multitrack editor

iannis kar | Σάβ, 04/11/2009 - 22:48 | 2' | 4

Kαλυσπέρα, έχω διάφορα track audio και θέλω να τα ενώσω για να τα κάνω ένα track,επίσης θα ήθελα φτιάχνωντας ένα

πρόγραμα μουσικής με διάφορα tracks να τα σώσω και να τα βάλω αργότερα να παίζουν σαν ένα track σαν να έκανε τις αλλαγές κάποιος dj.To jokosher είναι ακριβώς αυτό που θέλω αλλα δυστιχώς δεν μπορώ να κάνω export με μορφή mp3, δοκιμασα επίσης το audacity και ardour αλλα δυστιχώς δεν υποστηρίζουν mp3.

kαμία ιδέα ?

μηπως με το audacity η το ardour πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο επιπλέον plug-in ?

Σώστε με είναι κάτι που χρειάζομαι γιατί έχω μαγαζί.

το βασικό είναι να μπορέσω να δημιουργήσω το project και αργότερα να το σώσω σε mp3 που θα κάψω σε δισκάκι για το cd player που έχω στο μαγαζί.

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Πως εγκατεστησες το audacity? προφανος δεν εγινε μεταγλωτιση του προγραμματος ετσι ωστε να υποστηριζει mp3. Ποια διανομη τρεχεις?

Δες εδω εξηγει πως να το κανεις να εχει υποστηριξη για mp3 το audacity. http://audacity.sourceforge.net/help/faq?s=install&item=lame-mp3

το εγκατεστησα μέσω του yum αλλα έχεις δίκιο γιατι στο ubuntu που είχα υποστήριζε mp3, η έκδοση είναι η 1.3.5-06 , τι πρέπει να κάνω ?

 

το λινκ στο πρωτο μου ποστ κανει install lame k liblame0 που χρειαζονται μεσω apt-get  εσυ ψαξε αυτα απο το δικο σου package manager η μεσω yum. Δεν μοθ ετυχε ποτε τετοια προβλημα(δυσκολα ξεκολλαω απο  ubuntu) οποτε δεν εκανα ποτε εγκατασταση το lame για να εχω υποστηριξη mp3 στο audacity αλλα ελπιζω εστω και λιγο να βοηθησω.

τα έχω αυτα που λές , τελικά τα μετετρεψα σε ogg έτσι είναι όλα μια χαρά , πάντως σ'ευχαριστώ για την βοήθεια