Arista Transcoder - Ενας πανεύκολος μετατροπέας για τα βίντεό σας

vagrale13 | Παρ, 06/17/2011 - 15:03 | 3'

Ο Arista είναι μία εύχρηστη εφαρμογή, γραμμένη σε Python, πολύ απλή στη χρήση της για να μετατρέψετε τα βίντεό σας σε άλλο τύπο. Η εφαρμογή είναι γραμμένη για GNOME, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα γραφικά περιβάλλοντα.

http://img221.imageshack.us/img221/4157/tmp0whgj4lmnq.png

Οι επιλογές του θα σας διευκολύνουν, ειδικά αν δεν γνωρίζετε ακριβώς τον τύπο βίντεο που χρειάζεται η συσκευή, όπου θέλετε να αναπαραγάγετε το βίντεο. Ετσι, για την εξαγωγή του βίντεο, υπάρχουν επιλογές για iPod, υπολογιστή DVD, PSP, Android, Playstation 3 και πολλά άλλα. Εσείς απλώς επιλέγετε τον τύπο συσκευής που θέλετε. Αν δεν σας αρκούν, είναι διαθέσιμοι πολλοί ακόμη τύποι συσκευών στην ιστοσελίδα του. Πάντως, υποστηρίζει όλους τους γνωστούς τύπους βίντεο όπως OGG, MP4, Matroska, AVI κ.ά.
Κατά την ώρα της μετατροπής, προβάλλει μία προεπισκόπηση του βίντεο, για να βλέπετε την ποιότητά του. Κλασικά, υπάρχει και μία γραμμή προόδου για να βλέπετε τον υπολειπόμενο χρόνο που μένει έως ότου τελειώσει η κωδικοποίηση όλου του βίντεο.
Πολύ βολικό θα σας φανεί το ότι, αν θέλετε να μετατρέψετε ένα βίντεο από τη συσκευή DVD σας, ο Arista θα διαβάσει αυτόματα τη συσκευή, οπότε δεν θα χρειαστεί να την εισάγετε χειροκίνητα.
Ο Arista σίγουρα θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, εάν θέλετε να μετατρέψετε κάποιο από τα βίντεό σας, απλά και εύκολα!

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)