Οθόνη out of range

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Κυρ, 01/13/2008 - 23:22 | 1' | 5

Παιδια έχω σοβαρό πρόβλημα με την οθόνη στο ubuntu...οταν έβαλα το Live cd να κάνω εγκατάσταση μου έβγαζε out of range έτσι έπρεπε να αλλάξω την ανάλυση σε 1024x768 και όλα δουλεψαν κανονικά όταν έκανα ομως εγκατάσταση στον σκληρό αυτο το πρόβλημα δεν μπορώ να το λύσω καθώς όταν μπαίνει στο ubuntu βλέπω μια μαυρη ιθόνη και τιποτα αλλα μονο τον ήχο ακουω καθώς μπαίνει...το μόνο που ξέρω είναι οτι πρέπει να αλλάξω την ανάλυση της αθόνης πριν μπω σε γραφικο περιβάλλον αλλα δεν ξερω πως..οποιαδήποτε βοηθεια θα ηταν πολύτιμη γιατι είμαι τελείως άγνωστος με το Linux..

Σας ευχαριστω απο τωρα..

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Mπές σε recovery console και δώσε sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg εκεί θα σου εμφανιστεί ένας wizard στα περισώτερα πάτα απλά enter και ok αφου δεν χρειάζετε να αλάξεις αυτη την στιγμη τίποτα.Εκει που λέει για την ανάλυση επέλεξε με το spacebar αυτη που θέλεις και υποστιρίζει η οθονη σου και όταν πάς στο σημείο που λέει για το vertical horizontal βάλτο σύμνφωνα με το manual της οθόνης σου.Οταν τελειωσει ο wizard δώσε exit και λογικά θα είσαι σε γραφικό περιβάλλων.Πες μας και ποιά κάρτα έχεις για να εγκαταστήσεις τους driver.

chek2fire]Mπές σε recovery console και δώσε sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg εκεί θα σου εμφανιστεί ένας wizard στα περισώτερα πάτα απλά enter και ok αφου δεν χρειάζετε να αλάξεις αυτη την στιγμη τίποτα.Εκει που λέει για την ανάλυση επέλεξε με το spacebar αυτη που θέλεις και υποστιρίζει η οθονη σου και όταν πάς στο σημείο που λέει για το vertical horizontal βάλτο σύμνφωνα με το manual της οθόνης σου.Οταν τελειωσει ο wizard δώσε exit και λογικά θα είσαι σε γραφικό περιβάλλων.Πες μας και ποιά κάρτα έχεις για να εγκαταστήσεις τους driver.

σε Recover console πως μπαίνω;;; εχω την nvidia geforce 6600

σε ευχαριστω

Κατα το log in στις επιλογές του grub υπάρχει μια επιλογή που λέει για recovery console επέλεξε αυτήν.Για τον grub μιλάω.

chek2fire]Κατα το log in στις επιλογές του grub υπάρχει μια επιλογή που λέει για recovery console επέλεξε αυτήν.Για τον grub μιλάω.

Δεν μπορώ να κάνω login καθόλου!! μετα το σημα του ubuntu που φορτώνει και τελειώνει ακουω τον ήχο που μπαινει μεσα αλλα μαυρη οθόνη και "frequency out of range"

Στο μενού του grub με τις επιλογές που έχεις για ποιο συστημα να φορτώσεις μια απο αυτές έχει το όνομα του kernel και διπλα λέει recovery console