Προβλημα με μυνημα λαθους "broken pipe"

moxsen | Σάβ, 07/16/2011 - 14:49 | 3'

Γεια σας,
Δεν ξερω που να απευθυνθώ, εχω ενα σοβαρό πρόβλημα με εκτυπώσεις σε plotter. Χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα της Caldera  (Copyshop) το οποίο λειτουργεί σε περιβάλλον Ubuntu για να κανω Rip το αρχείο και να στελνω εκτυπώσεις σε μεγάλο plotter της Xerox (συνδεδεμένα μεταξύ τους με καλώδιο δικτύου, φορητός και το plotter) και συμβαίνει το εξής όταν στέλνω αρχεία αρκετά μεγάλα π.χ. 60 MB .
Η εκτύπωση ξεκινάει κανονικά και μόλις φτάσει σε κάποιο ποσοστό π.χ. 48% το λειτουργικό μου πετάει μύνημα λάθους "Broken Pipe - Either solve the problem or kill the job" και ο εκτυπωτής μόλις φτάσει σε αυτό το ποσοστό σταματάει την εκτύπωση, με αποτέλεσμα να πηγαίνει χαμένη η δουλειά. Σκεφτείτε οτι αυτές οι εκτυπώσεις έχουν τεράστιο κόστος και δεν είναι για να κανουμε πειράματα χωρις να ξερουμε οτι τελικά θα δουλέψει.
Εχω μιλήσει με την xerox και εννοείται οτι δεν εχουν ιδέα γιατί μπορεί να γίνεται αυτό,  εχω ψάξει στο νετ για λύσεις και το μονο που κατάφερα να βρω ειναι αυτή τη σελίδα http://p-s.co.nz/wordpress/?p=227 . Το οποίο το έχουμε κάνει αλλά συνεχίζει να κάνει το ίδιο πράγμα...
Παρακαλώ πολύ αν καποιος εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο ας μας δώσει τα φώτα του..η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω και πολλα απο ubuntu αλλα αν με καθοδηγήσει βημα βημα πιστεύω οτι θα βρούμε λύση.
Σε μικρά αρχεία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...όμως σε αρχεία αρκετών MB λόγω καθυστέρησης προφανώς του εκτυπωτή να τελειώσει (μπορει να κανει και μια ώρα) φαίνεται οτι στο λειτουργικό κάτι παει στραβά.
Ευχαριστώ

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)