PCLinuxOS 2009 TR3

lynx | Τρί, 10/21/2008 - 20:31 | 1' | 2

Ως γνωστον το πολυαναμενομενο PCLinuxOS 2008 αργησε λιγακι !!!! Ομως συντομα καταφθανει η εκδοση 2009.

Προς το παρον υπαρχει iso της TR3 διαθεσιμο για κατεβασμα και πειραματισμο κυριως για προβληματα hardware συμβατοτητας. Η εκδοση αυτη δεν συνισταται να αντικαταστησει την παρουσα stable (αν και φανταζομαι οτι πολλοι δεν θα αντισταθουν στον πειρασμο).

Περισσοτερες λεπτομερειες στο forum του PCLinuxOS

http://www.pclinuxos.com/index.php?option=com_smf&Itemid=58&topic=50565.0

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Σημειωτεον οτι κυριος υπευθυνος για την κυκλοφορια αυτη ειναι ο Gettinther και οχι ο texstar, ο οποιος αντιμετωπιζει καποια προβληματα.

Αυτο ειναι σημαντικο γιατι αποδεικνυει οτι το Pclinuxos μπορει να επιβιωσει και χωρις τον texstar αντιθετα με αλλα one man projects.

Φυσικα ευχομαι να επιστρεψει συντομα κι ο texstar.

---

always look on the Tux side of life

To οποιο εχει ΤΙΣ διορθωσεις, ΤΙΣ προσθηκες, ΤΙΣ απλουστευσεις.
Παντως καλο ειναι να περιμενετε εστω τη beta. Σε αυτη θα βρειτε σιγουρα προβληματα σε αυτη τη φαση σε harware ως επι το πλειστον. Ολα ομως θα διορθωθουν, οταν κυκλοφορησει κανονικα.
& μια & το ανεφερε ο Τασος, ας σταθουμε λιγο σε αυτο.
Το PCLOS, σε οργανωση & γραμμη παραγωγης (να το πω?) δε νομιζω να υστερει, σε σχεση με εταιρειες του χωρου (π.χ: Novel, Conocial, Red Hat,κλπ)
Φυσικα δεν εχει τα κεφαλαια των παραπανω εταιρειων, ομως εχει μια απιστευτη οργανωση.Δεν ειναι μονο ο Tex η ο Gettinther.
Ειναι πολλοι. Ας μη ξεχναμε τον Sal (που μου εμαθε να δουλευω & το SMF), την CΑ...(καπως, δε θυμαμαι τι νικ, τωρα :P )
Ηδη εχουν καταφερει & εχουν καποια εσοδα, τα οποια οφειλονται στα διαφορα gadgets με το σημα του PCLOS, που κυκλοφορουν, μα & σε καποια pc που κυκλοφορησαν με προεγκατεστημενο το PCLOS.
Αλλωστε η τακτικη του PCLOS, ειναι γνωστη: ΔΕ βγαινει νεα εκδοση, αν δεν υπαρχει λογος η αν δε δουλευουν ολα ρολοι. Αλλωστε η καθε εκδοση που εχει ειναι διαρκως αναβαθμισιμη.
Αν δειτε στο forum της διανομης, θα καταλαβετε τη ΤΕΡΑΣΤΙΑ συμμετοχη των χρηστων, το πληθος των Torents, που ειναι διαθεσιμη για κατεβασμα η διανομη.
Πιστευω πως μετα τις παλαι ποτε χρυσες εποχες του Debian, το PCLOS, δειχνει τη πορεια των ΜΕΓΑΛΩΝ κοινοτικων διανομων.
Με τη λογικη παντα, μα παντα οτι απευθυνονται οχι απλα σε νεους χρηστες Linux, μα ειδικοτερα σε νεους χρηστες υπολογιστων.
& σε ολα τα καταφερνει αψογα μεχρι τωρα & οσο περναει ο καιρος, τοσο & πιο πολυ ωριμαζουν τα πραγματα.