openSUSE 12.1 Beta Arrives!

Etern4L | Δευ, 10/03/2011 - 00:07 | 3'

Η πολυαναμενόμενη έκδοση beta του openSUSE 12.1 είναι εδώ! Και πάνω στην ώρα για τη διοργάνωση ενός Beta Pizza Party αυτό το σαββατοκύριακο!!! Ανάψτε το φούρνο να ζεσταθεί, προετοιμάστε τους download manager σας, επειδή ήρθε η ώρα να αποκτήσετε την τελευταία φοβερή έκδοση του openSUSE για τον υπολογιστή σας.

Αν παρακολουθείτε τα νέα μας, θα γνωρίζετε ότι αυτή η έκδοση αρχικά ονομαζόταν Milestone 6. Ωστόσο, η ομάδα που είναι υπεύθυνη για την απελευθέρωση και οι δοκιμαστές, συμφώνησαν ότι αυτή η Milestone 6 είναι πολύ σταθερή και έτοιμη για γενική δοκιμή και αποφάσισαν να την ονομάσουν Beta. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε σκεφτεί να κάνετε λήψη κάποιας δοκιμαστικής Milestone του 12.1 πριν από την τελική απελευθέρωσή του το Νοέμβριο, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή.

Το να κάνεις δοκιμές είναι ακόμα πιο εύκολο στις μέρες μας, αφού με την ευκολία της δημιουργίας μιας εικονικής μηχανής, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν οι αλλαγές σας επηρεάζουν τον υπολογιστή σας. Φυσικά, όπως και με οποιαδήποτε δοκιμαστική έκδοση, θα θελήσετε να ελέγξετε τον κατάλογο των γνωστών σφαλμάτων για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Και όπως συμβαίνει με κάθε δοκιμαστική έκδοση, οι αναφορές σας για τυχόν σφάλματα που δεν έχουν βρεθεί είναι ευπρόσδεκτες έτσι ώστε να κάνουμε την τελική έκδοση του openSUSE 12.1 ακόμα πιο φοβερή.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Καλέστε τους φίλους σας να περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ με πίτσα και μπύρα, και να ξεκινήσετε το κατέβασμα του openSUSE 12.1 beta. Είμαστε σίγουροι ότι θα είστε εξίσου ενθουσιασμένοι όσο ήμασταν εμείς, μόλις δείτε το 12.1 στον υπολογιστή σας.

Πηγή: http://t.co/HsUR8VhN

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)