amsn πρόβλημα - περίεργη συμπεριφορά πληκτρολογίου

pluto | Τετ, 04/01/2009 - 20:22 | 2' | 4

Διαβασα ολα τα ποστ σχετικα με την εφαρμογη αλλα δε βρηκα ακρη. Εκτος των μικροπροβληματων που εχω κατα καιρους με αυτον τον μεσεντζερ, σημερα εμφανιστηκε το εξης. Οταν γραφω στο παραθυρο οτιδηποτε, καθυστερει κατα εναν χαρακτηρα και οχι μονο αυτο. Παταει και απο μονο του το πρωτο γραμμα. Για παραδειγμα αν θελω να γραψω καλημερα θα εμφανιστει πρωτα το κ και θα πατηθει και το εντερ (!!) και στη συνεχεια οταν πατησω πχ το λ θα μου εμφανισει το α κοκ. Οταν πατησω το backspace με παει παλι ενα γραμμα πισω. Για να φυγει το μηνυμα πρεπει να πατησω δυο φορες εντερ. Με την πρωτη δε γινεται τιποτα. Επισης σημερα οταν κανω επικολληση κατι για να το στειλω σε καποιον με το που την κανω φευγει απευθειας και δεν περιμενει να πατησω εντερ οπως παντα (&&%&**)... Αυτο γινεται μονο στον μεσεντζερ. Χρησιμοποιω fedora 10.

1 Ειχε κανεις το ιδιο προβλημα; Και αν ναι τι θα μπορουσα να κανω για το διορθωσω; Ιος ξερω οτι δεν εμφανιζεται ευκολα στο linux.

2 Υπαρχει καποιος αλλος μεσεντζερ που γενικως να μην εχει πολλα προβληματα και να εχει πολλες δυνατοτητες σαν αυτον; Τι χρησιμοποιειτε εσεις;

 

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Xιλια δυο μπορει να ειναι, μαλλον καποιο plugin μου φαινεται βαραει, οπως το καταλαβαινω απο τα λεγομενα σου εστω...
Mesengers, δοικιμασε το Emesene, το Pidgin (συνισταται), Empathy.... Υπαρχουν δεκαδες ακομα, μα λογικα με το Pidgin θα τα πας καλα....

constantinos]Xιλια δυο μπορει να ειναι, μαλλον καποιο plugin μου φαινεται βαραει, οπως το καταλαβαινω απο τα λεγομενα σου εστω... Mesengers, δοικιμασε το Emesene, το Pidgin (συνισταται), Empathy.... Υπαρχουν δεκαδες ακομα, μα λογικα με το Pidgin θα τα πας καλα....

Το emesene το δοκιμασα αλλα δε μ αρεσει καθολου. Μου φαινεται εντελως προχειρο στο πως λειτουργει. Το pigdin προσπαθησα να το κατεβασω πριν λιγο αλλα μου βγαζει αυτο στο site:

We do not provide packages for Fedora 8 or later. If you use Fedora 8 or later, please wait for the Fedora developers to release updated packages.

Κι επειδη εχω 10 υπεθεσα δε μπορω να το κατεβασω...

weirdisok]

Το pigdin προσπαθησα να το κατεβασω πριν λιγο αλλα μου βγαζει αυτο στο site:

We do not provide packages for Fedora 8 or later. If you use Fedora 8 or later, please wait for the Fedora developers to release updated packages.

Κι επειδη εχω 10 υπεθεσα δε μπορω να το κατεβασω...

Δεν υπάρχει το Pidgin στο "package manager" του Fedora 10 ????????

 

~~~~~~~~~~~~~~~

Αρχάριοι του forum ενωθείτε... βροντοφωνάξτε :

Συγνώμη...επειδή είμαι αρχάριος...πείτε πως θα το κάνω μεσα απο το γραφικό περιβάλλον ?

Nαι απο το Yum εγκατεστησε το.
Αν βαριεσαι δωσε : su -c 'yum pidgin