Πρόβλημα με αναπαραγωγή ταινιών σε Ubuntu 8.04

akalemas | Σάβ, 09/06/2008 - 17:13 | 2' | 3

Καλησπέρα στην κοινότητα. Πριν από καιρό αντικατέστησα την κάρτα γραφικών μου με μια ΑΤΙ HD 2400 pro ενώ χρησιμοποιούσα την έκδοση Ubuntu 7.10. Κατέβασα και εγκατέστησα την (8.04) και χρησιμοποίησα τον οδηγό ιδωτικού υλικού για να βάλω τους drivers. Το τι πέρασα για να ξαναστήσω το σύστημα δεν περιγράφεται. Μέχρι που έφτασα σε σημείο να σκεφτώ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην ξαναασχοληθώ με τα Linux. Ευτυχώς που βρήκα τις κατάλληλες οδηγίες στο LinuxInsider.gr γι'αυτό και γράφτηκα και μέλος. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους διαχειριστές του για την άμεση και συνεχή υποστήριξή τους. Δυστυχώς όμως τα προβλήματα συνεχίζονται. Τώρα ενώ παίζει τις ταινίες η οθόνη του Totem συνεχώς αναβοσβήνει (νομίζω πως η ορολογία στα αγγλικά είναι blink) σα να βλέπεις φλας δημοσιογράφουν να αστράφτουν.Μήπως γνωρίζεται τι πρέπει να κάνω για να λύσω το πρόβλημα; Ευχαριστώ για την προσοχή σας και το χρόνο σας.

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Καλά, φίλε μου, τι κάρτα είχες πριν και την αντικατέστησες με ΑΤΙ; Οι ΑΤΙ είναι ιδιαίτερα δύστροπες στο Linux και δεν τις συνιστούμε καθόλου. Χίλιες φορές να έπαιρνες μια nVidia.
Το πρόβλημα που περιγράφεις, το αντιμετωπίζεις μόνο με το Totem; Δοκίμασες να παίξεις ταινία με το VLC;

------------------------------------------------------------------------------------------------

"Όταν βλέπεις τον πιγκουίνο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις": ΒΑΖΕΙΣ LINUX!

Ναι και στο VLC το δοκίμασα σε αναπαραγωγή DvD DivX 3gp.
Πριν αγοράσω την ΑΤΙ είχα μια παλια 64αρα της Νvidia MX400.Εβαλα ΑΤΙ γιατι ήταν η μοναδικη AGP που βρήκα στο εμπόριο.Το σύστημα είναι λίγο παλιό.

εχεις ενεργοποιημενο το compiz? αν ναι και μενα μου κανει τα ιδια. μπορεις να το διορθωσεις μεσα απο τις ρυθμισεις του εκαστοτε player. παιζεις με τις ρυθμισεις του βιντεο.(x11, gl κλπ) και βλεπεις πια θα κατσει (δεν θυμαμαι να σου πω πια ακριβως).