uninstall

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Κυρ, 01/13/2008 - 23:26 | 1' | 3

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ WINE ΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΗΚΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ? ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ADD/REMOVE ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ?

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ SYNAPTIC ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ: "This usually means that another package management application (like apt-get or aptitude) already running. Please close that application first."

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΤΟ ADEPT MANAGER ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ROOT ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ REMOVE/WRITE ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΒΟΗΘΕΙΑ!

Στο πρώτο που λές για να το wine, πως το δοκίμασες και δεν λειτουργεί;
Αν θες να το διαγράψεις, απλά αφαιρείς το πακέτο και αυτό είναι όλο. Γιατί λές οτι σου αφήνει το wine μέσα, ακόμα και μετά την απεγκατάσταση;
Στο δεύτερο, αυτό που σου λέει ,είναι οτι δεν μπορείς να κάνεις πχ apt-get γιατί έχεις ήδη ανοίξει το synaptic (ή κάποιον άλλο package manager). Κοινώς δεν μπορείς να κάνεις "παράλληλα" πρσθαφαιρέσεις προγραμμάτων. Εάν το μήνυμα σου το πετάει όταν δεν έχεις ανοίξει 2 ή περισσότερους package managers ,τότε κάνε dpkg -a --configure.
Το Adept Manager σου είναι ουσιαστικά άχρηστο, γιατί κάνει την ίδια δουλειά με το Synaptic.
Αυτό με τον root που σου λέει ,είναι πως πρέπει να δώσεις τον κωδικό υπερχρήστη (ο οποίος είναι ο ίδιος με τον δικό σου κωδικό) για να μπείς στο Adept.