Ρύθμιση Του KMail

XPeet | Πέμ, 11/13/2008 - 18:30 | 1' | 4

Μπορώ να έχω την βοήθειά σας για την ρύθμιση του KMal ώστε να βλέπω το ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο γιατι παρά τις φιλότιμες προσπάθεις κάτι δεν γίνεται σωστά.

Ευχαριστώ Πολύ

XPeet

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Που ακριβώς κολλάς; Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να κάνεις για να ρυθμίσεις όλους τους mail clients ( σαν το Κmail) με pop3 λογαριασμούς και οι ίδιοι οι λογαριασμοί δίνουν οδηγίες για να κάνεις αυτές τις ρυθμίσεις.
Τι είδους λογαριασμούς θες να περάσεις πάνω και που σου κολλάει η υπόθεση; :)

Καταρχήν στην δημιουργία χρήστη τι συμπληρώνουμε στα παρακάτω πεδία:

Λογαριασμός;

Διακομιστής:

Θύρα:

Όνομα χρήστη:

Κωδικός Πρόσβασης:

Έχω λογαρσιαμό στο yahoo.gr. Χρειάζεται να κάνω άλλες ρυθμίσεις.

Σε κάποιες ρυθμίσεις που επιχείρησα να κάνω μου εμφανίζει το μήνυμα Άγνωστος υπολογιστής Unknown Error.

Settings -> configure Kmail

Accounts -> Receiving
Όπως έχει στα κατωτέρω screenshots. Στο πεδίο "identity" θα βάλεις το όνομα του identity που θα δημιουργήσεις σε λίγο(!!).
modify.jpg
extras.jpg

Accounts -> sending
send1.jpg
send2.jpg

Μετά Identities -> Manage identities.
Δημιούργησε ένα νέο. Γράψε ότι θέλεις μέσα. Μόνο πρόσεξε στο advanced -> special transport, τσέκαρε το και επέλεξε το όνομα του smtp του yahoo (3ο screenshot).

Πάντως μπορεί, ιδιαίτερα αν έχεις τον λογαριασμό yahoo λίγο καιρό, να μην έχεις καθόλου πρόσβαση σε pop. Δηλαδή να μπορείς να δεις τα mail σου μόνο από web. Εγώ δεν μπορώ να στείλω

Με πρόλαβε ο lucky b. Να προσθέσω ότι για το yahoo θα πρέπει να έχει κάνει κάποιες αλλαγές μέσα από τον λογαριασμό για να παίρνεις τα μειλ σου κάτω και ότι οι ρυθμίσεις για την σύνδεση του κάθε λογαριασμού βρίσκονται γραμμένες μέσα στην βοήθεια του κάθε web account. Με τον ίδιο τρόπο σετάρεις και τους υπόλοιπους δηλαδή αλλά με άλλα στοιχεία, που στα δίνουν όμως κάθε φορά.