Lightread - Για τους λάτρες ανάγνωσης ειδήσεων μέσω ροής RSS.

vagrale13 | Πέμ, 11/01/2012 - 19:44 | 3'

Ο Lightread είναι μία εξαιρετικά εύχρηστη και πολύ χρήσιμη εφαρμογή, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών του ∆ιαδικτύου που θέλουν να ενημερώνονται μέσω της ροής ειδήσεων RSS, γνωστής ως RSS Feed.



Το μόνο που χρειάζεται κάποιος για να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή, είναι να έχει λογαριασμό στο Google Read. Αυτό δεν μας άρεσε πολύ και ίσως είναι και το μόνο ελάττωμα που έχει ο Lightread.
Με το άνοιγμα της εφαρμογής θα σας ζητήσει να κάνει σύνδεση με το λογαριασμό σας και μετά μπορείτε να διαχειριστείτε πλήρως όλες τις επιλογές που προσφέρει. Μπορείτε να προσθέσετε και να διαβάζετε τις ειδήσεις απ’ όσες ιστοσελίδες θέλετε, φυσικά υπό τον όρο ότι η σελίδα θα χρησιμοποιεί τη ροή ειδήσεων RSS. Μπορείτε να βλέπετε μόνο τις ειδήσεις που δεν έχετε διαβάσει, να επιλέξετε μία είδηση ως σημαντική για να μην τη χάσετε μελλοντικά ή να επιλέξετε να εμφανιστούν όλες οι ειδήσεις ως διαβασμένες. Μπορείτε ακόμη να κοινοποιήσετε κάποια είδηση στις σελίδες Pocket και Instapaper, αρκεί, φυσικά, να έχετε λογαριασμό. Επιτρέπει, τέλος, να επιλέξετε κάθε πόσα λεπτά θα κάνει ανανέωση για νέες ειδήσεις των σελίδων που έχετε εισαγάγει.
Ο Lightread με τις επιλογές που διαθέτει και την καλή εμφάνιση που έχει, σίγουρα μπορεί να κερδίσει πολλούς χρήστες μετά τη δοκιμή του.

Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)