Ubuntu Ultimate 1.5

rpil | Κυρ, 01/13/2008 - 23:23 | 1' | 19

Ρε παιδιά, τί πράμα είναι αυτό;  Απίστευτες δυνατότητες, εξαιρετικά γραφικά, φαντάζομαι θα ψήνει και καφέ!  Δημήτρη επειγόντως τη γνώμη σου!  Αν το χρησιμοποιεί κανένας, ας γράψει!


Το κατεβάζω με Torrent μαζί με το Ubuntu Studio (άλλο αριστούργημα από εκεί).  Μιλήστε μου και γι' αυτό!

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Να τολμήσω να πω "το καλύτερο";  Ή με περιμένουν και άλλες εκπλήξεις στο Linux;

Είναι το Ubuntu Feisty Fawn εμπλουτισμένο με ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς!  Τα γραφικά του είναι "διαστημικά", διαθέτει άπειρες εφαρμογές και ανυπομονώ να το κατεβάσω.  Μπες αν θέλεις http://linuxtracker.org/index.php και αναζήτησέ το όπως και το Ubuntu Studio.  Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.

Ερώτηση:  Κατέβασα το Ubuntu Studio.  Βρίσκεται μέσα σε φάκελλο με τρία εικονίδια το καθένα.  Το πρώτο ονομάζεται "READ ME", το δεύτερο είναι το .iso και το τρίτο λέγεται ubuntustudio-7.04-alternate-i386.iso.MD5SUM.

Κατέβασα το Ubuntu Ultimate 1.5. Βρίσκεται επίσης σε file με τρία εικονίδια: ubuntu-ultimate-1.5-dvd.iso.md5, ubuntu-ultimate-1.5-dvd.iso.sha1 και το .iso.

Το ερώτημα είναι: Πώς θα φτιάξω ISO CD με τρία εικονίδια;  Πώς θα γράψω bootable DVD?  Βοηθάτε οι έμπειροι!

Λοιπόν, όλα καλά!  Τα DVD τρέχουν.  Το νέο ερώτημα:

Περνάω το Ultimate.  Μετά το Studio περνιέται από πάνω σαν εφαρμογή;  Ή είναι άλλου είδους διανομή; (Σκυλομπερδεύτηκα!)

Και κάτι ακόμα: Το Ultimate Gamers Edition τί είναι;  ¶λλη διανομή του Ultimate ή σκέτα παιγνίδια που περνιούνται από πάνω κι αυτά;

Είναι άλλη διανομή. Βασικά η ίδια είναι αλλά διαφορετικής έκδοσης...τέσπα, η απάντηση είναι "όχι δεν την περνάς από πάνω".

H Gamers ed είναι για gamers. Έχει παιχνίδια. Καμία διανομή δεν "περνιέται" από πάνω από μία άλλη εκτός κι αν είναι upgrade. Γενικά "διαφορετικό όνομα = διαφορετική έκδοση = όχι πέρασμα από πάνω".

Καλησπέρα! Για να βοηθήσω, λιγουλάκι, στην όλη προσπάθεια παραθέτω και τα ακόλουθα links... Τα δύο πρώτα είναι iso (περίπου 2,5GB) και το τρίτο είναι το iso κομμένο σε πολλαπλά αρχεία, για όσους θέλουν σταθερά και μικρά βήματα στο downloading... Αν κάνετε κλικ σε ένα από τα δύο πρώτα απλά το κάνετε download χωρίς torrent και άλλα τέτοια.

http://uu.enarel.eu/iso/ubuntu-ultimate-1.5-dvd.iso
http://exo.enarel.eu/iso/ubuntu-ultimate-1.5-dvd.iso
http://rapidshare.com/users/GB4HEF/1

Το αποθηκεύετε στην επιφάνεια εργασίας και όταν με το καλό κατέβει, βάλτε ένα dvd στο dvd-writer, κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο του iso στην επιφάνεια εργασίας και ... τελειώσατε.
Τα βρήκα εδώ... http://ubuntusoftware.info/Ubuntu_Ultimate_1.5/
στο κάτω-κάτω μέρος της σελίδας.
GalloNero2007-9-28 2:43:27

Ευχαριστώ Giallo Nero.  Τα έγραψα σε DVD και το Ultimate και το Studio.  Τώρα κατέβασα και το Gamers edition.  Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποιά είναι πληρέστερη διανομή για να καταλήξω.  Έχω  εγκαταστήσει το Ultimate και είναι απίστευτο.  Τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα...

Ερώτηση:  Το ENVY από πού κατεβάζει τα nvivia - ati drivers;  Τα ενεργοποιεί από το σύστημα ή τα βρίσκει στο Internet;  Επειδή ακόμα δεν έχω σύνδεση, όταν πάτησα το κουμπί για να τα εγκαταστήσει, μου έβγαλε "There was an error in the installation process. You can see the log file /var/log/envy-installer.log.

Τί είναι αυτό;

Με πεισατε. Το κατεβαζω απο το rapid.
Απορια (μεχρι να το δω): ειναι live η οχι? (θα ηθελα να ειναι live για να το δωσω σε κατι φιλαρακια που δεν εχουν σχεση με linux -καλο μου φαινεται για "ψαρωμα")

ΠΑΙΔΕΣ, ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ UBUNTU ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΑΦΟΡΑ ΤΑ 6 ,7.04....?
ΤΟ ΡΩΤΑΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ TA 7 H TA 6! Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ? ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΕΚΓΑΤΑΣΤΗΣΩ Η ΑΥΤΑ Η TA 7.10!
ΠΟΙΑ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ?

Εγκατέστησε το ubuntu 7.10 που βγαίνει σε λίγες μέρες.Φοβερή διανομή και αρκετά εύκολη για κάποιον που ξεκινάει τώρα.
Αλήθεια με το prob που είχες τι έκανες?

και τι απαιτησεις εχει τουτο το ubuntu ultimate 1.5?αξιζει να το κατεβασω ή καλυτερα να περιμενω να κατεβασω το 7.10?

ippokratis]A! Και γράψε μας εντυπώσεις φυσικά!

Δεν ειναι ετσι ευκολο το πραγμα. Ενταξει ειναι ομορφο. Wallpaper, icons, themes ολα κουκλια.
Ομως... ψηνει και καφε !! Αυτο... δεν ξερω!!!
2000 εφαρμογες (k)ubuntu. Oμως , ρε γαμωτο, αν τις χρειαζομουνα θα τις ειχα και στο ubuntu μου.
Παλι και αυτο δεν φορτωνει το laptop 1280χ800 και πρεπει να βαλεις το 915resolution και δεν βρηκε την wifi, και χρειαζεται τις ιδιες εντολες με το "απλο" ubuntu.
Ενταξει θα το τρεξω live αλλα για εγκατασταση, οχι δεν θα παρω.

Παντως οφειλω να πω: Εντυπωσιακο!!