cedega

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Κυρ, 01/13/2008 - 23:26 | 1' | 4

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ LINUX, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ PRO EVOLUTION , CALL OF DUTY Κ.Τ.Λ.?

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Αληθεύει το γεγονός πως χρειάζεσαι το συγκεκριμένο πρόγραμμα για να παίξεις τέτοια παιχνίδια. Υπάρχουν και τα wine, crossover office ωστόσο το cedega ειδικεύεται στα παιχνίδια. Γενικά τα πράγματα όμως δεν είναι πολύ ενθαρυντικά αν και υπάρχουν αρκετοί τίτλοι που παίζουν natively στο linux.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιά προγράμματα/παιχνίδια υποστηρίζουν τα παραπάνω προγράμματα επισκέψου τις επίσημες ιστοσελίδες τους (έχουν αναλυτικούς καταλόγους). Just google it.

προβλημα με το cedega σε ubuntu 8.04... μου πεταει μαυρη οθονη και μου λεει να ρυθμισω τον υπολογιστη μου (η οθονη βγαζει αυτο το μυνημα) σε 1200Χ1024 ...μα εκει ειναι ρυθμισμενος (και το cedega) και ακομη χειροτερα, ακουγεται ο ηχος του παιχνιδιου, αλλα δε φαινεται εικονα, με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω απολυτως τιποτα εκτος απο hard reset ξερει κανεις τιποτα?

Δεν ξέρω από Cedega, αλλά η περιγραφή μού μοιάζει με πρόβλημα στην συχνότητα ανανέωσης της οθόνης σου και όχι για μήνυμα από κάποια εφαρμογή... Δεν ξέρω πώς ρυθμίζεται το Cedega, αλλά πρέπει να ορίσεις διαφορετική συχνότητα για το συγκεκριμένο παιχνίδι στην συγκεκριμένη ανάλυση, διότι φεύγει εκτός ορίων και η οθόνη μαυρίζει αυτόματα για να αυτο-προστατευθεί...