Logo στο Desktop

rpil | Κυρ, 01/13/2008 - 23:23 | 1' | 10

Γειά χαρά σε όλους!  Επιτέλους κατάφερα να γραφτώ μετά το πρόβλημα του προηγούμενου μήνα! Έχω μια απορία: Πέρασα το Ubuntu από το DVD, αλλά εμένα δεν μου βγάζει αυτό το μεγάλο διαγώνιο λογότυπο (που βλέπω στις φωτο) στο Desktop μου.  Η οθόνη μου είναι απλά καφετί.  Όλα είναι νορμάλ εκτός από αυτό. Γιατί;  Μήπως ενεργοποιείται όταν βάλεις το Beryl;

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Μεγάλο διαγώνιο λογότυπο; Τον κύβο εννοείς; Σε ποια σελίδα το είδες;

Βρίσκεται στην ενότητα "Beryl + nVidia στο Ubuntu Feisty".  Εκεί που το εμφανίζει δεν υπάρχει κύβος, αλλά υποθέτω ότι θα είναι του Beryl.

Όχι.  Αυτό είναι ο κύβος.  Εννοώ το ίδιο το logo ubuntu που εμφανίζεται τεράστιο στη δεξιά πλευρά του κύβου (χωρίς τον κύβο, εννοείται!)

Μιλάς για το wallpaper?Aν ναι μην ανυσηχείς στο ubuntu μπορείς να βάλεις άπειρα wallpaper με το σήμα του ubuntu σε ότι έκδοση θέλεις.

Με ποιό τρόπο γίνεται αυτό;  Στα Windows ξέρω.  Βρίσκω το wallpaper από τις φωτογραφίες μου και επιλέγω να το περάσω ως φόντο.  Στο Linux πώς γίνεται;

πολλοι τροποι βεβαια αλλα να ο πιο απλος:
Δεξι κλικ στο desktop και επιλεγουμε "αλλαγη παρασκηνιου" και αφηνουμε ανοικτο το παραθυρο.

ανοιγουμε τον φακελο με τα wallpapers που εχουμε και απλα, οποιο θελουμε, το "σερνουμε" στο προηγουμενο παραθυρο.

Σε kde(kubuntu) είναι ακόμα πιο εύκολο μια και πάμε στην διαχείριση των wallpaper και συνδεόμαστε με τους server που καθημερινά ανεβαίνουν εκατοντάδες νέα wallpaper και διαλέγουμε όποιο μας αρέσει.