Ocenaudio - Επεξεργαστείτε τα μουσικά κομμάτια σας.

vagrale13 | Πέμ, 11/01/2012 - 17:05 | 2' | 2

Ο Ocenaudio είναι μία πολύ καλή εφαρμογή για να επεξεργαστείτε πλήρως τα τραγούδια σας. Οι επιλογές που προσφέρει είναι πάρα πολλές και μπορεί να καλύψει και τους αρκετά απαιτητικούς χρήστες.

http://i.imgur.com/kkwZT.png

Υποστηρίζει όλους τους γνωστούς τύπους αρχείων μουσικής, όπως MP3, OGG, κ.λπ. Για την εισαγωγή του αρχείου μπορείτε να το επιλέξετε από το μενού ή να σύρετε το αρχείο στην εφαρμογή, καθώς υποστηρίζει τη χρήση drag ’n’ drop. Μπορείτε να κόψετε το αρχείο ήχου και να αποθηκεύσετε κάποιο σημείο από αυτό, να αλλάξετε τον τόνο έντασης, να κόψετε τον ήχο του ενός ηχείου, δηλαδή να κάνετε ένα τραγούδι μονοφωνικό. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε κάποιο από τα πολλά φίλτρα που διαθέτει, περίπου 25 τον αριθμό, όπως περισσότερα ή λιγότερα μπάσα, παραμόρφωση, βάθος κ.ά.
Πολύ καλό είναι ότι μπορείτε να δοκιμάζετε σε πραγματικό χρόνο όλα τα φίλτρα που διαθέτει προτού τα προσθέσετε. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε να αναλύσει το αρχείο σας και να σας εμφανίσει όλες τις πληροφορίες. Επίσης, μπορείτε να ηχογραφήσετε κάποιον ήχο, γι’ αυτόν το σκοπό διαθέτει επιλογή να βγάλετε φωτογραφία το διάγραμμα του αρχείου σας.
Σίγουρα, πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή εφαρμογή που αξίζει τουλάχιστον να τη δοκιμάσετε, ειδικά εάν σας αρέσει να επεξεργάζεστε τα τραγούδια σας.

Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Vagrale, ξέρεις αν είναι συμβατό με τις νεότερες εκδόσεις του Ubuntu; Φαίνεται ενδιαφέρον πάντως.

dsyrmalis]Vagrale, ξέρεις αν είναι συμβατό με τις νεότερες εκδόσεις του Ubuntu; Φαίνεται ενδιαφέρον πάντως.

Ειναι συμβατο, "Ubuntu 10.04 (32 bits) or higher"
αν θελεις μπορεις να περασεις και το αποθετηριο εδω https://launchpad.net/~trebelnik-stefina/+archive/ocenaudio