Linnya - Ενας διάφανος player από την Κίνα για να ακούτε τη μουσική σας

vagrale13 | Δευ, 05/16/2011 - 11:07 | 3'

Το Linnya είναι μία εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για το Linux, που παλιότερα ονομαζόταν MusicMe. O Linnya, πλέον, μπορεί να αναπαραγάγει όλους τους γνωστούς τύπους αρχείων μουσικής.

http://img820.imageshack.us/img820/4245/linnya.png

Μετά την εγκατάστασή του, μόλις το τρέξετε, θα διαπιστώσετε τη... διαφορετική εμφάνισή του. Το παράθυρο της εφαρμογής είναι διαφανές, κάτι το οποίο θα σας εκπλήξει ευχάριστα! Βέβαια για να το δείτε, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένα τα εφέ του συστήματος.

Επειδή ο δημιουργός του προέρχεται από την Κίνα, η βασική γλώσσα του Linnya είναι τα Κινεζικά. Η εφαρμογή δεν είναι ακόμα μεταφρασμένη στα Ελληνικά, αλλά ευτυχώς είναι διαθέσιμη η αγγλική γλώσσα, διαφορετικά θα ήταν κάπως... δύσκολο να τη χρησιμοποιήσουμε.

Μία από τις επιλογές που προσφέρει είναι να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα τραγουδιών, ενώ μπορεί κατά την αναπαραγωγή τραγουδιών να κατεβάζει αυτόματα τους στίχους του τραγουδιού. Μπορείτε, επίσης, να ρυθμίσετε την εμφάνιση των στίχων (γραμματοσειρά, χρώμα κ.λπ.). Υπάρχει και η επιλογή της ρύθμισης του ήχου, με ισοσταθμιστή.

Κάτι το οποίο ίσως δεν θα σας αρέσει, είναι ότι δεν θα μπορείτε να αλλάξετε τις διαστάσεις του παραθύρου της εφαρμογής, με αποτέλεσμα να είναι λίγο δύσχρηστο ορισμένες φορές.

Σίγουρα ο Linnya με κάποιες μικροδιορθώσεις θα μπορούσε στο μέλλον να συναγωνιστεί όλους τους υπόλοιπους players για το Linux, και γιατί όχι, να σας κάνει να τον προτιμήσετε ως προεπιλεγμένη εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής στο σύστημά σας!

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)