Ubuntu 12.04:ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ

DimitrisV Channel | Δευ, 03/05/2012 - 18:06 | 1' | 18

Για τους άντρες η 12.04 θα είναι το χειρότερο πράγμα!Τα μυνήματα και η αριστερή μπάρα θα είναι ΡΟΖ και η αριστερή μπάρα δν θα ελαχιστοποιήται!Το CD που το έγραψα στα σκουπίδια κατέλυξε......




Μένουμε στο 11.10!Είναι & 4χ ποιο γρήγορο!
 

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Μη βιάζεσαι LinuxOS. Τα χρώματα αλλάζουν. Και ακόμα το Ubuntu 12.04 δεν είναι έτοιμο :)
Και εμένα δεν μου αρέσει το Unity, αλλά προσπαθώ να βάλω τον εαυτό μου στη θέση αυτών που το προτιμούν.

    To  Unity  τελικά  μεγάλη  αποτυχία. 3  μήνες το  είχα μαζί  με  το  κλασσικό  Ubuntu , ώσπου  το  άλλαξα  με  τα  LUNINUX  11.11  ,  UniDockyNapse  11.10  ,  Watt OS R5  (11.10)  &   το   Descent OS 2.1  ( 11.04)  ,   τα  οποία  είναι  οι  καλύτερες  εναλλακτικές  για  το  Ubuntu ,  συνδυάζοντας  Gnome 3 ,  Gnome 2 , Cinnammon  & LXDE.

Εγώ την έχω πέσει με τα μούτρα στο opensuse, μετά τη fedora. Όλα με kde.
Με ubuntu gnome (κλασικό), ξεκίνησα και το αγάπησα, αλλά λόγω gnome3-unity, άλλαξα εντελώς.
Δεν δοκιμάζω πολλές διανομές σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά είμαι της τακτικής 1 ή 2 διανομές αλλά μέχρι να τις κατακτήσω, και να τις χρησιμοποιώ και στις καθημερινές μου εργασίες !!

Μην βιάζεστε παιδιά... Το Ubuntu είναι ωραία διανομή, με τα καλά και άσχημά της. Μην την πυροβολείτε αδιακρίτως.

Όπως είπα δημήτρη, ήταν ο πρώτος μου δάσκαλος to ubuntu, και το σέβομαι !
Με το gnome 3 απλά είναι επειδή έχω μάθει να δουλεύω διαφορετικά κι όσο προσπάθησα δεν μπόρεσα να συνηθήσω το καινούργιο !
Απλά προχώρησα και σε άλλες διανομές για να μπλέξω και με το σύστημα rpm.

Αν δεν μπορείτε να συνηθείστε σε κάτι που σας επιβάλλει μια διανομή  μπορείτε να την αλλάξετε  Laughing

tomkat]Όπως είπα δημήτρη, ήταν ο πρώτος μου δάσκαλος to ubuntu, και το σέβομαι !
Με το gnome 3 απλά είναι επειδή έχω μάθει να δουλεύω διαφορετικά κι όσο προσπάθησα δεν μπόρεσα να συνηθήσω το καινούργιο !
Απλά προχώρησα και σε άλλες διανομές για να μπλέξω και με το σύστημα rpm.

Δεν διαφωνώ. Κι εγώ KDE user είμαι :P

zynif]Αν δεν μπορείτε να συνηθείστε σε κάτι που σας επιβάλλει μια διανομή  μπορείτε να την αλλάξετε  Laughing

Σωστά. Η' μπορείς να κάνεις προτάσεις για να δώσεις feedback στους developers για να καταλάβουν τι κάνουν λάθος...

      LUNINUX 11.11 , UniDockyNapse 11.10 , WattOS R5 (11.10) & DescentOS 2.1 (11.04)    είναι  ΟΛΑ  UBUNTUS.

    To  UBUNTU  είναι  πραγματικό  διαμάντι ,  μόνο που  φορά  ένα μετριότατο desktop , το  Unity. H  λύση  είναι  απλή .  Του  αλλάζεις  ''φορεξιά''  , δλδ  desktop  ,  και  γίνεται  πάλι  ένα  καταπληκτικό  έργο τέχνης !  !  !

     Άλλο  εξίσου  σπουδαίο ''θαύμα''  στον  κόσμο  του  Linux    είναι   &   το  Nosonja-(ARCH)-Linux    με  XFCE4 ,  όπως  και  τα  Fedora 16  , openSuse  & Mageia.

