Εναλλακτικές λύσεις για το Pidgin?

xfreak | Παρ, 09/26/2008 - 21:40 | 1' | 3

Χρησιμοποιώ Linux Ubuntu, με προεγκατεστημένο πρόγραμμα instant messaging το Pidgin, που έχει όμως περιορισμένες δυνατότητεw και είναι (λίγο) δυσχρηστο. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο άλλο instant messenger. Θα ήθελα να είναι ελαφρύ και με πολλά add-ons.

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα πακέτα pidgin-extprefs και pidgin-plugin-pack τα οποία θα σου δώσουν περισσότερες δυνατότητες.
Αν και πάλι δε σου αρέσει το pidgin μπορείς να δοκιμάσεις το kopete (multiprotocol), amsn, emesene (msn) ή και το empathy. Δε μπορώ να θυμηθώ άλλα αυτη τη στιγμή.

K μερικά console-based, παρότι δε νομίζω ότι ψάχνεις κάτι τέτοιο, απλά για την πληρότητα του thread:

[1] CenterIM (supports the ICQ2000, Yahoo!, AIM, MSN, IRC and Jabber protocols)

[2] Fama (supported protocols same as Empathy)

[3] Finch (supported protocols same as Pidgin)

aMSN - Empathy(δέν έχει ομως δυνατότητα p2p). Τώρα άν κατέβαζες την πιό καινούρια έκδοση του piding(2.5.1) απο το www.piding.im . To oποίο μπορώ να πώ έχει πολλές αλλαγές μια απο τις πολλές αλλαγές είναι οτι τώρα μπορείς πλέον να δεις - να βάλεις σχόλια!!Προσωπικά για μένα είναι το καλύτερο!τα μόνα μειωνεκτίματα είναι οτι δέν έχει και το καλύτερο P2P και δέν έχει υποστήριξη για βίντε και αποστολή ήχου!πράγμα που έχει το aMSN αλλα πιστεύω θα γίνουν και αυτά εν καιρό ;)