ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ UBUNTU

Knight4000 | Δευ, 05/09/2011 - 19:20 | 2' | 3

ΓΕΙΑ ΣΑΣ !.. ΕΧΩ ΤΟ LINUX UBUNTU 10.04 LTS 32 BIT, ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΩ, ΑΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ 11.04. ΘΑ ΧΑΣΩ ΟΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ (ΠΧ. ΣΥΜΑΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ     WI-FIΚΑΡΤΑ , ΝΑ ΒΛΕΠΩ DVD, KAI ΑΛΛΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ, ΓΛΩΣΣΑ, ΚΛΠ) . ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΑΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟ 10.04 ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ KAΛΑ ; ΜΕ ΤΗΝ 10.04 ΘΑ ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ LINUX ! 

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Καλησπέρα,

αν κάνεις αναβάθμιση, είναι πολύ πιθανό να απεγκατασταθούν κάποια πακέτα που έχεις κατεβάσει από «άλλα» αποθετήρια. Οπότε ίσως να χάσει κάποια πράγματα όπως το να βλέπεις DVD.

Δεν γνωρίζω τι έχεις κάνει για την κάρτα Wi-Fi. Αν έχεις βάλει κάποιο πακέτο που εγκαθιστά Module για τον πυρήνα, τότε λογικά (επειδή η αναβάθμιση θα σου βάλει νέο πυρήνα) το module δεν θα παίζει πια οπότε θα πρέπει να βρεις και να εγκαταστήσεις το πακέτο που είναι κατάλληλο για τον πυρήνα του Natty (2.6.38)

Τις απλές ρυθμίσεις σου όπως wallpapers κλπ δεν τις χάνεις.

Το 10.04 είναι Long Term Release, δηλαδή υποστηρίζεται για 3 χρόνια. Οι υπόλοιπες εκδόσεις του Ubuntu υποστηρίζονται για πολύ λιγότερο.

Οπότε αν θες σταθερότητα, μείνε εκεί που είσαι.

Καλημερα. 
Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Ηταν πολυ χρησιμες. Ασφαλως και θα μεινω στην 10.04 εκδοση.. και σε 3 χρονια βλεπουμε παλι, να ειμαστε καλα!  
Σχετικα με την καρτα wi-fi  με συμβουλεψαν απο το φορουμ εδω  καποια ιστοσελιδα που λεει ποιες καρτες υποστηριζει η 10.04 εκδοση. Οποτε πηρα μια την TP-LINK W951N  και αμεσως λειτουργησε το συστημα.
Η επιτυχια του περιοδικου σας και η οργανωση βοηθειας μεσω αυτης της σελιδας σας, μου δινει το θαρρος να σας ζητησω (ειμαι νεος στο linux) να αφιερωσετε καποιο αρθρο σχετικα με την εγκατασταση drivers για οποιεδηποτε συσκευες, οπως το wi-fi για παραδειγμα. Αν δηλ. ο πυρηνας δεν εχει μεσα του ετοιμο τον driver, αλλα μας το δινει η εταιρεια της συσκευης , τί κανουμε για να τον εγκαταστησουμε;
Σας ευχαριστω εκ των προτερων για ολα, και ο Θεος να σας δινει δυναμη να συνεχιζετε το ομορφο και ευγενικο εργο σας...  

Knight4000]καποιο αρθρο σχετικα με την εγκατασταση drivers για οποιεδηποτε συσκευες, οπως το wi-fi για παραδειγμα. Αν δηλ. ο πυρηνας δεν εχει μεσα του ετοιμο τον driver, αλλα μας το δινει η εταιρεια της συσκευης , τί κανουμε για να τον εγκαταστησουμε;

Το πιο πιθανο ειναι να μην χρειαστει να κανεις τιποτα,
και να αναγνωριστει απο το συστημα σου!

Βεβαια, υπαρχουν και καποιες περιπτωσεις, οπου καποιες ετεριες εχουν κλειστο λογισμικο, οποτε πρεπει να τους ενεργοποιησεις απο τους Οδηγους υλικου, που θα ειναι διαθεσιμοι.

Αν μεχρι αυτο το σημειο δεν εχεις αποτελεσμα,
τοτε αν δεν εισαι απολυτα σιγουρος για το τι κανεις,
καλυτερα να κανεις μια ερωτηση, οπου να σε καθοδηγησει καποιο μελος που γνωριζει τη λυση!