Debian 4.0 r1 i386 Bin-1

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Κυρ, 01/13/2008 - 23:23 | 1' | 6

Κατέβασα το iso Debian 4.0 r1 i386 Bin-1 και το εγκατέστησα. Υπάρχει πρόβλημα όμως με τα repos. Δεν μπορεί να κάνει ανάκτηση δεδομένων από αυτά. Ακολούθησα όλες τις οδηγίες από το forum. Επίσης το automatix μου λέει οτι δεν αναγνωρίζει την συγκεκριμένη έκδοση του Debian. Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Φόρουμ
Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Internet έχεις; Π.χ. βλέπεις το http://ftp.ntua.gr από τον browser;

Κάνε copy/paste το /etc/apt/sources.list

Κάνε copy/paste εδώ το /etc/apt/sources.list να το δούμε.
dimitris2007-9-7 17:42:48

Εντάξει παιδιά το έλυσα το πρόβλημα με τα repos. Το automatix όμως δεν δουλευει κ έτσι όλα τα downloads τα έκανα από το synaptic. Βγάζει το μήνυμα οτι είναι για την έκδοση r0 ενώ εγώ έχω την r1. Δεν πειράζει....

Πώς θα εγκαταστήσω το googleearth με το googleearth-package?
Επίσης πως θα κάνω default player τον xine? Ετσι ώστε όταν εισαγω στο drive ένα vcd ή dvd να παίζει αυτόματα από αυτόν? Ευχαριστώ. Ελπίζω κάποιος να βοηθήσει.

Τελικά κατάφερα να κάνω τον xine default. Πήγα: Εφαρμογες->Εργαλεία συστήματος->Επεξεργαστης ρυθμίσεων. Επειτα: desktop->gnome->και έκανα highlight το volume_manager. Στο δίπλα δεξιά παραθυρο επέλεξα τα: autoplay_dvd_command και autoplay_vcd_command και τα άλλαξα από totem m% σε xine dvd:// και xine vcd:///dev/cdrom αντίστοιχα. Τώρα πλέον όταν εισάγω στο drive ένα vcd ή dvd αυτόματα παίζει με τον xine. Ελπίζω να βοηθήσετε με το googleearth-package.