Επισημο Ελληνικο Forum PCLOS

Constantinos | Τετ, 09/24/2008 - 12:27 | 2' | 7

Δε μου αρεσει να διατυμπανιζω, διαφορες προσπαθειες, μα ειναι γεγονος, οτι το PCLOS, ειναι μια μεγαλη διανομη, που κραταει τους χρηστες της & εχει μεγαλη διαδοση ανα το κοσμο.

Μια απο τις χωρες που εχει καταφερει να εχει μεγαλη εισοδο η διανομη ειναι & η χωρα μας.

Αυτος λοιπον ειναι & ο λογος, που εκτος του πληρη εξελληνισμου της διανομης, σε ελαχιστο διαστημα, θα λειτουργει & το Eλληνικο forum, στο Οficial site της διανομης.

Nα ναι καλα ολα τα παιδια, που δουλεψανε γι' αυτο & φυσικα θα ηταν λαθος να μην αναφερω & το ρολο, που επαιξε το παρον forum, εδω στο ELF, για τη διανομη, πανω απο ενα χρονο τωρα.

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Πολύ ωραία νέα, η συγκεκριμένη διανομή είναι η αγαπημένη μου μέχρι στιγμής και ένα μπράβο κι από μένα σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν. Είμαι πρόθυμος κι εγώ να βοηθήσω σε ότι μπορώ.

μπράβο παιδιά, μακάρι όλες οι "δυνατές" διανομές να αποκτήσουν διαδικτυακές κοινότητες, είναι μεγάλη υπόθεση. φυσικά το linuxinsider.gr παραμένει το σπίτι όλων μας. εγώ θα γραφτώ στο forum του PCLOS αν και δεν έχω πολλές γνώσεις...

Ναι το PCLOS ειναι , κατα τη γνωμη μου, το πιο απλο πληρες & απολο OS που κυκλοφορει.
Δε χρειαζεται να υπαρχουν γνωσεις παιδια.
Ακομα & μια ερωτηση να κανεις, για κατι που δε σου δουλευει καλα η ναγραψεις τη λυση για κατι, που εφταξες η να πεις καποιο bug, που πετυχες, η ακομα-ακομα, να μεταφρασουμε & 10 απλες λεξουλες ο καθενας απο τα Αγγλικα, στα Ελληνικα, ειναι μια χαρα.
Αυτο ειναι αλλωστε & η δυναμη του Linux & του EΛΛΑΚ, γενικοτερα.
Mπορειτε ακομα να εχετε τη διανομη στο pc σας, ωστε να τη κατεβαζουν αλλοι χρηστες με Torent.
Ακομα ολοι θα ηταν καλο & χρησιμο, για μας τους ιδιους πρωτα-πρωτα, να γραφομαστε στο forum της διανομης που εχουμε....
Εμενα παντως πανω απο ενα χρονο τωρα, δε σταματαει να με εκπλησει η Κοινοτητα αυτης της διανομης. Αν καποιος βρει εστω & μια ανπαντητη ερωτηση για πανω απο μια ωρα.
Κοιταξτε & τα repos της διανομης. Θα σας προκαλεσει ευχαριστη εκπληξη οι spesial guest εφαρμογες που εχει μεσα.
Μα επειδη πολυς λογος γινεται & στο δικο μας φορουμ εδω & αλλου για εμφανιση διανομων & εχω διαβασει διαφορα, σας προκαλω ολους να ριξετε μια ματια στην εμφανιση αυτης της διανομης.
Δε θα σας βαλω τα δυνατα, ακομα, αν & υπαρχουν καπου γραμμενα στα θεματα του PCLOS (μαλλον στη Συζητηση για τη διανομη), μα δειτε εδω δουλεια & δειξτε μου κατι αντιστοιχο σε αλλο OS η διανομη:   LInFX-PCLOS

συμφωνώ κι εγώ για το φόρουμ της διανομής (και για KDE και για Gnome) οι απαντήσεις είναι άμεσες και γενικότερα έχω βοηθηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Πάμε δυνατά να την κάνουμε ακόμα πιο γνωστή τη διανομή σε όλο και περισσότερο κόσμο! Επίσης έχει όλες τις παραλλαγές :
Business Edition
Sam Linux (XFCE Edition)
MythTVOS (με το MythTV για στήσιμο mediaserver)
TinyMe και MiniMe (για παλιότερα πισια)

και ετοιμάζεται και εκπαιδευτική διανομή στυλ Edubuntu (αν δεν είναι κιόλας έτοιμη γιατί έχω καιρό να ενημερωθώ επ'αυτού)

καλησπέρα ...

αποφάσισα και εγω να το παίξω και καλά μέγας λινουξάς (πλάκα κάνω) ,και βρήκα τα δύο cd ,τουλάχιστον αυτά που έχω εγώ ,

με δύο διανομές pclinuxos
1) τεύχος 21 λίνουξφορμάτ διανομή pclinuxos 2008 gnome
2)τεύχος20 λίνουξφορμάτ διανομή pclinuxos MiniMe)

τις δοκίμασα σαν live cd και ομολογώ ότι ενθουσιάστικα...

πρέπει να πω ότι τώρα γράφω από την MiniMe διότι απ τις δύο ήταν η μόνη που αναγνώρισε το ασύρματο δύκτιο...

υ.γ στο λαπ τοπ έχω linuxmint αν καταφέρω να βάλω ντούαλ μποτ θα είμαι χαρούμενος...

Προσωπικα θα προτεινα τη KDE εκδοση του PCCLOS & ας ειναι η 2007. Θα γινουν οι αναβαθμισεις & μια χαρα θα τα εχετε ολα & KDE 4+
Ειναι πολυ πιο καλοφτιαγμενα τα μενου & η πλοηγηση σε αυτα & τα βρισκεις ολα με τη μια. Φυσικα μπορεις να εγκαταστησεις & το myh-tv μεσα.
H Gnome εκδοση ειναι οτι πιο ομορφο, κυκλοφορει σε Gnome, ειναι η αληθεια & ακολουθωντας την ιδια τακτικη εχει προεγκατστημενα, οτι χρειαζομαστε & τις απαραιτητες τροποποιησεις για να μην εχει προβληματα η καρτα με τα 3d, τους πορους, κλπ.
Αν οσοι ειχτε δοκιμασει το PCLOS 2007 kde edition & ειχατε εκπλαγει με τη χαμηλη του καταναλωση στη μνημη, πιστευω η Gnome 2008 edition, θα σας εκπληξει ακομα περισσοτερο.

καλησπέρα....

ξέρει κανένας γιατί δεν δουλεύει το κουμπί configure my computer....???

σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος , γιατί το πισι είναι μόλις ένα βήμα από το σαβούρντηγμα από το παράθυρο

έχω δύο ώρες τώρα που παιδεύομαι με το pclinuxos

έκανα update

εγκατέστησα ελληνικό περιβάλλον

και δεν δουλεύει το παλιοκουμπί...???