Και οι Milestone συνεχίζουν!

Etern4L | Σάβ, 09/03/2011 - 00:11 | 4' | 2

Βάλτε μπρος τα εικονικά σας μηχανήματα, και ανασκουμπωθείτε. Είναι ώρα για δοκιμές!

Η νέα openSUSE 12.1 Milestone 5 είναι τώρα έτοιμη για κατέβασμα. Χάρη στους άνδρες και τις γυναίκες του openSUSE Factory που συνέχισαν την καλή δουλειά πάνω στις αλλαγές που συμβαίνουν στο έργο μας αυτές τις μέρες, και που ποτέ δεν απελπίστηκαν, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μια τρομερή τελική έκδοση, το Νοέμβριο.

Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες ενημερώσεις στην έκδοση 12.1 και μερικές νέες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των GNOME 3 και SystemD. Σίγουρα θα θέλετε να κατεβάσετε αυτή τη Milestone για μια δοκιμή και να δείτε τι μπορείτε να περιμένετε στη 12.1. Και αν δεν το έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν, είναι εύκολο αν ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες. Το να είσαι ελεγκτής είναι ένας από τους μεγάλους και σημαντικούς τρόπους για να συμβάλετε στο κίνημα του ελεύθερου λογισμικού, και υπάρχει αρκετός χώρος για δοκιμαστές στο έργο του openSUSE.

Όπως πάντα με οποιαδήποτε δοκιμαστική έκδοση, υπάρχουν μερικά γνωστά bugs που θα πρέπει να διαβάσετε πριν από την εκκίνηση του περιβάλλοντος δοκιμής σας.

Εδώ είναι μερικά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείτε να περιμένετε να δείτε στη Milestone 5:

  • Έγιναν αλλαγές στο systemd που θ' αντικαταστήσει το system InitV. Η προεπιλογή είναι ακόμα το system InitV και ενθαρρύνουμε τη δοκιμή του systemd έτσι ώστε να μπορέσουμε να το βάλουμε ώς προεπιλογή για την επόμενη έκδοση.
  • Επικεντροθήκαμε στα προϊόντα με άδεια GPL και το OpenJDK. Αυτό το Milestone είναι το τελευταίο που έρχεται με το Java binary που παρέχεται από την Oracle.
  • Το GNOME 3.1.5 είναι ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο GNOME 3.2.
  • Η glibc έχει αναβαθμιστεί στην έκδοση 2.14.

Έτσι, κάντε κλικ εδώ γιατί θέλουμε να σας ακούσουμε, δεδομένου ότι αρχίζετε τη δοκιμή της τελευταίας Milestone. Αν έχετε ήδη μια προηγούμενη Milestone εγκατεστημένη, απλά εκτελέστε "zypper dup" στη γραμμή εντολών για ν' αναβαθμίσετε στην τελευταία Milestone.

 

Πηγή: opensuse.org 

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια