Aπεγκατασταση Ubuntu??

kast1727 | Κυρ, 01/13/2008 - 23:19 | 1' | 3

παρακαλω μπορει καποιος να μου πει αν απεγκαταστησω (και πως γινεται αυτο) το linux feisty fawn απο τον υπολογιστη μου , θα επανελθει το λειτουργικο μου( vista) που τωρα δειχνει...εξαφανισμενο?και επιτελους ας μου εξηγησει καποιος γιατι για καθε ενεργεια πρεπει να δινω εντολες γραπτες?ναι το παραδεχομαι εχω <<παραθυρεοειδισμο>> αλλα τι να κανω αυτο εμαθα απο την αρχη. Βοηθηστε γιατι χανομαστε!!

kast17272007-5-28 21:21:23

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Τα Vista δεν θα έπρεπε να είναι εξαφανισμένα. Δεν εμφανίζονται στο μενού εκκίνησης; Κατά την εγκατάσταση του Ubuntu, μείωσες το χώρο του partition των Vista ή απλά του είπες να κάνει ότι θέλει (οπότε διέγραψε τα Vista);

Τις γραπτές εντολές τις προτιμάμε (μολονότι ούτε είναι υποχρεωτικό να γίνεται έτσι ούτε είναι το σωστότερο για αρχάριους), στις οδηγίες που δίνουμε, για δύο λόγους:
α) γιατί εμείς δεν έχουμε παραθυρεοειδισμό
β) γιατί οι ρυθμίσεις, από το ένα γραφικό περιβάλλον στο άλλο και από τη μία διανομή στην άλλη, διαφέρουν αλλά οι εντολές της κονσόλας είναι σχεδόν πάντα οι ίδιες. Έτσι όταν σου δίνει κάποιος μια εντολή να την γράψεις στην κονσόλα είναι 99,9% σίγουρος ότι θα τρέξει και σε εσένα σωστά, ενώ αν σου έδινε οδηγίες για γραφικό περιβάλλον θα έπρεπε να σε ρωτήσει: 1) ποια διανομή έχεις και 2) ποιο γραφικό περιβάλλον.

ναι νομιζω τη μια φορα του εδωσα εγω το ποσο χωρο να εχει αλλα νομιζα οτι δεν τα ειχα κανει καλα και την δευτερη φορα του ειπα να τα κανει ολα αυτο ...ωχ λες αυτο να καταλαβε οτι δεν θελω τα vista ...καλα με συγυρισε το φειστυ χα χα, τι να κανουμε αυτα εχει το πειραματικο κομπιουτινγκ απο ψιλοασχετους.

Ναι, ακριβώς αυτό κατάλαβε τη δεύτερη φορά... Στη θέση σου (αν δεν είχα 10^3 MB data που τα χρειαζόμουν στα Vista, θα έλεγα, "καιρός ήταν, να ξεμπερδεύω με Windows..."