TV-Browser - Για να βλέπετε το πρόγραμμα των καναλιών.

vagrale13 | Παρ, 11/02/2012 - 19:31 | 2'

Ο TV-Browser είναι μία εφαρμογή γραμμένη σε Java και ο σκοπός είναι να ενημερώνεται ο χρήστης για το πρόγων τηλραμμα τεοπτικών καναλιών.

http://i.imgur.com/tlFOb.png

Στην έκδοση 3.2beta1 που δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε, δεν υποστηρίζει ακόμα τα ελληνικά κανάλια. Πάντως αυτήν τη στιγμή ο αριθμός των διαθέσιμων καναλιών είναι περίπου 1.200 και την τιμητική τους έχουν κανάλια από χώρες όπως η Ιταλία, οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Αυστραλία κ.λπ. Για παράδειγμα, κάποια από τα κανάλια που περιέχονται στη λίστα, είναι τα Sky Sports, Al Jazeera, BBC, CANAL+, CNN κ.λπ., ενώ μπορείτε να εγκαταστήσετε κάποια διαθέσιμα plug-ins, απλώς τικάροντάς τα από τις ρυθμίσεις. Μετά την εισαγωγή των καναλιών που θέλετε να βλέπετε, ο TV-Browser τα ταξινομεί πολύ όμορφα ανάλογα με την ώρα.
Οι ρυθμίσεις που προσφέρει είναι πάρα πολλές. Μπορείτε να αναζητήσετε τα κανάλια ανάλογα με την χώρα προέλευσης ή και ακόμη με την κατηγορία καναλιού, π.χ., News, Cinema, Sports κ.λπ.. Πατώντας πάνω στο πρόγραμμα, ανοίγει ένα παραθυράκι με αναλυτικές πληροφορίες.
Ίσως, αν στο μέλλον προστεθούν στη λίστα τα ελληνικά κανάλια, να γίνει ακόμη πιο χρήσιμο και για τους χρήστες της χώρας μας. Παρ' όλα αυτά, για όσους παρακολουθούν κανάλια από το εξωτερικό, σίγουρα ο TV-Browser μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμος.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)