σερνεται το μηχανημα ! help

renos73 | Κυρ, 05/09/2010 - 13:48 | 1' | 4

καλημερα, να'μαι παλι...
μετα απο ενεργοποιηση του emerald και μια εγκατασταση ενος καινουριου θεματος εικονιδιων αποφασισα να κανω μια επανεκκινηση ετσι...χωρις λογο.
κατα την εκκινηση το συστημα κανει να φορτωσει και να μπει σε γραφικο περιβαλλον πανω απο 3 λεπτα, ενω στα συνηθισμενα του εκανε 40 με 45 δευτερα...επιπλεον το ποντικι αφου φορτωσουν οτι ειναι να φορτωσουν (compiz, 3 screenlets, thunderbird και δικτυο) κινειται slow motion και η αποκριση του ειναι πιο αργη κι απο το θανατο...help!

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Δωσε σε κονσολα htop για να δεις ποια προγραμματα φορτωνουν τον επεξεργαστη...

με το ζορι καταφερα να δω τι "τρεχει" και ειδα καταναλωση μνημης 100% με εγκατεστημενους και τους Nvidia drivers με το μηχανημα να φερεται λες και ειναι amstrad με vista...τελικα αποφασισα να κανω καθαρη εγκατασταση της 10.4 και ολα ειναι τωρα ΟΚ

Γενικά να ξέρετε πάντως, πως εφαρμογές τρίτων και δη τέτοιου τύπου, που ζορίζουν την κάρτα στα τρισδιάστατα γραφικά, ψιλοσακατέβουν το σύστημα πολλές φορές και το γονατίζουν. Άν έχεις και μικρό επεξεργαστή καληνύχτα.  Επίσης κάποια εφέ ή πρόσθετα , παίζει να είναι και κακογραμμένα κάποιες φορές και κάνουν ζημιά.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Απλα επρεπε να φτιαξεις ενα νεο χρηστη, και μπεις με τον αλλο χρηστη!

Δεν χρειαζοταν νεα εγκατασταση......