Προβλημα με wine

AERAKIS | Τρί, 07/29/2008 - 20:49 | 1' | 3

Εχω το ubuntu 8.04 .Τι κανουμε στην περιπτοση που το wine αδηνατη να κανει απεγκαταστασει ενος προγραμματος(για παραδειγμα photoshop cs2)??????Δειχνει οτι γινεται απεγκαταστασει και τα εικονιδια παραμενουν???

Φόρουμ
Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Kαι κατι ακομα. τι γινεται στην περιπτοση που απο τον καδο αποριματων δεν διαγραφονται καποια αρχεια????Ευχαριστω εκ των προτερων.

τα προγραμματα που εγκαθιστα το wine βρισκονται στον /home φάκελό σου στον κρυφο φακελο .wine πχ /home/aerakis/.wine/drive_c/Program files
Εκει μεσα μπορεις να διαγραψεις ο,τι επιθυμεις.
Υπαρχει βεβαια και το προβλημα οτι το wine δημιουργει μια registry που ειναι αναγκαια για τα προγραμματα των windows. Ισως μια προχωρημενη λυση θα ηταν να εγκαταστησεις ενα registry cleaner μεσω wine, αλλα αυτο ειναι κατι που ολοι θα θελαμε να αποφυγουμε .

Για μονιμη διαγραφη αρχειων μπορεις να επιλεξεις να τα διαγραψεις ως υπερχρηστης (su ή sudoer αναλογως τα γουστα). Καλο ειναι βεβαια να προσπαθησεις να καταλαβεις γιατι αυτα τα αρχεια δεν διαγραφονται αυτοματα.

---

always look on the Tux side of life

Μηπως αν απεγκαταστησω το wine θα κερδισω τιποτα?????. Παντος απο την registry εσβησα οτι φαινομενικα ειχε σχεσει με photoshop. Αλλα δεν αλλαξε κατι, και η συντομευσεις συνεχιζουν να υπαρχουν στο μενου, αλλα και μεσα στον καδο αποριματων που μετεφερα το φακελο,το φακελο που ξεκινησα να κανω την εγκατασταση του photoshop cs2 οταν ηταν στην επιφανεια εργασιας , δεν διαγραφεται. Αν εχει κανεις να προτινει κατι θα περιμενω .Ευχαριστω.