Task Coach: διαχειριστείτε τις δουλειές σας εύκολα!

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Κυρ, 02/06/2011 - 09:45 | 3'

Το Task Coach έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στο χειρισμό σύνθετων εργασιών, που αποτελούνται από ενδιάμεσες δουλειές που πρέπει να τελειώσουν πριν ολοκληρωθεί όλη η εργασία. Είναι γραμμένο σε Python με γραφικό περιβάλλον WxWidgets για ταχύτητα και φιλική εμφάνιση, ενώ έχει χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε λίγα παρόμοια προγράμματα.
 

Κάθε εργασία στο Task Coach έχει πεδία/ιδιότητες για να την περιγράψετε και να την κατηγοριοποιήσετε, όπως τίτλο, περιγραφή, προτεραιότητα, ημερομηνία, κατάσταση κλπ ενώ μπορείτε να ορίσετε υπενθυμίσεις. Μάλιστα, σε κάθε εργασία μπορείτε να υπολογίζετε το χρόνο και το budget που αφιερώνετε. Όλες οι εργασίες προβάλλονται σε ένα «δέντρο» ή μια λίστα και ταξινομούνται κατά τις ιδιότητές τους. 

Με το Task Coach μπορείτε να τραβήξετε ένα email από το Thunderbird (ή ένα αρχείο ή ένα URL) πάνω σε μια εργασία και να το σώσετε ως συνημμένο. Υποστηρίζει την εκτύπωση των εργασιών καθώς και την εξαγωγή τους σε μορφή iCal. 

H εγκατάσταση του είναι απλούστατη, μια και υπάρχουν πακέτα στα αποθετήρια του Ubuntu, του Fedora, του Gentoo και του openSUSE. Για compile, αν ντε και καλά το χρειαστείτε, απαιτεί να έχετε τη σωστή έκδοση της Python και τις βιβλιοθήκες του WxWidgets. Επειδή είναι Python, μπορεί να τρέξει και από USB stick σαν «φορητή» εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να παίρνετε μαζί την τεράστια λίστα με όσα έχετε να κάνετε, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε...

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)