Το ubuntu 10.04  παραμενει η πρωτη μου προτιμηση εδω και πολυ καιρο .Ευτυχως ειναι LTS.
Δοκιμαζω πολλες εκδοσεις Linux αλλα προτιμω αυτην και την σειρα LinuxMint.
To Unity με βγαζει απο τα νερα μου, και οπως λενε εξις δευτέρα φυσις.
Μετα απο το 10.04 θα δουμε τι θα κανουμε .Υπαρχουν και τα Windows 8 του Billy μπορει και τα 9 και τα 10.

σαν την mageia δεν υπάρχει αλλη διανομη ,η δικια μου  γνωμη ειναι αυτην,εχω περασει απο πολλες διανομες αλλα παντα στον ενα δισκο ειχα την mageia,απο τοτε που την έβαλα απο την αρχη δηλαδή δεν την εχω βγάλει ποτε,στον δεύτερο εχω βάλει παρα πολλες μεχρι που κατεληξα να εχω στον ενα δισκο mageia-kde και στον άλλον mageia-gnome,καθως με ενδιαφερουν και τα δυο de

καθως εχω και ενα κόλλημα δεν θελω να μπλέκω αυτα τα 2 μεγαλα de,θελω το καθενα με τις δικιες του εξαρτήσεις

Θυμηθήτε τι έγινε όταν πρωτοξεκίνησε το KDE 4. Όλοι γύρισαν σε 3.5.10.
Τώρα όμως ακούω τα καλύτερα για το 4.8. Κάπως έτσι είναι και με τα Unity, Gnome3. Πρέπει να περάσουν τις "παιδικές ασθένειες" όπως κάθετι καινούριο.
Κάπως έτσι όμως, προχωράμε μπροστά, μαγικά δεν παίζουν.

Αφου υπάρχει -λένε- κελυφος gnome που θα είναι σαν το παλιο καλο  καιρό.Το lubuntu 12.04 beta 1 αυτη την στιγμή δεν εχει πολλα προβλήματα (το χω κ παει σφαιρα) κ το xubuntu 12.04 lts ακόμα λιγοτερα.Ισως το τελευταιο lts ναναι μια φοβερη επιλογη για οσους θέλουν σταθεροτητα

πριν 5 μέρες πέρασα στο ubuntu 12.04 απο το 11.10, αν και δεν ξέρω πολλά (ακόμα), αυτό που πρόσεξα είναι οτι ανοίγουν όλα αρκετά πιο γρήγορα, μεγάλη διαφορά είδα στο Dash Home που κάνει πιο γρήγορη αναζήτηση στο desktop pc και στο netbook, ενώ είχα πρόβλημα με την έκδοση 64 bit στο netbook που έχει intel 2core επεξεργαστή τώρα απλά δεν συγκρίνετε. Όσο για το θέμα της εμφάνισης με τόσα θέματα το κάνεις όπως θες (αν και ένα cairo-dock with openGL ειναι αρκετό).

Εγώ προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί το Ubuntu έχει αντικαταστήσει το πολυαγαπημένο GNOME με το Unity, και όχι μόνο αυτή και όσες στηρίζονται πάνω στο Ubuntu. Τελευταία το έχουν ενσωματώσει και στο Fedora. Τι να πει κανείς??? Ας κρατάγανε το ένα σίγουρα (gnome), και όποιος ήθελε προτοτυπία να έβαζε και το unity.

asimakhs]Εγώ προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί το Ubuntu έχει αντικαταστήσει το πολυαγαπημένο GNOME με το Unity, και όχι μόνο αυτή και όσες στηρίζονται πάνω στο Ubuntu. Τελευταία το έχουν ενσωματώσει και στο Fedora. Τι να πει κανείς??? Ας κρατάγανε το ένα σίγουρα (gnome), και όποιος ήθελε προτοτυπία να έβαζε και το unity.

Για την ακρίβεια, το Ubuntu βασίζεται στο Gnome3 και στις βιβλιοθήκες του.

Αυτό που έχει αλλαχθεί είναι η «όψη» του Gnome στο Ubuntu. Αντί για το Gnome Shell, χρησιμοποιεί το Unity. Αυτά τα δύο μοιάζουν αλλά έχουν και αρκετές διαφορές.

Κατά τη γνώμη μου, που την έχω εκφράσει και σε ένα παλαιότερο editorial, οι κινήσεις της Canonical δείχνουν ότι θέλει να φτιάξει ένα ολοκληρωμένο προϊόν που θα έχει δική του ταυτότητα, όψη και αίσθηση. Και αυτό είναι απόλυτα θεμιτό, άσχετα αν σε κάποιους δεν αρέσει.

Είναι ανοικτού κώδικα όλα όμως και όποιος θέλει μπορεί να του αλλάξει τα φώτα :)

Το Ubuntu 12.04 τελικά ποιό πολύ για beta έκδοση μου φαίνεται ότι πρόκειται παρά για κανονική.