blogspot.com/

http://sidux-gr.forumc.biz/portal.htm

===================

Θανο, καλη ερωτηση... δεν ξερω αν πηγαινε (αφου μαλλον δεν ετρωγε επι μερες μαλλον δε θα πηγαινε), αλλα το γελοιο της υποθεσης που θα μπορουσε να ειναι9 τραγικο ειναι πως τοτε ο τυπος επρεπε να πηγαινει νοσοκομειο για αιμοκαθαρση, και ξεχασε να κανει και αυτο.... ευτυχως καταφερε να καλεσει το 166...

Χε, με πρόλαβες, αυτό μπήκα να σχολιάσω!
Να σου πω όπως το πάνε οι γυναίκες ή για εκεί ή για τη λεγεώνα των ξένων μας βλέπω...

-------

alea jacta est!

Ίσως είστε λιγάκι υπερβολικόι. Χωρίς βέβαια να ξέρω τι ακριβώς γίνεται έχω όμως υπ όψιν μου ότι πολλά μοναστήρια έχουν αξιόλογο ηλεκτρονικό εξοπλισμό και μάλιστα εδώ και χρόνια για τον εξής απλό λόγο. Προσπαθούν να ψηφιοποιήσουν τους ανεκτήμιτους θησαυρούς των βιβλιοθηκών τους. Ας μην ξεχνάμε οτι παρά την κρίση και την εν μέρει παρακμή τα μοναστήρια για δεκάδες αιώνες διέσωζαν και αντέγραφάν κείμενα που ανάγονται ακόμα και πρίν τα κλασικά χρόνια και που μάλιστα πολλές φορές δεν συμφώνουσαν με τις αρχές και αξίες της μοναστικής ζωής. Έτσι έγιναν κοιτίδες γνώσεως που παρέμενε κρύφη και ανεκμετάλλευτη. Πολλές φορές αρχαιοκάπήλοι με πρόφαση οτι ήθελαν να μελετήσουν τις βιβλιοθήκες άρπαζαν κειμήλια απο αυτές ενώ οι θησαυρόι αυτοί λόγω των όχι τέλειων συνθηκών συντήρησης καταστρεφόταν απο τον χρόνο χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα προσβασής στον καθένα. Έτσι λοιπόν πολλά μοναστήρια καταγράφουν σε ηλεκτρονικά αρχεία τα έργα αυτά ωστε να βοηθήσουν στην συντηρησή τους. Τώρα για την Τ3 ίσως για την εξυπηρέτηση των ιστοσελίδων τους και την πρόσβαση στα αρχεία μεγάλου όγκου επισκεπτών, πάντως δεν νομίζω να παίζουν WoW και άλλα τέτοια αλλά ίσως κάνουν το αυτονόητο που αυτό δηλαδή που δεν γίνεται στην έρμή τη χώρα μας, εκμέταλλέυονται διεθνή κονδήλια ή ακόμα ακόμα επιλέγουν το κόστος των συνδέσεων αυτών αφού τους εξηπηρετούν. Ολα αυτά είναι για εμάς όνειρο γιατί κοιμόμαστε με τα τσαρούχια και φτανούμε σε σημείο να είμαστε ευχαριστημένοι με την τραγίκη κατάσταση των ελλήνικών δυκτίων που μάλιστα τα πληρώνουμε πιπέρι. Δεν ξέρω τί θα πρέπει να μας προβληματίζει, το οτι έχουν στο Άγιο Όρος ή οτι δεν έχουμε εμείς παρα μόνο κάποια μεγάλα εκαπιδευτικά ιδρύματα. Που είναι λοιπόν το κράτος που θα έπρεπε να έχει κάνει τα βήματα αυτά που κάνει τώρα για την ευρυζωνικότητα πριν απο 7, 8, ή και 10 χρόνια. Δεν είναι τυχαίο οτι το Λίνουξ αναπτύχθηκε στην Σκανδιναβία αφού όταν εκεί είχαν συνδέσεις Mb/s εμείς παίζαμε με συνδέσεις 56 Kb/s. Γιατί άραγε δεν υπάρχουν αρκετά σημεία ελευθερης πρόσβασης ωστε να μπορούν όλοι να τα απολαμβάνουν? Γιατί όλοι οι δήμοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν τα Τρίκαλα? Πώς θα ξεπεραστεί το ψηφιακό χάσμα?. Πότε θα πάψει το κράτος να είναι τροχοπέδη για την ανάπτυξη? Πότε τελως πάντων οι δημοσιες υπηρεσίες θα εκσυγχρονιστουν σε πραγματικά ικανοποιήτικό βαθμό? Πότε θα ξεπεραστεί η λογική του συμφέροντος και θα περάσουμε στο στάδιο του κοινού καλόυ?
Τέλως πάντων κάτέληξα να θέτω ερωτήματα που όλους απασχολούν αλλά δεν έχουν απάντηση. Εάν κάποιος θέλει κάποια παραπομπή θα την βρεί στην μονή Αγίας Αικατερίνης στο Σινά της Αιγύπτου www.sinaimonastery.com
Μάριαλένα πιστεύω ο εφιάλτης σου να έλαβε τέλως χωρίς αίματα
Τηνσυζήτηση την κάναμε αχταρμα για άλλη μια φορά

"skep"]Γιατί άραγε δεν υπάρχουν αρκετά σημεία ελευθερης πρόσβασης ωστε να μπορούν όλοι να τα απολαμβάνουν? Γιατί όλοι οι δήμοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν τα Τρίκαλα? Πώς θα ξεπεραστεί το ψηφιακό χάσμα?. Πότε θα πάψει το κράτος να είναι τροχοπέδη για την ανάπτυξη? Πότε τελως πάντων οι δημοσιες υπηρεσίες θα εκσυγχρονιστουν σε πραγματικά ικανοποιήτικό βαθμό? Πότε θα ξεπεραστεί η λογική του συμφέροντος και θα περάσουμε στο στάδιο του κοινού καλόυ?

Όταν ο Ελληνάρας θα πάψει να είναι "Ελληνάρας" και θα πάψει να τον ενδιαφέρει να βολευτεί στο δημόσιο και θα καταλάβει ότι το κοινό καλό δεν γίνεται να εφαρμοστεί όταν ο καθένας κοιτάει μόνο το καλό του κώλου του.. ( δεν παρεξηγείτε.. το ξέρω :) ).

Μάριαλένα πιστεύω ο εφιάλτης σου να έλαβε τέλως χωρίς αίματα

Ουδέν νεώτερον από το ανατολικό μέτωπο.. Δεν εμφανίστηκε καμία κοινοποίηση και δεν ξέρω τι έγινε με το θέμα ...και από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να το μάθω πριν περάσει ο Αύγουστος..( αργεί το δημόσιο τον Αύγουστο γιατί όλο τον άλλο καιρό ( μας ) "δουλεύει") Κατά τα άλλα όμορφα όμως είναι, γιατί έλειπε τόσο καιρό ο κόσμος και περνάω πολύ όμορφα όταν λείπει ο κόσμος...

Μην στενοχωριέστε για τις συζητήσεις. Για αυτό και είναι ενδιαφέρουσες γιατί είναι αχταρμάς και έτσι δεν τις βαριέται κανείς. Από μέρους μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ( όποιος έχει πρόβλημα να μην τις διαβάζει στην τελική... ορίστε μας!! :D )