OpenSuse 11.1

Tuxer | Παρ, 07/10/2009 - 15:19 | 1' | 6

Γεια σας κ παλι,εκανα μια εγκατασταση στο μηχανακι μου το Linuxaki και θελω να με βοηθησετε στα εξης,εχω τον δικτυακο τον δισκο WD Mybook οταν ειναι Ενεργοποιημενο το Firewall του Suse δεν βλεπει το δικτυο οταν παταω Aπενεργοπ τοτε ολα καλα ,πως μπορω να κανω τους φακελους να ειναι mounted προσεξτε ομως το προγραμμα Smb4k που ειχα περασει στο Ubuntu.

 

ευχαριστω

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

http://img188.imageshack.us/i/56763967.jpg/

 

τι ακριβως πρεπει να κανω με βαση αυτες τις επιλογες??

Να περιμένεις να μπει και να σου πει  κάποιος που ξέρει από αυτά τα πράγματα για να μη σου πούμε κάτι λάθος και τα σου χαλάσει πάλι... ( βρε!!δεν σου είπα να μην βιάζεσαι; Χθες mint μου έλεγες σήμερα suse φόρμαρες.. Βρε τι πάθαμε !!   :D ) 

 

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

;Aσχετο.. Το manual το διάβασες ή όχι ακόμα;
Αν δεν το έχεις διαβάσει, σπεύσε τώρα πριν σου απαντήσει κάποιος εδώ και δεν ξέρεις για ποιο πράγμα σου μιλάει.. ( και αύριο να μου φέρεις καθαρογραμμένη την εργασία σου :P )

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

Απο οτι υποθέτω, βρες σε ποιά πόρτα δουλεύει, με τι interface κτλ κτλ. Οπότε ανοίγεις την κατάλληλη θύρα (Λογικό να μην τον βλέπει, δεν είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε..)

Δοκίμασε επίσης στον konqueror, στους φακέλους δικτύου. Τρίτη επιλογή είναι να στήσεις Samba που μάλλον θα τον δει (το έχεις δοκιμάσει?? Είναι η τρίτη επιλογή στο screenshot που έχεις)

Δυστυχώς δεν έχει πέσει ποτέ στα χέρια μου (ή απο τα χέρια μου) τέτοιο πράγμα, οπότε δεν έχω ουδεμία ιδέα κατα πόσο αυτά που λέω είναι σωστά. Και όπως είπε η marlene κοίτα το manual!!

 

 

χαχαχαχαχαχ τωρα να δεις που το εκανα format και το Suse και περασα το Fedora 11 το τελευταιο εχω το μηχανηκι και του κανω πειραματισμους καθε μερα!!! χαχαχαχαχαχαχαχααααα

Oπότε άκυρη η ερώτηση για το suse;

Λοιπόν.. συμβουλεύω!! Αποφάσισε ποιο λειτουργικό θα φορμάρεις και μετά αν είναι άνοιξε ένα thread εφ όλης της ύλης.. ( δικό σου εκεί να έχεις να ρωτάς για όλες τις διανομές ανακατεμένες.. χα χα χα χα χα  ) 

 

Άσχετο..

Να ρε .. είδατε ο Tuxer μας τι ενθουσιασμό έχει.. Εύγε παιδί μου εύγε.. !!

 

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.