Kubuntu+Beryl ΠΡΟΒΛΗΜΑ HELP

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Κυρ, 01/13/2008 - 23:23 | 1' | 2

Λοιπον το προβλημα μου ειναι το εξης: Όταν χρησμοποιώ τις οδηγείες του forum για το Beryl, το συστημα κολαει (εξαφανιζονται τα πλαισια απο τα παραθυρα) , όταν χρησμοποιώ τις οδηγείες του site του Beryl (WIKI) το Beryl δουλευει αψογα.
Θα μου πειτε τωρα έ και?
εδω ειναι το προβλημα... Το site του Wiki εδω και αρκετο καιρο ειναι πεσμένο (για συντηρηση λενε)... Εγω ο κακομοιρος τι να κάνω???
(Nvidia 7950GT,Kubuntu εχω)
PLS HELP

glarobats2007-9-2 13:7:34

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Το site του beryl δεν έχει πέσει για σηντήρηση αλλά μάλλον δεν θα ξαναλειτουργήση πότε μια και το project δεν είναι πια ενεργό μια και έχει ενωθεί με το compiz και δουλεύουν πια στο compiz fusion.Oλοι περιμένουμε την stable έκδοση για αντικάταστήσουμε το beryl που τρέχουμε αναγκαστηκά.Αν ψάξεις μπορείς να βρείς οδηγίες στο ubuntu forum για εγκατάσταση του compiz fusion.
Tώρα για το beryl η καλήτερη έκδοση που υπάρχει είναι αυτή που έχουν τα repos του ubuntu και δουλεύει καλήτερα με λιγότερα προβλήματα απο αυτή που κατεβάζεις από τα official repos του beryl(αν δουλεύουν βέβαια)
Το πρόβλημα που αναφέρεις είναι ένα από τα bug του beryl και το συναντάς σε όποια έκδοση και να βάλεις.Μερικές φορές δεν φορτώνει και ας το έχεις βάλει να φορτώσει κατά το log in.H λύση βέβαια έιναι να το τρέξεις μόνος σου.Αλλό ένα πρόβλημα είναι ότι άλλες φορές ενώ βλέπεις το διαμαντάκι δεν έχεις beryl η ένω τρέχει το beryl δεν έχεις window manager και έτσι δεν εμφανίζοντε τα πλαίσια στα παράθυρα.Και στις δύο περιπτώσεις κάνουμε δεξί κλικ στο διαμαντάκι και επιλέγουμε στην πρώτη select window manager>beryl ενώ στην δεύτερη κάνουμε reload window decorator

Εγώ άλλαξα ήδη το Beryl σε Compiz Fusion. Πολύ καλύτερο!!
Οδηγίες υπάρχουν στο forum.compiz-fusion.org. Τέλος το Compiz Fusion έχει και Ελληνικά, όπως επίσης στο forum υπάρχει και ελληνική υποστήριξη με πολύ καλές οδηγίες.
Arielis2007-9-3 20:6:26